BUTSO’DAN STOK’ İS’E TEBRİK

EKONOMİ 01.01.2019 - 14:31, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 3575+ kez okundu.
 

BUTSO’DAN STOK’ İS’E TEBRİK

Burdur Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Yusuf KEYİK tarafından; Stok’is Gıda İnşaat Ltd.Şti. Firmasına tebrik anmalığı verildi.
BUTSO Yönetim Kurulu Başkanı Yusuf KEYİK ve Yönetim Kurulu Üyeleri  “FORTUNE 500 - 2018 Türkiye’nin En Büyük 500 Şirketi”  araştırmasında 414. sırada yer alan Stok’is Gıda İnşaat Ltd.Şti. firma sahibi ve BUTSO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı İbrahim SOLAK’ı tebrik ederek, başarılarının devamını diledi.    Günün anısına, BUTSO Yönetim Kurulu Başkanı Yusuf KEYİK; Stok’is Gıda İnşaat Ltd. Şti. firma sahibi İbrahim SOLAK’a tebrik anmalığı verdi.   
Burdur Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Yusuf KEYİK tarafından; Stok’is Gıda İnşaat Ltd.Şti. Firmasına tebrik anmalığı verildi.

BUTSO Yönetim Kurulu Başkanı Yusuf KEYİK ve Yönetim Kurulu Üyeleri  “FORTUNE 500 - 2018 Türkiye’nin En Büyük 500 Şirketi”  araştırmasında 414. sırada yer alan Stok’is Gıda İnşaat Ltd.Şti. firma sahibi ve BUTSO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı İbrahim SOLAK’ı tebrik ederek, başarılarının devamını diledi.   

Günün anısına, BUTSO Yönetim Kurulu Başkanı Yusuf KEYİK; Stok’is Gıda İnşaat Ltd. Şti. firma sahibi İbrahim SOLAK’a tebrik anmalığı verdi. 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.