CHP BODRUM’DAN HODRİ MEYDAN-BAŞKAN KARAHAN: “SEÇİME HAZIRIZ!”

SİYASET 12.07.2021 - 14:47, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 3549+ kez okundu.
 

CHP BODRUM’DAN HODRİ MEYDAN-BAŞKAN KARAHAN: “SEÇİME HAZIRIZ!”

CHP Bodrum İlçe Başkanı Halil Karahan, Bodrum ilçe örgütleri olarak seçime hazır olduklarını söyledi.
Bodrum’da CHP Bodrum İlçe Başkanı Halil Karahan, PM üyesi Eren Erdem, Gizem Sayar Özcan, İl Başkanı Adem Zeybekoğlu, Muğla Milletvekili Mürsel Alban, Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras, Bedeliye Başkan Yardımcıları, Belediye Meclis Üyeleri, Kadın Kolu Başkanı Umut Özdoğan, Gençlik Kolu Başkanı Alkım Denizaslanı ve İlçe yönetim kurulu üyelerinin katılımları ile Mahalle Temsilcileri toplantısı gerçekleştirildi.   Toplantı ile ilgili konuşan CHP Bodrum İlçe Başkanı Halil Karahan, “Bugüne kadar vatandaşlarımızla bire bir temaslar gerçekleştirdik. Mahalle temsilciliklerimiz ise kendi bölgelerinde yurttaşların kapısını tek tek çalarak sorunları yerinde tespit etme adına önemli bir özelliğe sahipler. Bu nedenle fedakârca ve özverili çalışmalarından dolayı hazırladığımız teşekkür belgelerini Mahalle Temsilcilerimize takdim ettik. Olası bir erken veya zamanında yapılacak seçime karşı Bodrum örgütü olarak hazırız.” dedi.
CHP Bodrum İlçe Başkanı Halil Karahan, Bodrum ilçe örgütleri olarak seçime hazır olduklarını söyledi.

Bodrum’da CHP Bodrum İlçe Başkanı Halil Karahan, PM üyesi Eren Erdem, Gizem Sayar Özcan, İl Başkanı Adem Zeybekoğlu, Muğla Milletvekili Mürsel Alban, Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras, Bedeliye Başkan Yardımcıları, Belediye Meclis Üyeleri, Kadın Kolu Başkanı Umut Özdoğan, Gençlik Kolu Başkanı Alkım Denizaslanı ve İlçe yönetim kurulu üyelerinin katılımları ile Mahalle Temsilcileri toplantısı gerçekleştirildi.

 
Toplantı ile ilgili konuşan CHP Bodrum İlçe Başkanı Halil Karahan, “Bugüne kadar vatandaşlarımızla bire bir temaslar gerçekleştirdik. Mahalle temsilciliklerimiz ise kendi bölgelerinde yurttaşların kapısını tek tek çalarak sorunları yerinde tespit etme adına önemli bir özelliğe sahipler. Bu nedenle fedakârca ve özverili çalışmalarından dolayı hazırladığımız teşekkür belgelerini Mahalle Temsilcilerimize takdim ettik. Olası bir erken veya zamanında yapılacak seçime karşı Bodrum örgütü olarak hazırız.” dedi
.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.