BURDUR VE SPOR CAMİASININ DİKKATİNE;

SPOR 14.03.2022 - 16:11, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 3791+ kez okundu.
 

BURDUR VE SPOR CAMİASININ DİKKATİNE;

Haftalardır açıklama yapmamak için kendimi zor tutuyordum. Lakin dün Tefenni’de oynanan Tefenni Belediyespor ve Hacılar Gençlikspor maçını gördükten sonra susmanın kimseye faydası olmayacağını düşünüyorum.
Karşılaşmanın ilk düdüğünden itibaren maçın orta hakemi ve yan hakemleri şartlanmışçasına karalar vermiş sadece ilk yarıda 1 golümüz ve 1 penaltımız verilmemiş birçok atağımız ise kasti olarak kesilmiştir. Aynı tavrı bir hafta önce Burdur’daki maçın hakeminde de yaşamıştık. Rakip takımın oyuncularındaki takımımız oyuncularına karşı sakatlama arzusu hakemlerin bu tutumu ile birleşince maalesef bir futbol müsabakasından çok dövüş müsabakasını andırır bir hal almıştır. Bilindiği üzere geçtiğimiz hafta sonu ülkemiz genelindeki birçok futbol müsabakaları aşırı soğuklardan dolayı ertelenmişti. BAL Ligi müsabakaları da ertelenmişti. Hatta bunlardan bir tanesi de Burdur’da oynanacak olan MAKÜ Spor ile Bucak Oğuzhanspor karşılaşmasıydı. Biz aslında bizim müsabakalarında erteleneceğini düşünmekteydik. Çünkü birkaç hafta önce hava sıcaklığının +4 derece olduğu ve sahanın temiz olduğu bir günde bile maçlar ertelenmişti. Fakat “O” sihirli el hemen müdahale etti. Ve diyorlar ki; “Tefenni’nin sakat oyuncuları var, bu maç oynanmalı” Bu yazdıklarım tahminimiz değil, net duyumlarımızdır. Velhasıl maçlar -7 derece (hissedilen -12 derece) de oynanmıştır. Biz her koşulda, her sahada maçımızı oynarız. Lakin aşağıdaki paylaşımlardan da anlaşılacağı gibi kendimize yeni bir slogan bulduk. #SİZHEPİNİZBİZTEK Burdur’umuzun malum siyasi figürlerine buradan bir uyarıda bulunmak istiyorum. Siyasi organizasyonlarınızı ve kirli ellerinizi yeşil sahalardan çekin. Oynadığınız oyunların farkında ve bilincindeyiz. Bu oyunun sonu karanlık ve hüsrandır. Fakat bir hususu da belirtmeden geçemeyeceğim. Birbirlerine hasım bu zatların bir araya gelmesi Tefenni Belediyespor’un ne kadar birleştirici ve büyük bir güç olduğunu da ortaya koymuştur. Rabbime and olsun ki, Tefenni’nin hakkını kimseye yedirtmem. Tefenni’nin hakkını ve hukukunu korumak benim namusumdur. NAMUSUMA UZANAN ELİ KIRAR, UZANAN DİLİ KESERİM!!! Tefenni’deki maçlarda ek güvenlik tedbiri isteyen şarlatana da söyleyeceğim şudur. Tefenni maçlarında gerek olmamasına rağmen nerdeyse hiçbir maçımız çevik kuvvetsiz oynanmamıştır. Sosyal medyadaki bu tarz paylaşımlarınız, birbirinize göz yaşartıcı bağlılığınız ve oyuncu alışverişleriniz göstermiştir ki; SİZ HEPİNİZ BİZ TEK Federasyonundan hakemlerine, meşhur siyasi figürlerden kulüp yöneticilerine bilmiyorsanız bilin! Yaşım 45 doğru bildiğimi ucunda ölüm bile olsa hep söyledim ve uyguladım, böyle de öleceğim. Tefenni Halkı yaptıklarınızı ve yapacaklarınızı takip ediyor ve de yapılanları asla unutmayacaktır. Son söz olarak; Federasyon ve Hakem Camiasının bu kasıtlı tutumları böyle devam ederse, bundan sonraki yıllarda Tefenni Belediyespor aynı ad ve yönetim altında Antalya veya Denizli liglerinde mücadelesine devam edecektir. Bizleri bu düşünceye sevk eden bu ayıpta sizin olsun… Oyuncularımıza da buradan bir mesajım var. Kurt puslu havayı sever. Çocuklar inanın, inanın çocuklar. Güzel günler göreceğiz güneşli günler…  
Haftalardır açıklama yapmamak için kendimi zor tutuyordum. Lakin dün Tefenni’de oynanan Tefenni Belediyespor ve Hacılar Gençlikspor maçını gördükten sonra susmanın kimseye faydası olmayacağını düşünüyorum.

