CHP İL TEŞKİLATI AĞLASUN İLÇESİNE ÇIKARTMA YAPTI

SİYASET 20.03.2019 - 16:21, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 4089+ kez okundu.
 

CHP İL TEŞKİLATI AĞLASUN İLÇESİNE ÇIKARTMA YAPTI

Cumhuriyet Halk Partisi Burdur İl Başkanı İzzet Akbulut CHP Burdur Milletvekili Dr. Mehmet Göker ve Yönetim kadroları ile birlikte Ağlasun CHP Belediye Başkan Adayı Fevzi Kasap’ın düzenlediği konsere katıldılar.
CHP Burdur İl Başkanı İzzet Akbulut ve Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz’nde katıldığı etkinlikte vatandaşlar ile yaptığı konuşmada “Bizler Burdur’umuzu karış karış geziyor, vatandaşın sorunlarını dinliyor çözümler bulmaya çalışıyoruz. Aday çıkardığımız tüm ilçe ve beldelerde iddialıyız ve kazanacağız. AKP Milletvekilleri her ne kadar yaptıkları seçim çalışmalarında konuyu ülke bekasına getirmeye çalışsalar da ne bizim ne de vatandaşımızın sorduğu ekonomik sorulara cevap veremez konumdalar.  Ülke de ve Burdur’umuz da ekonomi yangın yeri. Siftah yapamayan esnaf, işten çıkarılan emekçilerimiz, geçinemeyen emeklilerimiz daha size ne sayayım. Bir beka sorunu varsa bu halkımızın, vatandaşımızın geçim bekasıdır.17 yıldır ülkeyi yöneten AKP ne zaman bir kriz yaşansa topu dış güçler gibi olur olmaz yerlere atmaya çalışıyor. Halkımızın vatandaşımızın 31 Mart yerel seçimlerinde AKP iktidarına iyi bir ders vermeli. Bu gün Emeklilikte Yaşa Takılan yurttaşlarımızı görmezden gelmelerinin ana sebebi İMF ile yaptıkları görüşmelerin neticesidir. Eğer 31 Mart tarihinde vatandaşımız AKP yöneticilerine iyi bir ders vermezse şunu iyi bilmelidir. Seçimlerden hemen sonra yaşanacak ek zamlar, ek vergiler kapıda. Halkımıza yapılan sosyal yardımların kesilmesi konusu gündemde” ifadelerini kullandı.  
Cumhuriyet Halk Partisi Burdur İl Başkanı İzzet Akbulut CHP Burdur Milletvekili Dr. Mehmet Göker ve Yönetim kadroları ile birlikte Ağlasun CHP Belediye Başkan Adayı Fevzi Kasap’ın düzenlediği konsere katıldılar.

CHP Burdur İl Başkanı İzzet Akbulut ve Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz’nde katıldığı etkinlikte vatandaşlar ile yaptığı konuşmada “Bizler Burdur’umuzu karış karış geziyor, vatandaşın sorunlarını dinliyor çözümler bulmaya çalışıyoruz. Aday çıkardığımız tüm ilçe ve beldelerde iddialıyız ve kazanacağız. AKP Milletvekilleri her ne kadar yaptıkları seçim çalışmalarında konuyu ülke bekasına getirmeye çalışsalar da ne bizim ne de vatandaşımızın sorduğu ekonomik sorulara cevap veremez konumdalar.

 Ülke de ve Burdur’umuz da ekonomi yangın yeri. Siftah yapamayan esnaf, işten çıkarılan emekçilerimiz, geçinemeyen emeklilerimiz daha size ne sayayım. Bir beka sorunu varsa bu halkımızın, vatandaşımızın geçim bekasıdır.17 yıldır ülkeyi yöneten AKP ne zaman bir kriz yaşansa topu dış güçler gibi olur olmaz yerlere atmaya çalışıyor. Halkımızın vatandaşımızın 31 Mart yerel seçimlerinde AKP iktidarına iyi bir ders vermeli. Bu gün Emeklilikte Yaşa Takılan yurttaşlarımızı görmezden gelmelerinin ana sebebi İMF ile yaptıkları görüşmelerin neticesidir. Eğer 31 Mart tarihinde vatandaşımız AKP yöneticilerine iyi bir ders vermezse şunu iyi bilmelidir. Seçimlerden hemen sonra yaşanacak ek zamlar, ek vergiler kapıda. Halkımıza yapılan sosyal yardımların kesilmesi konusu gündemde” ifadelerini kullandı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.