ÇELİKBAŞ’TAN BAŞKAN ERCENGİZ’E VEDA

DİĞER 29.06.2022 - 12:28, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 4575+ kez okundu.
 

ÇELİKBAŞ’TAN BAŞKAN ERCENGİZ’E VEDA

Burdur Belediyesinde uzun yıllardır çalışan Kültür ve Sosyal işler Müdürü M. Ferit Çelikbaş, Belediye-İş Sendikası Şube başkanlığına geçti.
Burdur Belediyesinde uzun yıllardır çalışan Kültür ve Sosyal İşler Müdürü M. Ferit Çelikbaş, Belediye-İş Sendikası Şube Başkanlığına geçmesi nedeniyle Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz’e veda ziyaretinde bulundu. Başkan Ercengiz “Belediye personelimiz emekçi kardeşimiz Ferit Çelikbaş profesyonel sendika yönetici olarak görev aldığı Belediye-İş Sendikası görevinde başarılar diliyorum. Bugüne kadar tarafıma ve Belediyemize verdiği emeklerden dolayı teşekkür ederim. Yolun açık olsun kardeşim” dedi. Ziyaret sonrasında Başkan Ercengiz, M.Ferit Çelikbaş’a plaket takdim etti  
Burdur Belediyesinde uzun yıllardır çalışan Kültür ve Sosyal işler Müdürü M. Ferit Çelikbaş, Belediye-İş Sendikası Şube başkanlığına geçti.

Burdur Belediyesinde uzun yıllardır çalışan Kültür ve Sosyal İşler Müdürü M. Ferit Çelikbaş, Belediye-İş Sendikası Şube Başkanlığına geçmesi nedeniyle Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz’e veda ziyaretinde bulundu.

Başkan Ercengiz “Belediye personelimiz emekçi kardeşimiz Ferit Çelikbaş profesyonel sendika yönetici olarak görev aldığı Belediye-İş Sendikası görevinde başarılar diliyorum. Bugüne kadar tarafıma ve Belediyemize verdiği emeklerden dolayı teşekkür ederim. Yolun açık olsun kardeşim” dedi.

Ziyaret sonrasında Başkan Ercengiz, M.Ferit Çelikbaş’a plaket takdim etti

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.