BUTSO YÖNETİMİNDEN GÖLHİSAR ZİYARETİ

GÜNDEM 04.10.2021 - 13:21, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 2115+ kez okundu.
 

BUTSO YÖNETİMİNDEN GÖLHİSAR ZİYARETİ

Burdur Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Yusuf Keyik bir dizi inceleme ve temaslarda bulunmak üzere Gölhisar ilçesini ziyaret etti.
Gölhisar Kaymakamı Kadir Ulusoy ve Gölhisar Belediye Başkanı İbrahim Sertbaş ile ziyaretine başlayan Yönetim Kurulu Başkanı Yusuf Keyik, daha sonra üyelerinin işletmelerine ve esnaflara uğrayarak, onların görüş ve önerilerini aldı. Ziyaret ile ilgili açıklama yapan Başkan Yusuf Keyik: “COVİD-19 pandemisi öncesinde ziyaretlerimiz sürüyordu. Kısıtlamalar nedeniyle buna ara verdik. Normalleşme sürecine girdiğimiz bu yeni dönemde ise kaldığımız yerden devam ediyoruz. Geçen hafta Odamız üyesi kooperatif başkanlarıyla tarım ve hayvancılık sektörleri ile ilgili istişare toplantısı düzenledik. Kooperatif başkanlarımızın ekonomik sorunlarını, yaşadıkları gelir- gider dengesizliğini ve ilettikleri diğer isteklerini not aldık. Pandemi döneminde Odamızın çalışmalarını aktardık. Düzenlediğimiz toplantının sonuçlarından birisi de onların daveti oldu. Gölhisar Kaymakamı Sayın Kadir Ulusoy ve Gölhisar Belediye Başkanı Sayın İbrahim Sertbaş’la başlayan ziyaretimize üyelerimiz ve ilçe esnaflarıyla devam ederek, kendi işletmelerinde görüş ve önerilerini güncelledik. Kendilerine göstermiş oldukları misafirperverlikten dolayı ayrı ayrı teşekkür ediyorum” dedi. PANDEMİ DÖNEMİNDE DİJİTALLEŞME Pandemi kısıtlamalarında dijitalleşme adımları atmaya devam ettiklerini vurgulayan Başkan Yusuf Keyik; “Yüz yüze toplantılarımızı COVİD salgını döneminde ücretsiz ve çevrimiçi olarak web tabanlı toplantı, seminer ve eğitimlere dönüştürdük. Dijitalleşme adımları atmaya devam ettik. Normalleşme süreciyle birlikte üye ziyaretleri misyonumuz Gölhisar’da bir kez daha gerçekleşti. Onların yaşadığı sorunları, istek ve taleplerini alıp, bunları kapsamlı bir rapor halinde TOBB’a ve milletvekillerimize sunup, taleplerimizin takipçisi oluyoruz. Devreye alınan taleplerimizi de ilimiz genelinde üyelerimizin bilgisine ve hizmetine sunuyoruz” şeklinde konuştu. Yönetim Kurulu Başkanı Yusuf Keyik 'e Gölhisar ziyaretinde BUTSO Meclis Başkanı Ömer Çeliker, BUTSO Yönetim Kurulu Üyesi Hakan Yoran ve beraberindekiler eşlik etti.  
Burdur Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Yusuf Keyik bir dizi inceleme ve temaslarda bulunmak üzere Gölhisar ilçesini ziyaret etti.

Gölhisar Kaymakamı Kadir Ulusoy ve Gölhisar Belediye Başkanı İbrahim Sertbaş ile ziyaretine başlayan Yönetim Kurulu Başkanı Yusuf Keyik, daha sonra üyelerinin işletmelerine ve esnaflara uğrayarak, onların görüş ve önerilerini aldı.

Ziyaret ile ilgili açıklama yapan Başkan Yusuf Keyik: “COVİD-19 pandemisi öncesinde ziyaretlerimiz sürüyordu. Kısıtlamalar nedeniyle buna ara verdik. Normalleşme sürecine girdiğimiz bu yeni dönemde ise kaldığımız yerden devam ediyoruz. Geçen hafta Odamız üyesi kooperatif başkanlarıyla tarım ve hayvancılık sektörleri ile ilgili istişare toplantısı düzenledik. Kooperatif başkanlarımızın ekonomik sorunlarını, yaşadıkları gelir- gider dengesizliğini ve ilettikleri diğer isteklerini not aldık. Pandemi döneminde Odamızın çalışmalarını aktardık. Düzenlediğimiz toplantının sonuçlarından birisi de onların daveti oldu. Gölhisar Kaymakamı Sayın Kadir Ulusoy ve Gölhisar Belediye Başkanı Sayın İbrahim Sertbaş’la başlayan ziyaretimize üyelerimiz ve ilçe esnaflarıyla devam ederek, kendi işletmelerinde görüş ve önerilerini güncelledik. Kendilerine göstermiş oldukları misafirperverlikten dolayı ayrı ayrı teşekkür ediyorum” dedi.

PANDEMİ DÖNEMİNDE DİJİTALLEŞME

Pandemi kısıtlamalarında dijitalleşme adımları atmaya devam ettiklerini vurgulayan Başkan Yusuf Keyik; “Yüz yüze toplantılarımızı COVİD salgını döneminde ücretsiz ve çevrimiçi olarak web tabanlı toplantı, seminer ve eğitimlere dönüştürdük. Dijitalleşme adımları atmaya devam ettik. Normalleşme süreciyle birlikte üye ziyaretleri misyonumuz Gölhisar’da bir kez daha gerçekleşti. Onların yaşadığı sorunları, istek ve taleplerini alıp, bunları kapsamlı bir rapor halinde TOBB’a ve milletvekillerimize sunup, taleplerimizin takipçisi oluyoruz. Devreye alınan taleplerimizi de ilimiz genelinde üyelerimizin bilgisine ve hizmetine sunuyoruz” şeklinde konuştu.

Yönetim Kurulu Başkanı Yusuf Keyik 'e Gölhisar ziyaretinde BUTSO Meclis Başkanı Ömer Çeliker, BUTSO Yönetim Kurulu Üyesi Hakan Yoran ve beraberindekiler eşlik etti.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.