BURDUR JANDARMASI DOLANDIRICILIK OLAYLARINA KARŞI VATANDAŞI UYARIYOR

ASAYİŞ 20.09.2019 - 11:54, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 3017+ kez okundu.
 

BURDUR JANDARMASI DOLANDIRICILIK OLAYLARINA KARŞI VATANDAŞI UYARIYOR

Burdur İl Jandarma Komutanlığına bağlı ekipler tarafından, sorumluluk alanlarında dolandırıcılık olaylarına karşı bilgilendiriyor.
Burdur İl Jandarma Komutanlığına bağlı ekipler tarafından, sorumluluk alanlarında vatandaşların dolandırıcılık olaylarına karşı mağduriyet yaşamamasına yönelik bilgilendirme çalışmalarına devam edilmektedir.   Son  zamanlarda kendilerini Jandarma, Polis, Astsubay, Savcı vb. olarak tanıtan ve özellikle ev telefonlarından (sabit telefondan) vatandaşlarımızı arayan kimliği belirsiz kişi/kişilerce;          “Köyünüzde meydana gelen altın ve bilezik hırsızlığı olayı ile ilgili olarak şüpheli olduklarını, evlerinde bulunan altınları hırsızlık olayında çalınan altınlar ile karşılaştıracaklarını”,   “T.C. Kimlik numaralarının kullanılarak soygun yapıldığı, soygun olayı ile ilgili şüpheli olduklarını, evinde bulunan paraların soygun olayında çalınan paralar ile karşılaştıracaklarını”,  “Gün içerisinde yapılan kuyumcu soygununda kendilerinin şüpheli olduklarını, evlerinde bulunan altınları kuyumcu soygununda çalınan altınlar ile karşılaştıracaklarını” belirten vb. söylemlerle, özellikle yaşlı vatandaşlarımızı hedef alan ve vatandaşlarımızı maddi ve manevi zarara uğratan kişi/kişilere karşı, bu türden bir mağduriyet yaşamamaları adına bölgemizde vatandaşımıza Jandarma devriyelerimizce yerleşim birimlerinde yüz yüze görüşülerek bilgilendirmek/bilinçlendirme faaliyetleri icra edilmiş ve edilmeye devam edilecektir.  
Burdur İl Jandarma Komutanlığına bağlı ekipler tarafından, sorumluluk alanlarında dolandırıcılık olaylarına karşı bilgilendiriyor.

Burdur İl Jandarma Komutanlığına bağlı ekipler tarafından, sorumluluk alanlarında vatandaşların dolandırıcılık olaylarına karşı mağduriyet yaşamamasına yönelik bilgilendirme çalışmalarına devam edilmektedir.

 

Son  zamanlarda kendilerini Jandarma, Polis, Astsubay, Savcı vb. olarak tanıtan ve özellikle ev telefonlarından (sabit telefondan) vatandaşlarımızı arayan kimliği belirsiz kişi/kişilerce;

 

       “Köyünüzde meydana gelen altın ve bilezik hırsızlığı olayı ile ilgili olarak şüpheli olduklarını, evlerinde bulunan altınları hırsızlık olayında çalınan altınlar ile karşılaştıracaklarını”,

  “T.C. Kimlik numaralarının kullanılarak soygun yapıldığı, soygun olayı ile ilgili şüpheli olduklarını, evinde bulunan paraların soygun olayında çalınan paralar ile karşılaştıracaklarını”,

 “Gün içerisinde yapılan kuyumcu soygununda kendilerinin şüpheli olduklarını, evlerinde bulunan altınları kuyumcu soygununda çalınan altınlar ile karşılaştıracaklarını” belirten vb. söylemlerle, özellikle yaşlı vatandaşlarımızı hedef alan ve vatandaşlarımızı maddi ve manevi zarara uğratan kişi/kişilere karşı, bu türden bir mağduriyet yaşamamaları adına bölgemizde vatandaşımıza Jandarma devriyelerimizce yerleşim birimlerinde yüz yüze görüşülerek bilgilendirmek/bilinçlendirme faaliyetleri icra edilmiş ve edilmeye devam edilecektir.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.