CHP’DEN ÖĞRENCİLER İÇİN ANLAMLI KERMES

YAŞAM 04.10.2021 - 12:23, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 2841+ kez okundu.
 

CHP’DEN ÖĞRENCİLER İÇİN ANLAMLI KERMES

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Isparta İl Başkanlığı tarafından geliri öğrencilerin ihtiyaçlarında kullanılmak üzere örnek olacak bir kermes düzenlendi.
Cumhuriyet Halk Partili kadınların el emeği göz nuru ürünleri açılan kermeste satışa sunuldu ve elde edilen gelirle 37 öğrencinin okul ihtiyaçları karşılandı.   Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Isparta İl Başkanı H. Yalım Halıcı, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, ihtiyaç sahibi öğrencileri tespit eden ve bu doğrultuda kermesi düzenleyen CHP Kadın Kolları ve Merkez İlçe Başkanlığına teşekkür ederek, “Yüz yüze eğitimin başlamasıyla birlikte öğrencilerimizin ihtiyaçları da arttı. Bu doğrultuda CHP Kadın Kolları ve Merkez İlçe Başkanlığımız bir çalışma yaparak önce ihtiyaç sahibi öğrencileri tespit etti. Sonra kermes hazırlıkları yapıldı. CHP’li kadınlarımızın yapmış olduğu el emeği göz nuru ürünler burada satışa sunuldu. 37 öğrencimizin kırtasiye ve okul ihtiyaçları karşılandı. Kermesimize duyarlılık göstererek destek veren teşkilatlarımıza, Isparta’mızın duyarlı halkına teşekkür ediyorum” dedi.  
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Isparta İl Başkanlığı tarafından geliri öğrencilerin ihtiyaçlarında kullanılmak üzere örnek olacak bir kermes düzenlendi.

Cumhuriyet Halk Partili kadınların el emeği göz nuru ürünleri açılan kermeste satışa sunuldu ve elde edilen gelirle 37 öğrencinin okul ihtiyaçları karşılandı.  
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Isparta İl Başkanı H. Yalım Halıcı, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, ihtiyaç sahibi öğrencileri tespit eden ve bu doğrultuda kermesi düzenleyen CHP Kadın Kolları ve Merkez İlçe Başkanlığına teşekkür ederek, “Yüz yüze eğitimin başlamasıyla birlikte öğrencilerimizin ihtiyaçları da arttı. Bu doğrultuda CHP Kadın Kolları ve Merkez İlçe Başkanlığımız bir çalışma yaparak önce ihtiyaç sahibi öğrencileri tespit etti. Sonra kermes hazırlıkları yapıldı. CHP’li kadınlarımızın yapmış olduğu el emeği göz nuru ürünler burada satışa sunuldu. 37 öğrencimizin kırtasiye ve okul ihtiyaçları karşılandı. Kermesimize duyarlılık göstererek destek veren teşkilatlarımıza, Isparta’mızın duyarlı halkına teşekkür ediyorum” dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.