BURDUR VALİSİ ŞERİF YILMAZ’DAN HUZUR EVİ ZİYARETİ.

YAŞAM 19.03.2017 - 16:08, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 4495+ kez okundu.
 

BURDUR VALİSİ ŞERİF YILMAZ’DAN HUZUR EVİ ZİYARETİ.

Burdur Valisi Şerif Yılmaz, Yaşlılar Haftası kapsamında düzenlenen programda Yaşlılarla kahvaltıda bir araya geldi.
Huzurevinde kalan ve İl Merkezinin değişik Mahallelerinden gelen yaşlı vatandaşların katılımıyla düzenlenen programda yaşlılarla bir araya gelen Vali Yılmaz, katılımlarından dolayı herkese teşekkür etti. Sohbet ortamında geçen programda, Yaşlı Vatandaşlarla bol bol sohbet eden Vali Yılmaz, Yaşlıların haftalarını kutlayarak bu anlamlı haftada kendileri ile bir arada olmaktan duyduğu memnuniyeti ifade etti. Her zaman kapılarının kendilerine açık olduğunu belirten Vali Yılmaz, bir istek ve sıkıntıları olduğunda ellerinden geleni yapacaklarını ifade etti.   Programın devamında Huzurevi Sakinlerinden Ahmet İnce’nin, TRT’de yayınlanan “Ömür Dediğin Adlı” program için çekilen videosu seyredildi. Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdür Vekili Nurdan Kamal tarafından projesi tamamlanmak üzere olan ve yakın zaman içerisinde inşaat ihalesine çıkılacak Yeni Huzurevi Projesi hakkında bilgi verildi. Tek katlı bahçeli evlerden oluşacak sokak tipi yeni Huzurevinin 100 kişiye hizmet vereceğini ifade eden Kamal projenin slaytınıda hazurunla paylaştı. Düzenlenen programa Vali Yılmaz’ın yanı sıra Vali Yardımcısı Ali Nazım Balcıoğlu, İl Emniyet Müdürü Saim Akpınar, İl Jandarma Komutanı J. Alb. Tayfun Dündar, İl Müftüsü Hıdır Bayrak katıldı.     
Burdur Valisi Şerif Yılmaz, Yaşlılar Haftası kapsamında düzenlenen programda Yaşlılarla kahvaltıda bir araya geldi.

Huzurevinde kalan ve İl Merkezinin değişik Mahallelerinden gelen yaşlı vatandaşların katılımıyla düzenlenen programda yaşlılarla bir araya gelen Vali Yılmaz, katılımlarından dolayı herkese teşekkür etti.

Sohbet ortamında geçen programda, Yaşlı Vatandaşlarla bol bol sohbet eden Vali Yılmaz, Yaşlıların haftalarını kutlayarak bu anlamlı haftada kendileri ile bir arada olmaktan duyduğu memnuniyeti ifade etti. Her zaman kapılarının kendilerine açık olduğunu belirten Vali Yılmaz, bir istek ve sıkıntıları olduğunda ellerinden geleni yapacaklarını ifade etti.  

Programın devamında Huzurevi Sakinlerinden Ahmet İnce’nin, TRT’de yayınlanan “Ömür Dediğin Adlı” program için çekilen videosu seyredildi. Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdür Vekili Nurdan Kamal tarafından projesi tamamlanmak üzere olan ve yakın zaman içerisinde inşaat ihalesine çıkılacak Yeni Huzurevi Projesi hakkında bilgi verildi. Tek katlı bahçeli evlerden oluşacak sokak tipi yeni Huzurevinin 100 kişiye hizmet vereceğini ifade eden Kamal projenin slaytınıda hazurunla paylaştı.

Düzenlenen programa Vali Yılmaz’ın yanı sıra Vali Yardımcısı Ali Nazım Balcıoğlu, İl Emniyet Müdürü Saim Akpınar, İl Jandarma Komutanı J. Alb. Tayfun Dündar, İl Müftüsü Hıdır Bayrak katıldı. 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.