BURDUR TARIM FUARI CAN SUYU OLDU

EKONOMİ 06.07.2021 - 10:27, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 4005+ kez okundu.
 

BURDUR TARIM FUARI CAN SUYU OLDU

Teke Yöresi 6. Canlı Hayvan, Hayvancılık, Tarım Teknolojileri ve Yem Fuarı zor bir sürecin ardından sona erdi.
 GL Platform Genel Müdürü Gül Ceylan “Üreticinin yeni teknoloji ile buluştuğu, sektörün nabzının tutulduğu bu fuar pandemi süreci boyunca hiç durmadan çalışan üreticilerimize verdiğimiz önem ve değerin somut göstergesi oldu” dedi.    1-4 Temmuz tarihleri arasında Burdur Kapalı Pazar Yeri’nde bu yıl 6’ncısı düzenlenen fuarda Burdur ve çevre illerden 104 marka temsilcisi bir araya geldi. Pandemi sebebiyle bir yıl ara verilen fuar, renkli stantlarıyla dört gün boyunca ziyaretçilerden büyük ilgi gördü. Fuarda tarım, hayvancılık ve yem teknolojilerindeki son gelişmeler paylaşıldı. Üreticiler, çiftçiler, ihtiyaç duyduklarını fuardan aldı.   GL Platform Genel Müdürü Gül Ceylan, pandemi kuralları çerçevesinde gerçekleştirdikleri fuarı başarıyla tamamlamanın mutluluğunu yaşadıklarını söyleyerek “İnsan sağlığının her şeyden önemli olduğunun anlaşıldığı bu zorlu günlere rağmen Burdur fuarına bir kez daha sahip çıkarak bizleri gururlandırdı. Anladık ki doğru yoldayız” dedi. Burdur’un tarım ve hayvancılık sektörü için gerekli tüm alt yapıya ve potansiyele sahip olduğunu söyleyen Ceylan “Bu şehirden aldığımız güçle şimdiye kadar olduğu gibi bundan sonra da bu potansiyeli açığa çıkarmak için elimizden geleni yapacağız. Bize destek veren herkese teşekkür ederiz, el ele verip, iş birliği içerisinde bu zorlu günleri aşacak ve büyüyeceğiz” diye konuştu.
Teke Yöresi 6. Canlı Hayvan, Hayvancılık, Tarım Teknolojileri ve Yem Fuarı zor bir sürecin ardından sona erdi.

 GL Platform Genel Müdürü Gül Ceylan “Üreticinin yeni teknoloji ile buluştuğu, sektörün nabzının tutulduğu bu fuar pandemi süreci boyunca hiç durmadan çalışan üreticilerimize verdiğimiz önem ve değerin somut göstergesi oldu” dedi. 
 
1-4 Temmuz tarihleri arasında Burdur Kapalı Pazar Yeri’nde bu yıl 6’ncısı düzenlenen fuarda Burdur ve çevre illerden 104 marka temsilcisi bir araya geldi. Pandemi sebebiyle bir yıl ara verilen fuar, renkli stantlarıyla dört gün boyunca ziyaretçilerden büyük ilgi gördü. Fuarda tarım, hayvancılık ve yem teknolojilerindeki son gelişmeler paylaşıldı. Üreticiler, çiftçiler, ihtiyaç duyduklarını fuardan aldı.
 
GL Platform Genel Müdürü Gül Ceylan, pandemi kuralları çerçevesinde gerçekleştirdikleri fuarı başarıyla tamamlamanın mutluluğunu yaşadıklarını söyleyerek “İnsan sağlığının her şeyden önemli olduğunun anlaşıldığı bu zorlu günlere rağmen Burdur fuarına bir kez daha sahip çıkarak bizleri gururlandırdı. Anladık ki doğru yoldayız” dedi. Burdur’un tarım ve hayvancılık sektörü için gerekli tüm alt yapıya ve potansiyele sahip olduğunu söyleyen Ceylan “Bu şehirden aldığımız güçle şimdiye kadar olduğu gibi bundan sonra da bu potansiyeli açığa çıkarmak için elimizden geleni yapacağız. Bize destek veren herkese teşekkür ederiz, el ele verip, iş birliği içerisinde bu zorlu günleri aşacak ve büyüyeceğiz” diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.