BUTSO’DAN MÜŞTEREK MESLEK KOMİTELERİ TOPLANTISI

EKONOMİ 08.03.2022 - 10:19, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 3472+ kez okundu.
 

BUTSO’DAN MÜŞTEREK MESLEK KOMİTELERİ TOPLANTISI

Burdur Ticaret ve Sanayi Odası yönetimi 2021 yılı ve pandemi sonrasını değerlendirmek için müşterek Meslek Komiteleri Toplantısı düzenlendi.
Burdur Ticaret ve Sanayi Odası (BUTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Yusuf Keyik, Meslek Komitesi Üyeleriyle bir araya gelerek onlardan gelen görüş, talep ve önerileri aldı, fikir alışverişi ve karşılıklı değerlendirmede bulundu. 13 Meslek Komitesinin Birleşimi olarak BUTSO Konferans Salonunda komite üyeleriyle bir araya gelen Başkan Yusuf Keyik, öncelikle 2021 yılı faaliyetlerini satırbaşlarıyla aktardı. Konuşmanın ardından komite üyeleri yaşadıkları sorunları ve taleplerini Başkan Yusuf Keyik’e iletti. Başkan Keyik de gelen talep ve önerileri not alarak, bunların çözümü noktasında takipçisi olacağını vurguladı. Toplantıya icabet eden Müşterek Meslek Komitesi üyelerine ayrı ayrı teşekkürlerini dile getiren BUTSO Yönetim Kurulu Başkanı Yusuf Keyik: “İki yıldır pandemi süreci yaşadık. Bu süreçte beraber olma fırsatını bulamadık. Aşı olmaktaki hassasiyeti göstermemiz sayesinde riski en aza indirdiğimizi düşünüyorum. Yaz mevsimine doğru Coronavirüs’ü gündemimizden çıkaracağımızı öngörüyorum. Bizler Oda olarak faaliyetlerimizi yerel ve ulusal basına servis ederek üyelerimize ve sizlere iletiyoruz. Faaliyetlerimizi anlık veya yıllık periyotlarda Odamızın sosyal medya hesaplarından da paylaşıyoruz. Üyelerimizden gelen sorun ve önerileri raporlar hazırlayıp, üst birliğimiz TOBB’a bu raporları sunarak takipçisi oluyoruz. Odamıza gelen her bir üyemizin sorununun çözümlenmesinde elimizden gelen azami gayreti gösteriyoruz” şeklinde konuştu. Başkan Keyik konuşmasının ardından 2021 yılında gerçekleştirdikleri faaliyet hakkında açıklamalarda bulundu. Toplantıda konuşan BUTSO Meclis Başkanı Ömer Çeliker; “Bildiğiniz gibi 2020 yılı mart ayında başlayan pandemi süreci hem ülkemiz ve hem de dünya ekonomisinde ciddi sıkıntılar yaratmıştır. Bu süreçte birçok vatandaşımız da maalesef hayatını kaybetmiştir. Vefat eden üyelerimize Allah’tan rahmet, hastalığa yakalanan üyelerimize de geçmiş olsun dileklerimi sunuyorum. Bu süreçte maalesef bazı üyelerimiz iş yerlerini kapatmak zorunda kaldılar. Değerli meslek komitesi üyelerimiz, kırılgan olan ülke ekonomimiz ve komşu ülkelerimizde de (Rusya, Ukrayna, Suriye gibi) gelişen olaylar ülke ekonomimizi olumsuz yönde etkilemektedir. Örneğin: petrol fiyatlarının her gün artması, döviz kurunun yükselmesi siz değerli iş insanlarında olumsuz etkiler yaratmaktadır. Bu süreçte Oda Yönetimi olarak TOBB başta olmak üzere ilgili kurum ve kuruluşlarla iş birliği yaparak siz değerli üyelerimizin sorunlarını çözüme kavuşturma noktasında katkılar sunduk” diye konuştu.  
Burdur Ticaret ve Sanayi Odası yönetimi 2021 yılı ve pandemi sonrasını değerlendirmek için müşterek Meslek Komiteleri Toplantısı düzenlendi.

Burdur Ticaret ve Sanayi Odası (BUTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Yusuf Keyik, Meslek Komitesi Üyeleriyle bir araya gelerek onlardan gelen görüş, talep ve önerileri aldı, fikir alışverişi ve karşılıklı değerlendirmede bulundu. 13 Meslek Komitesinin Birleşimi olarak BUTSO Konferans Salonunda komite üyeleriyle bir araya gelen Başkan Yusuf Keyik, öncelikle 2021 yılı faaliyetlerini satırbaşlarıyla aktardı. Konuşmanın ardından komite üyeleri yaşadıkları sorunları ve taleplerini Başkan Yusuf Keyik’e iletti. Başkan Keyik de gelen talep ve önerileri not alarak, bunların çözümü noktasında takipçisi olacağını vurguladı.

Toplantıya icabet eden Müşterek Meslek Komitesi üyelerine ayrı ayrı teşekkürlerini dile getiren BUTSO Yönetim Kurulu Başkanı Yusuf Keyik: “İki yıldır pandemi süreci yaşadık. Bu süreçte beraber olma fırsatını bulamadık. Aşı olmaktaki hassasiyeti göstermemiz sayesinde riski en aza indirdiğimizi düşünüyorum. Yaz mevsimine doğru Coronavirüs’ü gündemimizden çıkaracağımızı öngörüyorum. Bizler Oda olarak faaliyetlerimizi yerel ve ulusal basına servis ederek üyelerimize ve sizlere iletiyoruz. Faaliyetlerimizi anlık veya yıllık periyotlarda Odamızın sosyal medya hesaplarından da paylaşıyoruz. Üyelerimizden gelen sorun ve önerileri raporlar hazırlayıp, üst birliğimiz TOBB’a bu raporları sunarak takipçisi oluyoruz. Odamıza gelen her bir üyemizin sorununun çözümlenmesinde elimizden gelen azami gayreti gösteriyoruz” şeklinde konuştu. Başkan Keyik konuşmasının ardından 2021 yılında gerçekleştirdikleri faaliyet hakkında açıklamalarda bulundu.

Toplantıda konuşan BUTSO Meclis Başkanı Ömer Çeliker; “Bildiğiniz gibi 2020 yılı mart ayında başlayan pandemi süreci hem ülkemiz ve hem de dünya ekonomisinde ciddi sıkıntılar yaratmıştır. Bu süreçte birçok vatandaşımız da maalesef hayatını kaybetmiştir. Vefat eden üyelerimize Allah’tan rahmet, hastalığa yakalanan üyelerimize de geçmiş olsun dileklerimi sunuyorum. Bu süreçte maalesef bazı üyelerimiz iş yerlerini kapatmak zorunda kaldılar. Değerli meslek komitesi üyelerimiz, kırılgan olan ülke ekonomimiz ve komşu ülkelerimizde de (Rusya, Ukrayna, Suriye gibi) gelişen olaylar ülke ekonomimizi olumsuz yönde etkilemektedir. Örneğin: petrol fiyatlarının her gün artması, döviz kurunun yükselmesi siz değerli iş insanlarında olumsuz etkiler yaratmaktadır. Bu süreçte Oda Yönetimi olarak TOBB başta olmak üzere ilgili kurum ve kuruluşlarla iş birliği yaparak siz değerli üyelerimizin sorunlarını çözüme kavuşturma noktasında katkılar sunduk” diye konuştu.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.