BUTSO MECLİS’İ BAŞKAN ERCENGİZ’İ KONUK ETTİ

EKONOMİ 14.01.2019 - 17:35, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 3524+ kez okundu.
 

BUTSO MECLİS’İ BAŞKAN ERCENGİZ’İ KONUK ETTİ

Burdur Belediye Başkan Adayı Ali Orkun Ercengiz, BUTSO Meclis toplantısına konuk olup, hizmetler, misyon ve vizyonlar hakkında görüş ve öneriler aldı.
Burdur Ticaret ve Sanayi Odası; aylık olağan toplantısında Burdur Belediye Başkan Adayı Ali Orkun Ercengiz’i , BUTSO Meclis toplantısına konuk ederek hizmetler, misyon ve vizyonlar hakkında görüş ve öneriler aldı. BUTSO’nun 2019 yılı ilk Olağan Meclis Toplantısı Meclis Başkanı Ömer Çeliker’in başkanlığında BUTSO Meclis Salonunda yapıldı. Toplantı sonrası BUTSO Yönetim Kurulu Başkanı Yusuf Keyik Belediye Başkan Adayları için hazırladığı sunum öncesi yaptığı konuşmada; “Bilindiği üzere yaklaşan yerel seçimler Burdur ili için oldukça önemlidir. Halkın oylarıyla seçilecek yerel yöneticiler Burdur’un yerelde ve genelde kalkınmasında pay sahibi olacaktır. Burdur Ticaret ve Sanayi Odası olarak; seçimlere kadar ki süreçte Aylık Meclis toplantılarında bir Belediye Başkan Adayını ağırlıyoruz. Bu ayki toplantımıza Belediye Başkanımız ve 31 Mart 2019 Belediye Başkan Adayı Ali Orkun Ercengiz’i davet ettik. Bir sonraki toplantılarımızda, Ak Parti Belediye Başkan Adayı Deniz Kurt’u ve MHP Belediye Başkan Adayını (kesinleşmesi halinde) konuk etmeyi düşünüyoruz.  BUTSO Başkanı Yusuf Keyik,  yerel seçimlerin tüm vatandaşları, özellikle Burdur’un ekonomisini ve yaşam standardını yakından ilgilendiren çok önemli demokratik bir olay olduğunu belirterek, yerel yönetimler ve STK’ların uyum içerisinde çalışmalarının önemini vurguladı.   Başkan Yusuf Keyik, bir yandan görüş ve önerileri aktarmak, diğer yandan da seçim sürecinin demokratik samimiyet içinde geçmesine katkıda bulunmak maksadıyla davete icabet eden Mevcut Burdur Belediye Başkanı ve 31 Mart 2019 Türkiye Yerel Seçimleri’nde Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Burdur Belediye Başkan Adayı Ercengiz’e teşekkür ederek,  “Oda’mız ve Yönetim Kurulu Başkanı olarak geçmiş dönemlerde de olduğu gibi, bütün adaylara karşı eşit mesafede olmaya özen gösterdik. Meclis toplantımızda nasıl bir belediyecilik anlayışı içerisinde olduğumuz, bizlerin tespit ettiği belediyeyi ilgilendiren görüş ve önerilerimiz ve de seçilecek belediye başkanından beklentilerimizi ifade ettik.” dedi.  “BELEDİYE VE BUTSO DAYANIŞMASI SÜRECEK” Mevcut Burdur Belediye Başkanı ve 31 Mart 2019 Türkiye Yerel Seçimleri’nde Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Burdur Belediye Başkan Adayı Ercengiz de BUTSO’nun daveti için Başkan Yusuf Keyik ve Meclis Üyelerine teşekkür etti.   Ercengiz, görevde bulunduğu süre ile ilgili çalışmalarını panoramik olarak BUTSO Meclis üyelerine aktardı ve “Burdur Belediyesi ile Burdur Ticaret ve Sanayi Odası’nın bugüne kadar sürdürdüğü dayanışması bundan sonra da devam edecek. BUTSO ile paydaşlarımız olan konularda ve ekonomimizi ilgilendiren durumlarda istişareleri beraberce gerçekleştireceğiz.” dedi.  
Burdur Belediye Başkan Adayı Ali Orkun Ercengiz, BUTSO Meclis toplantısına konuk olup, hizmetler, misyon ve vizyonlar hakkında görüş ve öneriler aldı.

