CHP’Lİ AKBULUT GAZİLERİ UNUTMADI

GÜNDEM 19.09.2021 - 10:18, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 4218+ kez okundu.
 

CHP’Lİ AKBULUT GAZİLERİ UNUTMADI

CHP’li Akbulut, gazilerin Türkiye Cumhuriyeti Devleti için gurur kaynağı olduğunu ve her birinin kahraman olduğunu ifade etti.
Gaziler Günü nedeniyle verdiği mesajda sözlerini sürdüren Başkan Akbulut, “Bir toprağı ülke yapan, millet yapan geçmişte başardıklarıdır, uğruna verilen mücadeledir. Gazilerimiz de ebediyete intikal etmiş olan şehitlerimiz de bu mücadelenin baş rolleridir. Vatan toprakları için gözlerini kırpmadan savaşan, bu uğurda canlarını, uzuvlarını kaybedeceklerini bile bile savaşan kahramanlarımızı yalnızca bir gün değil her gün hatırlamalıyız” dedi. CHP’li Akbulut son olarak, “İşte o kahramanlar ki bu vatanın cennet olmasının sebebi, toprak parçasının vatan olmasının nedenidir. Biz de her zaman bunun bilinciyle şehitlerimize, gazilerimize sonsuza dek sahip çıkacağız ve bizlere bıraktıkları emaneti, bu cennet vatanı aynı bilinçle aynı kararlılıkla koruyacağız. O nedenle tüm gazilerimizin Gaziler Günü’nü kutlar, önlerinde saygıyla eğilirim.” ifadelerini kullandı.    
CHP’li Akbulut, gazilerin Türkiye Cumhuriyeti Devleti için gurur kaynağı olduğunu ve her birinin kahraman olduğunu ifade etti.

Gaziler Günü nedeniyle verdiği mesajda sözlerini sürdüren Başkan Akbulut, “Bir toprağı ülke yapan, millet yapan geçmişte başardıklarıdır, uğruna verilen mücadeledir. Gazilerimiz de ebediyete intikal etmiş olan şehitlerimiz de bu mücadelenin baş rolleridir. Vatan toprakları için gözlerini kırpmadan savaşan, bu uğurda canlarını, uzuvlarını kaybedeceklerini bile bile savaşan kahramanlarımızı yalnızca bir gün değil her gün hatırlamalıyız” dedi.

CHP’li Akbulut son olarak, “İşte o kahramanlar ki bu vatanın cennet olmasının sebebi, toprak parçasının vatan olmasının nedenidir. Biz de her zaman bunun bilinciyle şehitlerimize, gazilerimize sonsuza dek sahip çıkacağız ve bizlere bıraktıkları emaneti, bu cennet vatanı aynı bilinçle aynı kararlılıkla koruyacağız. O nedenle tüm gazilerimizin Gaziler Günü’nü kutlar, önlerinde saygıyla eğilirim.” ifadelerini kullandı.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.