.BURDUR TOKİ’DE KONUTLAR HIZLA YÜKSELİYOR .

GÜNDEM 12.09.2019 - 13:47, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 2977+ kez okundu.
 

.BURDUR TOKİ’DE KONUTLAR HIZLA YÜKSELİYOR .

Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, Bozkurt Mahallesi Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi kapsamında devam eden TOKİ çalışmalarını yerinde inceledi.
Belediye Ali Orkun Ercengiz’in yürüttüğü çalışmalar neticesinde, Bozkurt Mahallesi Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi’ne Burdur Belediyesi’ne ait 9500m2’lik arazinin de dahil edilmesinden sonra başlatılan TOKİ çalışmaları hızla sürüyor. Belediye Başkanı Ercengiz, devam eden çalışmaları yerinde inceleyerek, çalışmalar hakkında bilgi verdi. Başkan Ercengiz, Toplu Konut İdaresi ile birlikte yürüttükleri projede, binaların yükseldiğine dikkat çekerek, “ Devam eden projede temel beton anlamında 50, projenin tamamına bakıldığında da 30’un üzerinde bir çalışmanın gerçekleştiğini sevinerek görüyoruz. Bugün burada müteahhit firmayla ve burada çalışan arkadaşlarımızla da sohbet ettik. Toplamda 55 bloğun 19’unun betonarme çalışmalarının tamamlandığı ve konvansiyonel anlamında da çalışmaların devam ettiğini, alanla ilgili yaptığımız çalışmalarda müteahhit firmanın burada çalışan arkadaşlarımızın, emeği geçen arkadaşlarımızın, hepsinin gayretli çalışmalarını yerinde gördük . Bu anlamda kendilerine teşekkür etmek istiyoruz. Burdur Belediyesi olarak 3 yıllık özverili bir çalışmanın ardından hem hak sahiplerinin bu konuda ikna edilmesi, hem de onlara ekstra maliyet çıkmaması anlamında karşılığında hiçbir şey almadan, 9500m2’lik bir alandan feragat edip, hak sahiplerine uygun metrajlarda daire yapılmasını sağlamış bulunuyoruz. Örnek daireleri de gezdik bugün. İnşallah kısa süre içerisinde tamamlanıp, vatandaşımızın kendi dairelerine kavuşması, sıcacık yuvalarında sağlıkla oturmasını temenni ediyoruz. Vatandaşımıza da, burada çalışanlara da hayırlı olsun diyorum.” Şeklinde konuştu.
Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, Bozkurt Mahallesi Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi kapsamında devam eden TOKİ çalışmalarını yerinde inceledi.

Belediye Ali Orkun Ercengiz’in yürüttüğü çalışmalar neticesinde, Bozkurt Mahallesi Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi’ne Burdur Belediyesi’ne ait 9500m2’lik arazinin de dahil edilmesinden sonra başlatılan TOKİ çalışmaları hızla sürüyor. Belediye Başkanı Ercengiz, devam eden çalışmaları yerinde inceleyerek, çalışmalar hakkında bilgi verdi.

Başkan Ercengiz, Toplu Konut İdaresi ile birlikte yürüttükleri projede, binaların yükseldiğine dikkat çekerek, “ Devam eden projede temel beton anlamında 50, projenin tamamına bakıldığında da 30’un üzerinde bir çalışmanın gerçekleştiğini sevinerek görüyoruz. Bugün burada müteahhit firmayla ve burada çalışan arkadaşlarımızla da sohbet ettik. Toplamda 55 bloğun 19’unun betonarme çalışmalarının tamamlandığı ve konvansiyonel anlamında da çalışmaların devam ettiğini, alanla ilgili yaptığımız çalışmalarda müteahhit firmanın burada çalışan arkadaşlarımızın, emeği geçen arkadaşlarımızın, hepsinin gayretli çalışmalarını yerinde gördük . Bu anlamda kendilerine teşekkür etmek istiyoruz. Burdur Belediyesi olarak 3 yıllık özverili bir çalışmanın ardından hem hak sahiplerinin bu konuda ikna edilmesi, hem de onlara ekstra maliyet çıkmaması anlamında karşılığında hiçbir şey almadan, 9500m2’lik bir alandan feragat edip, hak sahiplerine uygun metrajlarda daire yapılmasını sağlamış bulunuyoruz. Örnek daireleri de gezdik bugün. İnşallah kısa süre içerisinde tamamlanıp, vatandaşımızın kendi dairelerine kavuşması, sıcacık yuvalarında sağlıkla oturmasını temenni ediyoruz. Vatandaşımıza da, burada çalışanlara da hayırlı olsun diyorum.” Şeklinde konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.