Burdur Ticaret ve Sanayi Odası; aylık olağan toplantısında Burdur Belediye Başkan Adayı Ali Orkun Ercengiz’i , BUTSO Meclis toplantısına konuk ederek hizmetler, misyon ve vizyonlar hakkında görüş ve öneriler aldı.

BUTSO’nun 2019 yılı ilk Olağan Meclis Toplantısı Meclis Başkanı Ömer Çeliker’in başkanlığında BUTSO Meclis Salonunda yapıldı. Toplantı sonrası BUTSO Yönetim Kurulu Başkanı Yusuf Keyik Belediye Başkan Adayları için hazırladığı sunum öncesi yaptığı konuşmada; “Bilindiği üzere yaklaşan yerel seçimler Burdur ili için oldukça önemlidir. Halkın oylarıyla seçilecek yerel yöneticiler Burdur’un yerelde ve genelde kalkınmasında pay sahibi olacaktır. Burdur Ticaret ve Sanayi Odası olarak; seçimlere kadar ki süreçte Aylık Meclis toplantılarında bir Belediye Başkan Adayını ağırlıyoruz. Bu ayki toplantımıza Belediye Başkanımız ve 31 Mart 2019 Belediye Başkan Adayı Ali Orkun Ercengiz’i davet ettik. Bir sonraki toplantılarımızda, Ak Parti Belediye Başkan Adayı Deniz Kurt’u ve MHP Belediye Başkan Adayını (kesinleşmesi halinde) konuk etmeyi düşünüyoruz. 

BUTSO Başkanı Yusuf Keyik,  yerel seçimlerin tüm vatandaşları, özellikle Burdur’un ekonomisini ve yaşam standardını yakından ilgilendiren çok önemli demokratik bir olay olduğunu belirterek, yerel yönetimler ve STK’ların uyum içerisinde çalışmalarının önemini vurguladı.  

Başkan Yusuf Keyik, bir yandan görüş ve önerileri aktarmak, diğer yandan da seçim sürecinin demokratik samimiyet içinde geçmesine katkıda bulunmak maksadıyla davete icabet eden Mevcut Burdur Belediye Başkanı ve 31 Mart 2019 Türkiye Yerel Seçimleri’nde Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Burdur Belediye Başkan Adayı Ercengiz’e teşekkür ederek,  “Oda’mız ve Yönetim Kurulu Başkanı olarak geçmiş dönemlerde de olduğu gibi, bütün adaylara karşı eşit mesafede olmaya özen gösterdik. Meclis toplantımızda nasıl bir belediyecilik anlayışı içerisinde olduğumuz, bizlerin tespit ettiği belediyeyi ilgilendiren görüş ve önerilerimiz ve de seçilecek belediye başkanından beklentilerimizi ifade ettik.” dedi. 

“BELEDİYE VE BUTSO DAYANIŞMASI SÜRECEK”

Mevcut Burdur Belediye Başkanı ve 31 Mart 2019 Türkiye Yerel Seçimleri’nde Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Burdur Belediye Başkan Adayı Ercengiz de BUTSO’nun daveti için Başkan Yusuf Keyik ve Meclis Üyelerine teşekkür etti.  

Ercengiz, görevde bulunduğu süre ile ilgili çalışmalarını panoramik olarak BUTSO Meclis üyelerine aktardı ve “Burdur Belediyesi ile Burdur Ticaret ve Sanayi Odası’nın bugüne kadar sürdürdüğü dayanışması bundan sonra da devam edecek. BUTSO ile paydaşlarımız olan konularda ve ekonomimizi ilgilendiren durumlarda istişareleri beraberce gerçekleştireceğiz.” dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.