CHP GENÇLİK KOLLARI İLÇELERDE YENİ YAPILANMAYA GİDİYOR

SİYASET 27.09.2021 - 09:14, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 3185+ kez okundu.
 

CHP GENÇLİK KOLLARI İLÇELERDE YENİ YAPILANMAYA GİDİYOR

‘’ BİZ BİRLİKTE GÜÇLÜYÜZ ‘’ Sloganı ile çıktığımız bu uzun yolda omuz omuza genç dostlarımız ile birlikte yürümeye devam ediyoruz.
CHP Gençlik Kolları İl Başkanımız Özgür ÖZMEN ve Yönetimi olarak Gölhisar ve Karamanlı ilçelerimize yaptığımız ziyarette Gölhisar ve Karamanlı CHP  İlçe Gençlik Kollarında görev alan yeni  başkanlarımız Gölhisar Gençlik Kolları Başkanımız Burak İNANÇ ve Karamanlı İlçe Gençlik Kolları Başkanımız İlkay AVCI ’yı  takdim ettik. Adaylık sürecinde söz verdiğimiz gibi CHP Gençliğinin adım atmadığı yer bırakmıyoruz.  ‘’ BİZ BİRLİKTE GÜÇLÜYÜZ ‘’ Sloganı ile çıktığımız bu uzun yolda omuz omuza genç dostlarımız ile birlikte yürümeye devam ediyoruz. Bizler bugünün ortakları yarının liderleri olarak karar alma mekanizmalarının her alanında genç yaşlarda aktif görev alarak yarınlara daha tecrübeli, daha çözüm odaklı, daha güçlü bir şekilde hazırlanmaktayız.    Bizler Cumhuriyet Halk Partisi Gençlik Kolları politikamız olarak dijitalleşen dünya ile uyumlu, sürdürülebilir kalkınmayı hedefleyen güçlü ortaklıklar temelinde, kapasite geliştirici sosyal etki odaklı bir yapılanmayız.  Bu sebepten dolayı  ‘’ Biz de varız ! ‘’ diyerek gençlerimizin arka planlarda kalmasını engelliyor onları her alanda başarılı bireyler olarak yetiştirmeyi kendimize görev ediniyor, günümüzdeki fanatik siyasetçiliğinin önünü  gençler olarak kesiyoruz.  Şehrimize yeni gelen gençlerimize fikir ve düşüncelerini daha rahat bir şekilde ifade edebilecekleri, aile ortamının sıcaklığını aratmayan, hayallerini hedefe çevirebilecekleri  bir yapılandırma sunuyoruz. Partimize ve şehrimize yeni katılım sağlayan gençlerimize Nazım Hikmet ile hoş geldin demek istiyoruz; ‘’ Hoş geldin. Yerin hazır. Hoş geldin. Dinleyip diyecek çok. Fakat uzun söze vaktimiz yok. YÜRÜYELİM… ’’
‘’ BİZ BİRLİKTE GÜÇLÜYÜZ ‘’ Sloganı ile çıktığımız bu uzun yolda omuz omuza genç dostlarımız ile birlikte yürümeye devam ediyoruz.

CHP Gençlik Kolları İl Başkanımız Özgür ÖZMEN ve Yönetimi olarak Gölhisar ve Karamanlı ilçelerimize yaptığımız ziyarette Gölhisar ve Karamanlı CHP  İlçe Gençlik Kollarında görev alan yeni  başkanlarımız Gölhisar Gençlik Kolları Başkanımız Burak İNANÇ ve Karamanlı İlçe Gençlik Kolları Başkanımız İlkay AVCI ’yı  takdim ettik. Adaylık sürecinde söz verdiğimiz gibi CHP Gençliğinin adım atmadığı yer bırakmıyoruz.

 ‘’ BİZ BİRLİKTE GÜÇLÜYÜZ ‘’ Sloganı ile çıktığımız bu uzun yolda omuz omuza genç dostlarımız ile birlikte yürümeye devam ediyoruz. Bizler bugünün ortakları yarının liderleri olarak karar alma mekanizmalarının her alanında genç yaşlarda aktif görev alarak yarınlara daha tecrübeli, daha çözüm odaklı, daha güçlü bir şekilde hazırlanmaktayız. 

  Bizler Cumhuriyet Halk Partisi Gençlik Kolları politikamız olarak dijitalleşen dünya ile uyumlu, sürdürülebilir kalkınmayı hedefleyen güçlü ortaklıklar temelinde, kapasite geliştirici sosyal etki odaklı bir yapılanmayız.  Bu sebepten dolayı  ‘’ Biz de varız ! ‘’ diyerek gençlerimizin arka planlarda kalmasını engelliyor onları her alanda başarılı bireyler olarak yetiştirmeyi kendimize görev ediniyor, günümüzdeki fanatik siyasetçiliğinin önünü  gençler olarak kesiyoruz. 

Şehrimize yeni gelen gençlerimize fikir ve düşüncelerini daha rahat bir şekilde ifade edebilecekleri, aile ortamının sıcaklığını aratmayan, hayallerini hedefe çevirebilecekleri  bir yapılandırma sunuyoruz.

Partimize ve şehrimize yeni katılım sağlayan gençlerimize Nazım Hikmet ile hoş geldin demek istiyoruz;

‘’ Hoş geldin.

Yerin hazır.

Hoş geldin.

Dinleyip diyecek çok.

Fakat uzun söze vaktimiz yok.

YÜRÜYELİM… ’’

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.