BUTSO’DA KALİTE YÖNETİM SİSTEMİ EĞİTİMİ

EĞİTİM 29.01.2019 - 12:31, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 4499+ kez okundu.
 

BUTSO’DA KALİTE YÖNETİM SİSTEMİ EĞİTİMİ

Burdur Ticaret ve Sanayi Odası üyelerine ve kurum çalışanlarına TS EN ISO 9001: 2015 Kalite Yönetim Sistemi Eğitimi düzenlendi
BUTSO’da üyelerinin ihtiyaçlarına binaen müşterilere kaliteli hizmet ve üye memnuniyeti odaklı çalışma ve eğitimler sürüyor. Akredite olmuş oda ve borsalara kaliteli eğitim, memnuniyet ve sosyal medya yönetimi gibi akredite konularda BUTSO çalışanlarına yeni bir eğitim daha düzenlendi. TOBB kanalıyla 5 yıldızlı oda olan Burdur Ticaret ve Sanayi Odasında da TS EN ISO 9001: 2015 Kalite Yönetim Sistemi Eğitimi verildi. Türk Loydu Eğitmeni Serkan Şahin tarafından verilen eğitime BUTSO Genel Sekreteri Sedat Öz ve BUTSO çalışanları katıldı. BUTSO Meclis Toplantı Salonunda yapılan eğitimde sunum yapan Türk Loydu Eğitmeni Serkan Şahin, standartların geliştirilmesi, hizmet üstünlüğü, kalite rekabeti, kitlesel üretim, müşteri istekleri ve firma politikası, kalite, müşteri ve neden ISO 9001:2015 konularında bilgiler verdi. Eğitim kapsamında da ISO 9001’in yakın gelişimi, ISO 9001:2015’in yapısı, revizyon takvimi, kalite kriterleri ve prosesler gibi konularda güncellemelerde bulunularak, oda ve borsalarda daha kaliteli hizmetlerin verilmesi, üyelerin memnuniyetinin artırılması, proseslerin uygun yönetilmesi, bölgeye ve Türkiye’ye örnek olabilecek hizmetler verilmesi vurgulandı. Eğitim toplantısının sonunda BUTSO Genel Sekreteri Sedat Öz, Eğitimci Serkan Şahin’e teşekkür edip, hem TSE ISO 9001:2015 belgesine hem de TOBB Oda/Borsa Akreditasyon Belgesi'ne sahip odalardan biri olan Burdur Ticaret ve Sanayi Odası’nda bu kapsamdaki eğitimlerin bundan sonra da verilmeye devam edeceğini söyledi.  
Burdur Ticaret ve Sanayi Odası üyelerine ve kurum çalışanlarına TS EN ISO 9001: 2015 Kalite Yönetim Sistemi Eğitimi düzenlendi

BUTSO’da üyelerinin ihtiyaçlarına binaen müşterilere kaliteli hizmet ve üye memnuniyeti odaklı çalışma ve eğitimler sürüyor. Akredite olmuş oda ve borsalara kaliteli eğitim, memnuniyet ve sosyal medya yönetimi gibi akredite konularda BUTSO çalışanlarına yeni bir eğitim daha düzenlendi. TOBB kanalıyla 5 yıldızlı oda olan Burdur Ticaret ve Sanayi Odasında da TS EN ISO 9001: 2015 Kalite Yönetim Sistemi Eğitimi verildi. Türk Loydu Eğitmeni Serkan Şahin tarafından verilen eğitime BUTSO Genel Sekreteri Sedat Öz ve BUTSO çalışanları katıldı.

BUTSO Meclis Toplantı Salonunda yapılan eğitimde sunum yapan Türk Loydu Eğitmeni Serkan Şahin, standartların geliştirilmesi, hizmet üstünlüğü, kalite rekabeti, kitlesel üretim, müşteri istekleri ve firma politikası, kalite, müşteri ve neden ISO 9001:2015 konularında bilgiler verdi. Eğitim kapsamında da ISO 9001’in yakın gelişimi, ISO 9001:2015’in yapısı, revizyon takvimi, kalite kriterleri ve prosesler gibi konularda güncellemelerde bulunularak, oda ve borsalarda daha kaliteli hizmetlerin verilmesi, üyelerin memnuniyetinin artırılması, proseslerin uygun yönetilmesi, bölgeye ve Türkiye’ye örnek olabilecek hizmetler verilmesi vurgulandı.

Eğitim toplantısının sonunda BUTSO Genel Sekreteri Sedat Öz, Eğitimci Serkan Şahin’e teşekkür edip, hem TSE ISO 9001:2015 belgesine hem de TOBB Oda/Borsa Akreditasyon Belgesi'ne sahip odalardan biri olan Burdur Ticaret ve Sanayi Odası’nda bu kapsamdaki eğitimlerin bundan sonra da verilmeye devam edeceğini söyledi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.