BÜYÜK LİDER ATATÜRK'Ü " ÖZLEM İLE MİNNET İLE ANIYORUZ"

GÜNDEM 10.11.2018 - 12:13, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 2587+ kez okundu.
 

BÜYÜK LİDER ATATÜRK'Ü " ÖZLEM İLE MİNNET İLE ANIYORUZ"

Burdur Belediye Başkanı Ecz. Ali Orkun Ercengiz, Büyük Önder Atatürk’ün ölümünün 80’inci yıldönümü dolayısıyla bir mesaj yayınladı.
Başkan Ercengiz'in mesajı şu şekilde: "Cumhuriyetimizin kurucusu, büyük komutan, eşsiz devlet adamı Atatürk’ü, aramızdan ayrılışının 80’inci yılında ulusça, saygı, sevgi ve şükranla anıyoruz.  İmkansızlıklar içinde bir ülkeden 1923 yılında daha Lozan anlaşması imzalanmadan İzmir 1’inci iktisat kongresini toplamış O, bilgisi, sevgisi, hoşgörüsü, barışçılığı ve demokrat kişiliği ile tüm insanlığın saygı duyduğu örnek bir liderdir. Büyük Önder Atatürk, ülkenin ve halkın içinde bulunduğu olanaksızlıklara boyun eğmemiş, kararlı ve dirençli tutumuyla Türk halkını bağımsız Türkiye ülküsü doğrultusunda yönlendirerek zafere ulaştırmıştır. Ulusumuzun ışık kaynağı, çağdaş Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu, aydınlık Türkiye'nin sembolü, büyük devrimci ve düşünce adamı Yüce Atatürk'ün yurttaşlarımızın gönlündeki erişilmez yeri hiçbir zaman değişmeyecektir. Aramızdan ayrılışının 80’inci yılında, Türk ulusunun gönlünde ölümsüzleşen Yüce Önder Atatürk'ü bir kez daha saygı, minnet, şükran ve özlemle anıyoruz"  
Burdur Belediye Başkanı Ecz. Ali Orkun Ercengiz, Büyük Önder Atatürk’ün ölümünün 80’inci yıldönümü dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

Başkan Ercengiz'in mesajı şu şekilde:

"Cumhuriyetimizin kurucusu, büyük komutan, eşsiz devlet adamı Atatürk’ü, aramızdan ayrılışının 80’inci yılında ulusça, saygı, sevgi ve şükranla anıyoruz. 

İmkansızlıklar içinde bir ülkeden 1923 yılında daha Lozan anlaşması imzalanmadan İzmir 1’inci iktisat kongresini toplamış O, bilgisi, sevgisi, hoşgörüsü, barışçılığı ve demokrat kişiliği ile tüm insanlığın saygı duyduğu örnek bir liderdir. Büyük Önder Atatürk, ülkenin ve halkın içinde bulunduğu olanaksızlıklara boyun eğmemiş, kararlı ve dirençli tutumuyla Türk halkını bağımsız Türkiye ülküsü doğrultusunda yönlendirerek zafere ulaştırmıştır.

Ulusumuzun ışık kaynağı, çağdaş Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu, aydınlık Türkiye'nin sembolü, büyük devrimci ve düşünce adamı Yüce Atatürk'ün yurttaşlarımızın gönlündeki erişilmez yeri hiçbir zaman değişmeyecektir.

Aramızdan ayrılışının 80’inci yılında, Türk ulusunun gönlünde ölümsüzleşen Yüce Önder Atatürk'ü bir kez daha saygı, minnet, şükran ve özlemle anıyoruz"

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.