BURDUR VALİSİ ALİ ARSLANTAŞ; 18 MART ÇANAKKALE ŞEHİTLER GÜNÜ MESAJI

GÜNDEM 17.03.2022 - 11:13, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 4567+ kez okundu.
 

BURDUR VALİSİ ALİ ARSLANTAŞ; 18 MART ÇANAKKALE ŞEHİTLER GÜNÜ MESAJI

Burdur Valisi Sayın Ali Arslantaş, Çanakkale Zaferi’nin 107. yıl dönümü ve 18 Mart Şehitleri Anma Günü münasebetiyle bir mesaj yayımladı
Vali Arslantaş mesajında şu görüşlere yer verdi; Çanakkale'de vatan topraklarını korumak için canlarını hiç çekinmeden ortaya koyarak imkansızı başaran şehitlerimizi rahmet ve minnetle yad ediyorum. Çanakkale Zaferi, dünya tarihini etkileyen dönüm noktalarından biri olmuştur. Onbinlerce vatandaşımızın ortaya koyduğu vatan sevgisi ile zaferle sonuçlanan savaşta “Çanakkale Geçilmez” sözü tarihe kazınmıştır. Vatan topraklarımızın bütünlüğü ve ülkemizin bağımsızlığı uğruna başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları tarafından verilen şanlı mücadeleyi hiçbir zaman unutmamalıyız. Aziz şehitlerimizden aldığımız şuur ve inançla, kutsal emanetimizi daha yükseklere taşıyarak, bizi millet yapan yüksek değerlerimizi daima korumaya devam edeceğiz. Bu duygu ve düşünceler ile 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Zaferi'nin 107. yıldönümünde başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü olmak üzere vatanımızın bölünmez bütünlüğü ve istiklali uğrunda kahramanlıkları ve fedakarlıklarıyla milletimizin gönlünde taht kuran aziz şehitlerimizi, ebediyete intikal eden kahraman gazilerimizi rahmet ve minnetle anıyorum.  
Burdur Valisi Sayın Ali Arslantaş, Çanakkale Zaferi’nin 107. yıl dönümü ve 18 Mart Şehitleri Anma Günü münasebetiyle bir mesaj yayımladı

Vali Arslantaş mesajında şu görüşlere yer verdi;


Çanakkale'de vatan topraklarını korumak için canlarını hiç çekinmeden ortaya koyarak imkansızı başaran şehitlerimizi rahmet ve minnetle yad ediyorum.

Çanakkale Zaferi, dünya tarihini etkileyen dönüm noktalarından biri olmuştur. Onbinlerce vatandaşımızın ortaya koyduğu vatan sevgisi ile zaferle sonuçlanan savaşta “Çanakkale Geçilmez” sözü tarihe kazınmıştır. Vatan topraklarımızın bütünlüğü ve ülkemizin bağımsızlığı uğruna başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları tarafından verilen şanlı mücadeleyi hiçbir zaman unutmamalıyız.

Aziz şehitlerimizden aldığımız şuur ve inançla, kutsal emanetimizi daha yükseklere taşıyarak, bizi millet yapan yüksek değerlerimizi daima korumaya devam edeceğiz.

Bu duygu ve düşünceler ile 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Zaferi'nin 107. yıldönümünde başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü olmak üzere vatanımızın bölünmez bütünlüğü ve istiklali uğrunda kahramanlıkları ve fedakarlıklarıyla milletimizin gönlünde taht kuran aziz şehitlerimizi, ebediyete intikal eden kahraman gazilerimizi rahmet ve minnetle anıyorum.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.