BURDUR MERKEZ DE TRAFİK SORUNLARI MASAYA YATIRILDI.

GÜNDEM 24.09.2020 - 14:17, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 3946+ kez okundu.
 

BURDUR MERKEZ DE TRAFİK SORUNLARI MASAYA YATIRILDI.

Trafik düzenlemelerine yönelik öneriler ile öncelikli olarak alınması gereken kararların görüşüldüğü toplantıda, ilgili bütün kamu kurumları ile odaların yöneticileri düşünceleri dile getirdiler.
Burdur Valisi Sayın Ali Arslantaş başkanlığında, Burdur İl merkezinde yapılması planlanan trafik düzenlemesi ile ilgili toplantı yapıldı. şehir merkezindeki ana caddeler ile halk pazarında yaşanan  araç yoğunluğunu azaltmak, yaya geçitlerinin revize edilmesi ve şehir içinde trafik akışının daha kolay sağlanabilmesi konular görüşülerek karşılıklı değerlendirmede bulunuldu. Sorunların çözümüne yönelik öneriler ile öncelikli olarak alınması gereken kararların görüşüldüğü toplantıda, ilgili bütün kamu kurumları ile odaların yöneticileri düşünceleri dile getirdiler. Burdur Valisi Ali Arslantaş, toplantının başında yaptığı konuşmada; İlimizin trafik sorunu açısından diğer illere göre iyi bir noktada olduğunu belirterek, bugünde Şehir Merkezinde ki öncelikli sorunlarının çözümü noktasında neler yapabiliriz görüşmek, değerlendirmede bulunmak üzere bir araya geldiklerini vurgulayarak, toplantının hayırlı olması temennisinde bulundu. Burdur il merkezinde yapılacak yeni trafik düzenlemesi ile ilgili toplantıya Vali Arslantaş olmak üzere,  Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, Vali Yardımcısı İbrahim Özkan, İl Emniyet Müdürü Ümit Bitirik, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Yusuf Keyik, Esnaf Odası Başkanı Nevruz Gökçeoğlu, Belediye Başkan Yardımcısı Hasan Duygulu, Şoförler Odası Başkan Vekili. Hüseyin Dinç ve Karayolları 134'üncü Şube Şefliğinden bakım ve trafik teknik personeli Ali Özdoğan ve ilgili kurum personeli katıldı
Trafik düzenlemelerine yönelik öneriler ile öncelikli olarak alınması gereken kararların görüşüldüğü toplantıda, ilgili bütün kamu kurumları ile odaların yöneticileri düşünceleri dile getirdiler.

Burdur Valisi Sayın Ali Arslantaş başkanlığında, Burdur İl merkezinde yapılması planlanan trafik düzenlemesi ile ilgili toplantı yapıldı. şehir merkezindeki ana caddeler ile halk pazarında yaşanan  araç yoğunluğunu azaltmak, yaya geçitlerinin revize edilmesi ve şehir içinde trafik akışının daha kolay sağlanabilmesi konular görüşülerek karşılıklı değerlendirmede bulunuldu. Sorunların çözümüne yönelik öneriler ile öncelikli olarak alınması gereken kararların görüşüldüğü toplantıda, ilgili bütün kamu kurumları ile odaların yöneticileri düşünceleri dile getirdiler.

Burdur Valisi Ali Arslantaş, toplantının başında yaptığı konuşmada; İlimizin trafik sorunu açısından diğer illere göre iyi bir noktada olduğunu belirterek, bugünde Şehir Merkezinde ki öncelikli sorunlarının çözümü noktasında neler yapabiliriz görüşmek, değerlendirmede bulunmak üzere bir araya geldiklerini vurgulayarak, toplantının hayırlı olması temennisinde bulundu.

Burdur il merkezinde yapılacak yeni trafik düzenlemesi ile ilgili toplantıya Vali Arslantaş olmak üzere,  Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, Vali Yardımcısı İbrahim Özkan, İl Emniyet Müdürü Ümit Bitirik, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Yusuf Keyik, Esnaf Odası Başkanı Nevruz Gökçeoğlu, Belediye Başkan Yardımcısı Hasan Duygulu, Şoförler Odası Başkan Vekili. Hüseyin Dinç ve Karayolları 134'üncü Şube Şefliğinden bakım ve trafik teknik personeli Ali Özdoğan ve ilgili kurum personeli katıldı

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.