CHP İL YÖNETİMİ YILIN AHİLİK UNVANINI ALAN MEHMET ÖZALP’İ ZİYARET GERÇEKLEŞTİRDİ

YAŞAM 17.09.2020 - 15:27, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 3187+ kez okundu.
 

CHP İL YÖNETİMİ YILIN AHİLİK UNVANINI ALAN MEHMET ÖZALP’İ ZİYARET GERÇEKLEŞTİRDİ

Burdur da Ahilik Haftası etkinlikleri kapsamında CHP heyeti, sanayi de kaporta ustası “Yılın Ahisi” seçilen Mehmet Özalp’ı ziyaret etti.
 Ahilik Haftası kutlamaları her yıl eylül ayında Ahilik Kutlama Komitesinin belirlediği tarihlerde gerçekleştirilir. Ahilik Haftası etkinlikleri kapsamında; fuar, kermes, sergi, ikram ve benzeri faaliyetler gerçekleştirilir. Bu kapsamda yapılan bir etkinlikte Burdur’da kaportacılık yapan Mehmet Özalp’e “Yılın Ahisi” unvanı verildi. CHP Burdur İl Başkanı İzzet Akbulut, CHP Burdur Milletvekili Mehmet Göker, Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz ve CHP Burdur Merkez ilçe Başkanı Serkan Şimşek Özalp’e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Ekonomi ve çalışma hayatı üzerine sohbetlerin yapıldığı birliktelik sonra toplu fotoğraf çekimi gerçekleştirildi. CHP heyeti ayrıca Esnaf ve Sanatkârlar Odalar Birliği’ni de ziyaret etti. “AHİLİK YÜZLERCE YIL HÜKÜM SÜRMÜŞ BİR ANLAYIŞ” Ahilik haftası kapsamında tüm esnafa bereketli kazançlar dileyen Başkan Akbulut, “Ahilik haftası sebebiyle Milletvekilimiz, Belediye Başkanımız ve İlçe Başkanımız ile beraber önce Esnaf ve Sanatkârlar Odalar Birliğine akabinde Yılın Ahisi seçilen Mehmet Özalp abimizin iş yeri Özalp Kaportaya ziyaret gerçekleştirdik. Ettiğimiz sohbetlerde çok güzel konulara değindik. Kendisi Ahilik geleneğinin verdiği güzelliği, hoşgörüyü her şekilde karşısındakine yansıtıyor. Böylesine anlamlı bir haftada kendisini ziyaret ” dedi.etmek bizim için oldukça önemliydi. Ahilik gibi yüzlerce yıl Anadolu topraklarında hüküm sürmüş bir anlayışın yaşaması yaşatılması takdire şayandır. Tüm esnafımızın Ahilik haftasının bereketli geçmesini dilerim
Burdur da Ahilik Haftası etkinlikleri kapsamında CHP heyeti, sanayi de kaporta ustası “Yılın Ahisi” seçilen Mehmet Özalp’ı ziyaret etti.

 Ahilik Haftası kutlamaları her yıl eylül ayında Ahilik Kutlama Komitesinin belirlediği tarihlerde gerçekleştirilir. Ahilik Haftası etkinlikleri kapsamında; fuar, kermes, sergi, ikram ve benzeri faaliyetler gerçekleştirilir. Bu kapsamda yapılan bir etkinlikte Burdur’da kaportacılık yapan Mehmet Özalp’e “Yılın Ahisi” unvanı verildi. CHP Burdur İl Başkanı İzzet Akbulut, CHP Burdur Milletvekili Mehmet Göker, Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz ve CHP Burdur Merkez ilçe Başkanı Serkan Şimşek Özalp’e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Ekonomi ve çalışma hayatı üzerine sohbetlerin yapıldığı birliktelik sonra toplu fotoğraf çekimi gerçekleştirildi. CHP heyeti ayrıca Esnaf ve Sanatkârlar Odalar Birliği’ni de ziyaret etti.
“AHİLİK YÜZLERCE YIL HÜKÜM SÜRMÜŞ BİR ANLAYIŞ”
Ahilik haftası kapsamında tüm esnafa bereketli kazançlar dileyen Başkan Akbulut, “Ahilik haftası sebebiyle Milletvekilimiz, Belediye Başkanımız ve İlçe Başkanımız ile beraber önce Esnaf ve Sanatkârlar Odalar Birliğine akabinde Yılın Ahisi seçilen Mehmet Özalp abimizin iş yeri Özalp Kaportaya ziyaret gerçekleştirdik. Ettiğimiz sohbetlerde çok güzel konulara değindik. Kendisi Ahilik geleneğinin verdiği güzelliği, hoşgörüyü her şekilde karşısındakine yansıtıyor. Böylesine anlamlı bir haftada kendisini ziyaret ” dedi.etmek bizim için oldukça önemliydi. Ahilik gibi yüzlerce yıl Anadolu topraklarında hüküm sürmüş bir anlayışın yaşaması yaşatılması takdire şayandır. Tüm esnafımızın Ahilik haftasının bereketli geçmesini dilerim

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.