ÇAYBOYU DİNLENME KONSEPTİNDEKİ HAVUZLARA BALIK BIRAKILDI.

KÜLTÜR 27.04.2017 - 17:31, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 3808+ kez okundu.
 

ÇAYBOYU DİNLENME KONSEPTİNDEKİ HAVUZLARA BALIK BIRAKILDI.

Burdur Belediyesi tarafından 2. etap çalışması tamamlanan Çayboyu’nda bulunan havuzlara 120 adet koi balığı bırakıldı.
Sosyal Demokrat Belediyeler Derneği (SODEM) tarafından ödüle layık görülen Burdur Çayboyu Restorasyonun 2. etabı tamamlandı. projenin başlangıcından bu güne ziyaretçi akınına uğrayarak bilhassa akşamüstü ziyaretçilerin ilgi odağı haline geldi. Daha önceki yıllarda insanlarımız buraya geldiği zaman adeta burunlarını tıkayarak gelirken şimdi ise burasını mesken tutmaya, dinlenme ve akşam sefası için mekan olarak kullanmaktalar. Burdur Belediyesi Tarafından yapılan Çalışmalar kapsamında Çayboyunda oluşturulan oturma grupları, havuzlar, pergola, ışıklandırma ve çevre düzenlemeleri vatandaşların beğenisini kazandı. Çalışmaların tamamlanmasının ardından Çayboyu 2. etapta bulunan havuza 120 adet koi balığı bırakıldı. Burdur Belediyesi tarafından yürütülen çalışmalar kapsamında Çayboyu vatandaşlarımızın efektif olarak kullandığı yaşam alanı haline geldi.  
Burdur Belediyesi tarafından 2. etap çalışması tamamlanan Çayboyu’nda bulunan havuzlara 120 adet koi balığı bırakıldı.

Sosyal Demokrat Belediyeler Derneği (SODEM) tarafından ödüle layık görülen Burdur Çayboyu Restorasyonun 2. etabı tamamlandı. projenin başlangıcından bu güne ziyaretçi akınına uğrayarak bilhassa akşamüstü ziyaretçilerin ilgi odağı haline geldi. Daha önceki yıllarda insanlarımız buraya geldiği zaman adeta burunlarını tıkayarak gelirken şimdi ise burasını mesken tutmaya, dinlenme ve akşam sefası için mekan olarak kullanmaktalar.

Burdur Belediyesi Tarafından yapılan Çalışmalar kapsamında Çayboyunda oluşturulan oturma grupları, havuzlar, pergola, ışıklandırma ve çevre düzenlemeleri vatandaşların beğenisini kazandı. Çalışmaların tamamlanmasının ardından Çayboyu 2. etapta bulunan havuza 120 adet koi balığı bırakıldı. Burdur Belediyesi tarafından yürütülen çalışmalar kapsamında Çayboyu vatandaşlarımızın efektif olarak kullandığı yaşam alanı haline geldi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.