. BURDUR İYİ PARTİ KONGRESİ YAPILDI

GÜNDEM 05.07.2020 - 16:29, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 3320+ kez okundu.
 

. BURDUR İYİ PARTİ KONGRESİ YAPILDI

Burdur İYİ Parti olağan Kongresi Faruk Erkan’ın tek aday olarak yeniden il Başkanlığı’na aday olmasından sonra yapılan kongre sonucunda seçildi.
Burdur Belediyesi Uzay Çatı altında düzenlenen İYİ Parti İl Kongresi delegelerin gelmesi ve listelerin tamamlanmasının ardından,  İyi Parti Genel Merkezi adına Isparta Milletvekili Dr. Aylin Cesur, üyelerin de takdiri ile divan başkanlığına getirildi. Divan katipliklerine Burdur Ağlasun eski Belediye Başkanı Aydın Kaplan Merkez İlçe Başkanı Adnan Gül, Mesut Özcan getirildi. Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, ve CHP’li misafir belediye başkanları ile kongreye katılırken, Millet İttifakının diğer üyesi Burdur Saadet Partisi İl Başkanı Musa Sayar kısa süreliğine katılarak hayırlı olsun dileklerinde bulundu.       Burdur İYİ Parti İl Başkanlığı’na yeniden aday olan Faruk Erkan; İYİ Parti Genel Başkanı Meral  Akşener’e atfen makam, mevki ve para peşinde olmamış partimizin ilkelerine siyasette   gösterdiği kararlılık ve özveriyle çalışmıştır. Bunu da biz Burdur da il ve ilçe teşkilatlarımız olarak bu güne kadar çalışmalarımız da sergilediğimizi düşünüyorum. Ülkemiz de AK Parti Teşkilatı uzun soluklu hükümet olduğu için yorulmuş ve yıpranmıştır. Bu nedenle de millete vaad edeceği hiçbir şey kalmamıştır. Türkiye’nin gelecekteki umudu iyi partidir. İYİ partinin gelecekte ülkemizin ve vatandaşının önünü açacak politikaları ortaya koyacaktır. Halkımızın beklentisini demokrasiye dönüşü ve güçlendirilmiş ve iyileştirilmiş Parlamenter rejime dönüşü İYİ Parti sağlayacaktır. İYİ Parti dünden bu güne üye sayısında katlanarak bu şekilde büyümesi halkın tek umudu haline gelmesi bazı kesimleri rahatsız etse de biz bu gibi dedikodulara prim vermeyip aksine daha özveriyle çalışarak onlara İYİ Partinin iktidarında adaletli ve ayrımcılık yapmadan halkımızın gelir seviyesini üst düzeylere çıkartarak ülkenin refah ve huzurunu nasıl sağlanacağını göstereceğiz. Kıymetli misafirlerimiz iyilik güneşinin altında dünya aydınlanacak Türkiye aydınlanacak Burdur aydınlanacaktır. İYİ Partinin cesur ve fedakar üyeleri bizim yürüyüşümüz iktidar yürüyüşüdür. Bizim yürüyüşümüz insanlık için özgürlük yürüyüşüdür. Devletimiz için bir itibar yürüyüşüdür. Milletimiz için bir demokrasi yürüyüşüdür. Bir güçlü Türkiye yürüyüşüdür. Türkiye iyi olacak Burdur iyi olacak  
Burdur İYİ Parti olağan Kongresi Faruk Erkan’ın tek aday olarak yeniden il Başkanlığı’na aday olmasından sonra yapılan kongre sonucunda seçildi.

Burdur Belediyesi Uzay Çatı altında düzenlenen İYİ Parti İl Kongresi delegelerin gelmesi ve listelerin tamamlanmasının ardından,  İyi Parti Genel Merkezi adına Isparta Milletvekili Dr. Aylin Cesur, üyelerin de takdiri ile divan başkanlığına getirildi. Divan katipliklerine Burdur Ağlasun eski Belediye Başkanı Aydın Kaplan Merkez İlçe Başkanı Adnan Gül, Mesut Özcan getirildi. Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, ve CHP’li misafir belediye başkanları ile kongreye katılırken, Millet İttifakının diğer üyesi Burdur Saadet Partisi İl Başkanı Musa Sayar kısa süreliğine katılarak hayırlı olsun dileklerinde bulundu.

      Burdur İYİ Parti İl Başkanlığı’na yeniden aday olan Faruk Erkan; İYİ Parti Genel Başkanı Meral  Akşener’e atfen makam, mevki ve para peşinde olmamış partimizin ilkelerine siyasette   gösterdiği kararlılık ve özveriyle çalışmıştır. Bunu da biz Burdur da il ve ilçe teşkilatlarımız olarak bu güne kadar çalışmalarımız da sergilediğimizi düşünüyorum. Ülkemiz de AK Parti Teşkilatı uzun soluklu hükümet olduğu için yorulmuş ve yıpranmıştır. Bu nedenle de millete vaad edeceği hiçbir şey kalmamıştır. Türkiye’nin gelecekteki umudu iyi partidir. İYİ partinin gelecekte ülkemizin ve vatandaşının önünü açacak politikaları ortaya koyacaktır.

Halkımızın beklentisini demokrasiye dönüşü ve güçlendirilmiş ve iyileştirilmiş Parlamenter rejime dönüşü İYİ Parti sağlayacaktır. İYİ Parti dünden bu güne üye sayısında katlanarak bu şekilde büyümesi halkın tek umudu haline gelmesi bazı kesimleri rahatsız etse de biz bu gibi dedikodulara prim vermeyip aksine daha özveriyle çalışarak onlara İYİ Partinin iktidarında adaletli ve ayrımcılık yapmadan halkımızın gelir seviyesini üst düzeylere çıkartarak ülkenin refah ve huzurunu nasıl sağlanacağını göstereceğiz. Kıymetli misafirlerimiz iyilik güneşinin altında dünya aydınlanacak Türkiye aydınlanacak Burdur aydınlanacaktır. İYİ Partinin cesur ve fedakar üyeleri bizim yürüyüşümüz iktidar yürüyüşüdür. Bizim yürüyüşümüz insanlık için özgürlük yürüyüşüdür. Devletimiz için bir itibar yürüyüşüdür. Milletimiz için bir demokrasi yürüyüşüdür. Bir güçlü Türkiye yürüyüşüdür. Türkiye iyi olacak Burdur iyi olacak  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.