ÇANAKKALE ZAFERİNİN 107. GURUR YILINI YAŞIYORUZ

GÜNDEM 17.03.2022 - 11:37, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 3845+ kez okundu.
 

ÇANAKKALE ZAFERİNİN 107. GURUR YILINI YAŞIYORUZ

Burdur Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Yusuf Keyik, bu topraklarda kader birliği yapan insanların; vatan ve milletleri için tek yumruk olduğunu Çanakkale’de gösterdiğini vurguladı.
18 Mart Şehitleri Anma ve Çanakkale Deniz Zaferi ‘nin 107. Yıldönümü dolayısıyla bir mesaj yayınlayan Burdur Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Yusuf Keyik, bu topraklarda kader birliği yapan insanların; vatan ve milletleri için tek yumruk olduğunu ve bağımsızlığından asla vazgeçmeyeceğini Çanakkale’de gösterdiğini vurguladı. BUTSO Yönetim Kurulu Başkanı Yusuf Keyik, 18 Mart Şehitleri Anma ve Çanakkale Deniz Zaferi Günü dolayısıyla bir mesaj yayınladı. Mesajında, ülke olarak bugün ulaştığımız noktayı en başta vatan için canlarını feda etmekten çekinmeyen kahraman şehitlerimize borçlu olduğumuzu ifade eden Başkan Yusuf Keyik: “Çanakkale Zaferi, bir atan kalplerin önünde hiçbir gücün duramayacağının ispatıdır. Bu zafer, bağımsızlığı için canlarını verenlerin imzasıdır. Tarihte eşine az rastlanan bu kahramanlık destanı gerek taarruz gerekse savunma savaşlarının başarılarıyla dolup taşan Türk kahramanlık tarihinin en onur verici, en parlak sayfalarından biridir. Bugün, Türk milletinin özgürlük ve vatanı için gerektiğinde neleri feda edebileceğini bir kez daha kanıtladığı bir dönemi simgeleyen 18 Mart Çanakkale Şehitlerini Anma Günü’dür. Cumhuriyetimizin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk'ün, “Çanakkale Zaferi, Türk askerinin ruh kudretini gösteren şayanı hayret ve tebrik bir misaldir. Emin olmalısınız ki, Çanakkale muharebelerini kazandıran bu yüksek ruhtur” sözlerinde ifadesini bulan bu zafer, aynı zamanda Mehmetçiğin vatan ve millet sevgisinin de ölümsüzlük anıtıdır” dedi. “MİNNETLE VE SAYGIYLA ANIYORUZ” 107. gurur yılını da minnet ve saygıyla andıklarını kaydeden Başkan Yusuf Keyik mesajına şöyle devam etti: “Bugün sahip olduğumuz noktanın değerini anlayabilmek için tarihi çok iyi bilmemiz lazım. Bu toprakların değerini yazanlar; en ağır koşullarda sevdiklerini ve vatanını korumak için insanüstü mücadele verenler, birilerinin boyunduruğu altında yaşamaktansa ölmeyi tercih edenler, dünyaya bu milletin hür ve bağımsız yaşamaktan başka bir yolu asla kabul etmeyeceğini haykıranlardır. Kardeşliğimizi, beraberliğimizi bozmaya yeltenenler, topraklarımıza göz dikenler en ağır ve en anlamlı cevabını yine bu milletin birbirine kenetlenmiş yüreklerinden almıştır. Bu duygularla, başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve onun silah arkadaşları olmak üzere, Türk milletinin bölünmez bütünlüğü uğruna hayatlarını feda eden aziz şehitlerimizi rahmetle, ebediyete intikal eden kahraman gazilerimizi saygı, minnet ve şükranla anıyor, hayatta olan gazilerimize de sağlıklı yaşam dileyerek saygılarımı sunuyorum.”  
Burdur Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Yusuf Keyik, bu topraklarda kader birliği yapan insanların; vatan ve milletleri için tek yumruk olduğunu Çanakkale’de gösterdiğini vurguladı.

18 Mart Şehitleri Anma ve Çanakkale Deniz Zaferi ‘nin 107. Yıldönümü dolayısıyla bir mesaj yayınlayan Burdur Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Yusuf Keyik, bu topraklarda kader birliği yapan insanların; vatan ve milletleri için tek yumruk olduğunu ve bağımsızlığından asla vazgeçmeyeceğini Çanakkale’de gösterdiğini vurguladı.

BUTSO Yönetim Kurulu Başkanı Yusuf Keyik, 18 Mart Şehitleri Anma ve Çanakkale Deniz Zaferi Günü dolayısıyla bir mesaj yayınladı. Mesajında, ülke olarak bugün ulaştığımız noktayı en başta vatan için canlarını feda etmekten çekinmeyen kahraman şehitlerimize borçlu olduğumuzu ifade eden Başkan Yusuf Keyik: “Çanakkale Zaferi, bir atan kalplerin önünde hiçbir gücün duramayacağının ispatıdır. Bu zafer, bağımsızlığı için canlarını verenlerin imzasıdır. Tarihte eşine az rastlanan bu kahramanlık destanı gerek taarruz gerekse savunma savaşlarının başarılarıyla dolup taşan Türk kahramanlık tarihinin en onur verici, en parlak sayfalarından biridir. Bugün, Türk milletinin özgürlük ve vatanı için gerektiğinde neleri feda edebileceğini bir kez daha kanıtladığı bir dönemi simgeleyen 18 Mart Çanakkale Şehitlerini Anma Günü’dür. Cumhuriyetimizin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk'ün, “Çanakkale Zaferi, Türk askerinin ruh kudretini gösteren şayanı hayret ve tebrik bir misaldir. Emin olmalısınız ki, Çanakkale muharebelerini kazandıran bu yüksek ruhtur” sözlerinde ifadesini bulan bu zafer, aynı zamanda Mehmetçiğin vatan ve millet sevgisinin de ölümsüzlük anıtıdır” dedi.

“MİNNETLE VE SAYGIYLA ANIYORUZ”

107. gurur yılını da minnet ve saygıyla andıklarını kaydeden Başkan Yusuf Keyik mesajına şöyle devam etti: “Bugün sahip olduğumuz noktanın değerini anlayabilmek için tarihi çok iyi bilmemiz lazım. Bu toprakların değerini yazanlar; en ağır koşullarda sevdiklerini ve vatanını korumak için insanüstü mücadele verenler, birilerinin boyunduruğu altında yaşamaktansa ölmeyi tercih edenler, dünyaya bu milletin hür ve bağımsız yaşamaktan başka bir yolu asla kabul etmeyeceğini haykıranlardır. Kardeşliğimizi, beraberliğimizi bozmaya yeltenenler, topraklarımıza göz dikenler en ağır ve en anlamlı cevabını yine bu milletin birbirine kenetlenmiş yüreklerinden almıştır. Bu duygularla, başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve onun silah arkadaşları olmak üzere, Türk milletinin bölünmez bütünlüğü uğruna hayatlarını feda eden aziz şehitlerimizi rahmetle, ebediyete intikal eden kahraman gazilerimizi saygı, minnet ve şükranla anıyor, hayatta olan gazilerimize de sağlıklı yaşam dileyerek saygılarımı sunuyorum.”

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.