Karşılaşmanın ilk düdüğünden itibaren maçın orta hakemi ve yan hakemleri şartlanmışçasına karalar vermiş sadece ilk yarıda 1 golümüz ve 1 penaltımız verilmemiş birçok atağımız ise kasti olarak kesilmiştir. Aynı tavrı bir hafta önce Burdur’daki maçın hakeminde de yaşamıştık. Rakip takımın oyuncularındaki takımımız oyuncularına karşı sakatlama arzusu hakemlerin bu tutumu ile birleşince maalesef bir futbol müsabakasından çok dövüş müsabakasını andırır bir hal almıştır.

Bilindiği üzere geçtiğimiz hafta sonu ülkemiz genelindeki birçok futbol müsabakaları aşırı soğuklardan dolayı ertelenmişti. BAL Ligi müsabakaları da ertelenmişti. Hatta bunlardan bir tanesi de Burdur’da oynanacak olan MAKÜ Spor ile Bucak Oğuzhanspor karşılaşmasıydı. Biz aslında bizim müsabakalarında erteleneceğini düşünmekteydik. Çünkü birkaç hafta önce hava sıcaklığının +4 derece olduğu ve sahanın temiz olduğu bir günde bile maçlar ertelenmişti. Fakat “O” sihirli el hemen müdahale etti. Ve diyorlar ki; “Tefenni’nin sakat oyuncuları var, bu maç oynanmalı” Bu yazdıklarım tahminimiz değil, net duyumlarımızdır. Velhasıl maçlar -7 derece (hissedilen -12 derece) de oynanmıştır. Biz her koşulda, her sahada maçımızı oynarız. Lakin aşağıdaki paylaşımlardan da anlaşılacağı gibi kendimize yeni bir slogan bulduk.

#SİZHEPİNİZBİZTEK

Burdur’umuzun malum siyasi figürlerine buradan bir uyarıda bulunmak istiyorum. Siyasi organizasyonlarınızı ve kirli ellerinizi yeşil sahalardan çekin. Oynadığınız oyunların farkında ve bilincindeyiz. Bu oyunun sonu karanlık ve hüsrandır. Fakat bir hususu da belirtmeden geçemeyeceğim. Birbirlerine hasım bu zatların bir araya gelmesi Tefenni Belediyespor’un ne kadar birleştirici ve büyük bir güç olduğunu da ortaya koymuştur.

Rabbime and olsun ki, Tefenni’nin hakkını kimseye yedirtmem. Tefenni’nin hakkını ve hukukunu korumak benim namusumdur. NAMUSUMA UZANAN ELİ KIRAR, UZANAN DİLİ KESERİM!!!

Tefenni’deki maçlarda ek güvenlik tedbiri isteyen şarlatana da söyleyeceğim şudur. Tefenni maçlarında gerek olmamasına rağmen nerdeyse hiçbir maçımız çevik kuvvetsiz oynanmamıştır. Sosyal medyadaki bu tarz paylaşımlarınız, birbirinize göz yaşartıcı bağlılığınız ve oyuncu alışverişleriniz göstermiştir ki; SİZ HEPİNİZ BİZ TEK

Federasyonundan hakemlerine, meşhur siyasi figürlerden kulüp yöneticilerine bilmiyorsanız bilin! Yaşım 45 doğru bildiğimi ucunda ölüm bile olsa hep söyledim ve uyguladım, böyle de öleceğim.

Tefenni Halkı yaptıklarınızı ve yapacaklarınızı takip ediyor ve de yapılanları asla unutmayacaktır. Son söz olarak;

Federasyon ve Hakem Camiasının bu kasıtlı tutumları böyle devam ederse, bundan sonraki yıllarda Tefenni Belediyespor aynı ad ve yönetim altında Antalya veya Denizli liglerinde mücadelesine devam edecektir. Bizleri bu düşünceye sevk eden bu ayıpta sizin olsun…

Oyuncularımıza da buradan bir mesajım var.

Kurt puslu havayı sever.

Çocuklar inanın, inanın çocuklar. Güzel günler göreceğiz güneşli günler

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.