BURDUR ŞEKER FABRİKASI YABANCI ORTAKLI BİR GURUBA VERİLDİ.

EKONOMİ 26.04.2018 - 18:57, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 4698+ kez okundu.
 

BURDUR ŞEKER FABRİKASI YABANCI ORTAKLI BİR GURUBA VERİLDİ.

Burdur Şeker Fabrikası ihalesine geçildi. Anılan fabrikayı 487 milyon liralık en yüksek teklifle Erser Grup- Sterk Plastik Ortak Girişim Grubu kazandı.
    Burdur Şeker Fabrikası Konya Karatay’ da tarımsal ürün ve ticaret filosu alanında faaliyet gösteren bir firma ile Hollanda merkezli Sterk Plastik ortaklığı tarafından alındı. İhalenin özel şartlar dikkate alınarak inceleneceği ve resmi gazetede yayınlanmasından sonra açıklanacağı belirtilirken, ihaleye güçlü gurupların teklif vermesi sonucunda 487 milyon lira ile Erser Grup- Sterk Plastik ortaklığında kaldığı ifade edilmektedir. Burdur Ticaret ve Sanayi Odası ile sivil toplum kuruluşlarının desteğini alan şeker fabrikasının Burdur’a kazandırılması için mücadele veren konsorsiyum ibe 80 milyon liralık bir ek risk alarak ihaledeki tekliflerini yükseltmelerine karşılık en son olarak ihaleden çekildikleri dikkatlerden ise kaçmadı. Burdur Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Yusuf Keyik, ihalenin bizde kalması ve Burdur’a fabrikasının kazandırılması için gayret gösterdik. Cuma günü saat 14.oo de konu ile ilgili geniş bir açıklamada bulunacağız dedi.
Burdur Şeker Fabrikası ihalesine geçildi. Anılan fabrikayı 487 milyon liralık en yüksek teklifle Erser Grup- Sterk Plastik Ortak Girişim Grubu kazandı.

    Burdur Şeker Fabrikası Konya Karatay’ da tarımsal ürün ve ticaret filosu alanında faaliyet gösteren bir firma ile Hollanda merkezli Sterk Plastik ortaklığı tarafından alındı. İhalenin özel şartlar dikkate alınarak inceleneceği ve resmi gazetede yayınlanmasından sonra açıklanacağı belirtilirken, ihaleye güçlü gurupların teklif vermesi sonucunda 487 milyon lira ile Erser Grup- Sterk Plastik ortaklığında kaldığı ifade edilmektedir.

Burdur Ticaret ve Sanayi Odası ile sivil toplum kuruluşlarının desteğini alan şeker fabrikasının Burdur’a kazandırılması için mücadele veren konsorsiyum ibe 80 milyon liralık bir ek risk alarak ihaledeki tekliflerini yükseltmelerine karşılık en son olarak ihaleden çekildikleri dikkatlerden ise kaçmadı. Burdur Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Yusuf Keyik, ihalenin bizde kalması ve Burdur’a fabrikasının kazandırılması için gayret gösterdik. Cuma günü saat 14.oo de konu ile ilgili geniş bir açıklamada bulunacağız dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.