CHP BURDUR ÖRGÜTÜ DEMOKRASİ ŞÖLENİNDEN ALNINI AKIYLA ÇIKTI.

SİYASET 14.01.2019 - 17:47, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 4524+ kez okundu.
 

CHP BURDUR ÖRGÜTÜ DEMOKRASİ ŞÖLENİNDEN ALNINI AKIYLA ÇIKTI.

Cumhuriyet Halk Partisi Burdur Örgütünün 31 Mart 2019 tarihinde yapılacak olan Mahalli İdareler seçimleri için Belediye Meclis Üyesi ve İl Genel Meclisi üyeleri için eğilim yoklaması yaptı.
Kalabalık bir katılımın yaşandığı eğilim yoklaması Bur-Kentte bulunan Cumhuriyet Yaşam Merkezinde yapıldı. Partimizin yaptığı eğilim yoklaması heyecanını bizim ile yaşamak isteyen vatandaşlar ve aday yakınları  Sabah saat 08.00’de Aday Adayları İl, Merkez İlçe, Kadın Kolları ve Gençlik Kollarının hazır bulunduğu Merkezde Cumhuriyet Halk Partili üyeler saat 08.30 gibi oy kullanmaya başladılar.  Öğleden sonra saat 17.00 ‘a kadar süren eğilim yoklaması seçimlerinde Belediye Meclisinde 15 , İl Genel Meclisinde ise 8 isim yarıştı. Sandıkların kapanması ve oyların sayılmasından sonra salonda bulunanlara kısa bir konuşma yapan CHP İl Başkanı İzzet Akbulut “Partimiz bir kez daha demokrasi çarklarını çalıştırmış ve alnımızın akıyla bir eğilim yoklamasını tamamlamış bulunuyor. Buradan tüm adaylarımıza bizlere böyle güzel bir gün , böyle güzel bir seçim yaşattıkları için teşekkür ediyorum.Tutanaklara göre 1900 ‘e yakın üyemiz geldi ve oy kullandı. Bu bir zaferdir, bu Mart’ın sonunun bahar olduğunun göstergesidir.Tüm oy kullanmaya gelen üyelerimize, aday arkadaşlara buradan söz veriyorum. Bundan böyle CHP yönetimleri, aday arkadaşlarımızın gecesi gündüzü yok.Martın sonunu Bahar eylemek için uyumadan ,yorulmadan çalışacağız” ifadelerini kullandı
Cumhuriyet Halk Partisi Burdur Örgütünün 31 Mart 2019 tarihinde yapılacak olan Mahalli İdareler seçimleri için Belediye Meclis Üyesi ve İl Genel Meclisi üyeleri için eğilim yoklaması yaptı.

Kalabalık bir katılımın yaşandığı eğilim yoklaması Bur-Kentte bulunan Cumhuriyet Yaşam Merkezinde yapıldı. Partimizin yaptığı eğilim yoklaması heyecanını bizim ile yaşamak isteyen vatandaşlar ve aday yakınları  Sabah saat 08.00’de Aday Adayları İl, Merkez İlçe, Kadın Kolları ve Gençlik Kollarının hazır bulunduğu Merkezde Cumhuriyet Halk Partili üyeler saat 08.30 gibi oy kullanmaya başladılar. 

Öğleden sonra saat 17.00 ‘a kadar süren eğilim yoklaması seçimlerinde Belediye Meclisinde 15 , İl Genel Meclisinde ise 8 isim yarıştı. Sandıkların kapanması ve oyların sayılmasından sonra salonda bulunanlara kısa bir konuşma yapan CHP İl Başkanı İzzet Akbulut “Partimiz bir kez daha demokrasi çarklarını çalıştırmış ve alnımızın akıyla bir eğilim yoklamasını tamamlamış bulunuyor. Buradan tüm adaylarımıza bizlere böyle güzel bir gün , böyle güzel bir seçim yaşattıkları için teşekkür ediyorum.Tutanaklara göre 1900 ‘e yakın üyemiz geldi ve oy kullandı. Bu bir zaferdir, bu Mart’ın sonunun bahar olduğunun göstergesidir.Tüm oy kullanmaya gelen üyelerimize, aday arkadaşlara buradan söz veriyorum. Bundan böyle CHP yönetimleri, aday arkadaşlarımızın gecesi gündüzü yok.Martın sonunu Bahar eylemek için uyumadan ,yorulmadan çalışacağız” ifadelerini kullandı

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.