ÇAVDIR SÖĞÜT BELDESİ’İNDE RESUL DİNDAR COŞKUSU

KÜLTÜR 31.07.2017 - 14:53, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 4732+ kez okundu.
 

ÇAVDIR SÖĞÜT BELDESİ’İNDE RESUL DİNDAR COŞKUSU

Vali Şerif Yılmaz, Söğüt 14. Geleneksel Domates ve Kültür Festivali'nin kapanış programına katıldı.
Burdur Çavdır İlçesi Söğüt Beldesinde Üç gün süren festivalin Cuma günü düzenlenen açılış programına katılan Vali Yılmaz, söz verdiği gibi kapanış programına da katılarak Söğütlüleri yalnız bırakmadı. Üreten ve çalışkan Söğüt halkına verdiği değeri bir kez daha gösterdi.   Karadeniz’in hırçın delikanlısı ses sanatçısı Resul Disdar’ın sahne aldığı konserinde Coşkunun yüksek olduğu kapanış günü programında, ayrıca festival kapsamında düzenlenen en iyi domates yetiştiriciliği yarışmasında dereceye girenlere ödülleri takdim edildi.   Domates üretiminde yapılan değerlendirmede Birinciliği kazanan İsa Acar ödülünü Vali Yılmaz’ın ellerinden aldı. Vali Yılmaz, ödül töreni sırasında yaptığı konuşmada "Bugün sadece dereceye giren arkadaşlar değil tüm Söğütlüler takdiri hak ediyorlar. Çünkü 10 yıl gibi kısa bir sürede Söğüt Domatesini marka haline getirip dünya pazarına sunmak kolay bir iş değil, bunu başaran tüm Söğüt halkını tebrik ediyorum. Diğer köylerimize beldelerimize de örnek olmasını diliyorum" dedi.   Programda sanatçı Resul Dindar'ın verdiği konserin ardından, kapanışı sevilen Türk Halk Müziği Sanatçısı Sevcan Orhan yaptı. Festival alanını dolduran Söğütlüler, sanatçı Orhan'ın şarkılarıyla doyasıya eğlendiler.   Programın sonunda Söğüt Belediye Başkanı Salih Yavuz, katılımları ve destekleri dolayısıyla Vali Şerif Yılmaz'a plaket takdiminde bulundu.  Kapanış Programına Vali Şerif Yılmaz'ın yanı sıra Milletvekili Bayram Özçelik, Antalya Cumhuriyet Başsavcısı Ramazan Solmaz, ilçe kaymakamları, İl Genel Mesclis Başkanı Muzaffer Bağcı, ilçe ve belde belediye başkanları, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Servet Olpak, daire müdürleri, siyasi parti ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ve çok sayıda vatandaş katıldı.  
Vali Şerif Yılmaz, Söğüt 14. Geleneksel Domates ve Kültür Festivali'nin kapanış programına katıldı.

Burdur Çavdır İlçesi Söğüt Beldesinde Üç gün süren festivalin Cuma günü düzenlenen açılış programına katılan Vali Yılmaz, söz verdiği gibi kapanış programına da katılarak Söğütlüleri yalnız bırakmadı. Üreten ve çalışkan Söğüt halkına verdiği değeri bir kez daha gösterdi.  

Karadeniz’in hırçın delikanlısı ses sanatçısı Resul Disdar’ın sahne aldığı konserinde Coşkunun yüksek olduğu kapanış günü programında, ayrıca festival kapsamında düzenlenen en iyi domates yetiştiriciliği yarışmasında dereceye girenlere ödülleri takdim edildi.  

Domates üretiminde yapılan değerlendirmede Birinciliği kazanan İsa Acar ödülünü Vali Yılmaz’ın ellerinden aldı. Vali Yılmaz, ödül töreni sırasında yaptığı konuşmada "Bugün sadece dereceye giren arkadaşlar değil tüm Söğütlüler takdiri hak ediyorlar. Çünkü 10 yıl gibi kısa bir sürede Söğüt Domatesini marka haline getirip dünya pazarına sunmak kolay bir iş değil, bunu başaran tüm Söğüt halkını tebrik ediyorum. Diğer köylerimize beldelerimize de örnek olmasını diliyorum" dedi.  

Programda sanatçı Resul Dindar'ın verdiği konserin ardından, kapanışı sevilen Türk Halk Müziği Sanatçısı Sevcan Orhan yaptı. Festival alanını dolduran Söğütlüler, sanatçı Orhan'ın şarkılarıyla doyasıya eğlendiler.  

Programın sonunda Söğüt Belediye Başkanı Salih Yavuz, katılımları ve destekleri dolayısıyla Vali Şerif Yılmaz'a plaket takdiminde bulundu. 

Kapanış Programına Vali Şerif Yılmaz'ın yanı sıra Milletvekili Bayram Özçelik, Antalya Cumhuriyet Başsavcısı Ramazan Solmaz, ilçe kaymakamları, İl Genel Mesclis Başkanı Muzaffer Bağcı, ilçe ve belde belediye başkanları, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Servet Olpak, daire müdürleri, siyasi parti ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.