BURDUR ÖZEL İDARESİ ARAÇ FİLOSU ZENGİNLEŞTİRİLDİ

GÜNDEM 14.12.2019 - 14:53, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 2420+ kez okundu.
 

BURDUR ÖZEL İDARESİ ARAÇ FİLOSU ZENGİNLEŞTİRİLDİ

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı (Çevre Yönetimi Genel Müdürlüğü) tarafından Burdur İl Özel İdaresinde kullanılmak üzere 2 adet Vidanjör kazandırıldı.
Burdur İl Özel İdaresinin araç kapasitesini ihtiyaç durumuna göre arttırdıklarını belirten İl Genel Meclisi Başkanı Murat Akbıyık; ‘’ İl Özel İdaremizin eli ayağı araçlarımız. Köylerimize daha iyi hizmet verebilmek için ihtiyaç durumuna göre araç sayımızı arttırıyoruz. Hazırlanan Plan ve hedefler doğrultusunda vatandaşlarımıza sunulan hizmet kalitesini artarak devam ediyoruz. Merkez İlçe ve İlçe Köylerimizde kullanılmak üzere Çevre ve Şehircilik Bakanlığımız (Çevre Yönetimi Genel Müdürlüğü) tarafından 2 adet vidanjörümüzü Burdur İl Özel İdaremize kazandırdık. İki aracımızın toplam maliyeti  1.055.203,01 - TL'dir. Bu araçlarımız ile İl Özel İdaresi ağındaki köylerimize daha hızlı ve verimli hizmetlerin sunulacak. İl Özel İdaremize alınan araçların hayırlı ve uğurlu olmasını diliyorum.  Hizmete girecek olan araçların İl Özel İdaresine hayırlı uğurlu olmasını dileyen AK Parti Burdur İl Başkanı Volkan Mengi; ‘’ Burdur İl Özel İdaremiz kırsalda yaşayan vatandaşlarımıza daha iyi hizmet verebilmek için çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. İl Özel İdaremiz her geçen gün yenilemek suretiyle vatandaşlarımızı daha iyi hizmetlerle buluşturmaya çalışıyor. Köylerimizde yaşam kalitesini arttırabilmek için sıcak asfalt, kilit parke, kanalizasyon, içme suyu hatları çalışmaları devam ediyor. Vatandaşlarımıza daha iyi hizmet sağlayabilmek için Çevre ve Şehircilik Bakanlığımız (Çevre Yönetimi Genel Müdürlüğü) tarafından Kısa süre önce vidanjörlerimizin bir tanesini teslim almıştık şimdide diğer iki vidanjörümüzü teslim aldık, 3 adet Vidanjör İl Özel İdaremizin araç filosuna kazandırıldı.  
Çevre ve Şehircilik Bakanlığı (Çevre Yönetimi Genel Müdürlüğü) tarafından Burdur İl Özel İdaresinde kullanılmak üzere 2 adet Vidanjör kazandırıldı.

Burdur İl Özel İdaresinin araç kapasitesini ihtiyaç durumuna göre arttırdıklarını belirten İl Genel Meclisi Başkanı Murat Akbıyık; ‘’ İl Özel İdaremizin eli ayağı araçlarımız. Köylerimize daha iyi hizmet verebilmek için ihtiyaç durumuna göre araç sayımızı arttırıyoruz. Hazırlanan Plan ve hedefler doğrultusunda vatandaşlarımıza sunulan hizmet kalitesini artarak devam ediyoruz. Merkez İlçe ve İlçe Köylerimizde kullanılmak üzere Çevre ve Şehircilik Bakanlığımız (Çevre Yönetimi Genel Müdürlüğü) tarafından 2 adet vidanjörümüzü Burdur İl Özel İdaremize kazandırdık. İki aracımızın toplam maliyeti  1.055.203,01 - TL'dir. Bu araçlarımız ile İl Özel İdaresi ağındaki köylerimize daha hızlı ve verimli hizmetlerin sunulacak. İl Özel İdaremize alınan araçların hayırlı ve uğurlu olmasını diliyorum. 

Hizmete girecek olan araçların İl Özel İdaresine hayırlı uğurlu olmasını dileyen AK Parti Burdur İl Başkanı Volkan Mengi; ‘’ Burdur İl Özel İdaremiz kırsalda yaşayan vatandaşlarımıza daha iyi hizmet verebilmek için çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. İl Özel İdaremiz her geçen gün yenilemek suretiyle vatandaşlarımızı daha iyi hizmetlerle buluşturmaya çalışıyor. Köylerimizde yaşam kalitesini arttırabilmek için sıcak asfalt, kilit parke, kanalizasyon, içme suyu hatları çalışmaları devam ediyor. Vatandaşlarımıza daha iyi hizmet sağlayabilmek için Çevre ve Şehircilik Bakanlığımız (Çevre Yönetimi Genel Müdürlüğü) tarafından Kısa süre önce vidanjörlerimizin bir tanesini teslim almıştık şimdide diğer iki vidanjörümüzü teslim aldık, 3 adet Vidanjör İl Özel İdaremizin araç filosuna kazandırıldı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.