CHP'Lİ HALICI: ISPARTA'YI KARANLIKTA BIRAKANLAR YİNE MİLYONLUK İHALE ALDI!

SİYASET 28.03.2022 - 13:29, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 3435+ kez okundu.
 

CHP'Lİ HALICI: ISPARTA'YI KARANLIKTA BIRAKANLAR YİNE MİLYONLUK İHALE ALDI!

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Isparta İl Başkanı H. Yalım Halıcı, Cengiz ve Kolin’e ait elektrik dağıtım şirketinin kabloları yerin altına almak için açtığı ihaleyi verdiler.
"CEZA VERİLECEĞİNE ÖDÜL VERİLDİ" AKP iktidarının usulsüzlüğe göz yumduğunu belirten Başkan Halıcı;" Isparta’da 3 Şubat’ta başlayan kar yağışı, hayatı felç etti. AKP'li Isparta belediyesi karla mücadelede yetersiz kaldı. Felaketler daha da büyüdü. Yağış nedeniyle kırılan ağaç dalları elektrik direklerini yıkarken teller üzerinde biriken buz tabakası, elektrik direklerinin eğilmesine yol açtı. Elektriksiz kalan kent, 72 saat boyunca karanlığa mahkum edildi. 3 Şubat’ta yaşananlar tartışılmaya devam edilirken Isparta, 2 Mart’ta bir felaketle daha karşı karşıya kaldı. Belediye yine önlem almadı ve kablolarda patlamalar meydana gelirken kent bu kez 36 saati aşkın süre karanlığa mahkum edildi. Ispartalıları toplamda 108 saat boyunca karanlığa mahkum eden kesintileri, “Kabloların üzerinde biriken buz tabakası” ile açıklayan Akdeniz Enerji’nin çatı kuruluşu CK Enerji, elektrik dağıtımından sorumlu olduğu kentlerdeki elektrik kablolarını yerin altına almak için ihale düzenledi. Cengiz ve Kolin’e ait şirket, ihalenin Antalya ayağı için 24 milyon 892 bin TL’ye, yönetiminde Ahmet Cengiz’in yer aldığı Hipar Adi Ortaklığı Ticari İşletmesi ile sözleşme imzaladı. Isparta'yı elektriksiz bırakanlara ceza verilip, görevden alınacağına yine aynı kişilere ödül verilir gibi ihale verildi.   Yetkililer ise herhangi bir açıklama yapmadı sadece olan biteni izledi. AKP iktidarı resmen usulsüzlüğe müsamaha gösterdi. Yine üç maymunu oynadı" şeklinde konuştu.
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Isparta İl Başkanı H. Yalım Halıcı, Cengiz ve Kolin’e ait elektrik dağıtım şirketinin kabloları yerin altına almak için açtığı ihaleyi verdiler.

"CEZA VERİLECEĞİNE ÖDÜL VERİLDİ"
AKP iktidarının usulsüzlüğe göz yumduğunu belirten Başkan Halıcı;" Isparta’da 3 Şubat’ta başlayan kar yağışı, hayatı felç etti. AKP'li Isparta belediyesi karla mücadelede yetersiz kaldı. Felaketler daha da büyüdü. Yağış nedeniyle kırılan ağaç dalları elektrik direklerini yıkarken teller üzerinde biriken buz tabakası, elektrik direklerinin eğilmesine yol açtı. Elektriksiz kalan kent, 72 saat boyunca karanlığa mahkum edildi. 3 Şubat’ta yaşananlar tartışılmaya devam edilirken Isparta, 2 Mart’ta bir felaketle daha karşı karşıya kaldı. Belediye yine önlem almadı ve kablolarda patlamalar meydana gelirken kent bu kez 36 saati aşkın süre karanlığa mahkum edildi. Ispartalıları toplamda 108 saat boyunca karanlığa mahkum eden kesintileri, “Kabloların üzerinde biriken buz tabakası” ile açıklayan Akdeniz Enerji’nin çatı kuruluşu CK Enerji, elektrik dağıtımından sorumlu olduğu kentlerdeki elektrik kablolarını yerin altına almak için ihale düzenledi. Cengiz ve Kolin’e ait şirket, ihalenin Antalya ayağı için 24 milyon 892 bin TL’ye, yönetiminde Ahmet Cengiz’in yer aldığı Hipar Adi Ortaklığı Ticari İşletmesi ile sözleşme imzaladı. Isparta'yı elektriksiz bırakanlara ceza verilip, görevden alınacağına yine aynı kişilere ödül verilir gibi ihale verildi.   Yetkililer ise herhangi bir açıklama yapmadı sadece olan biteni izledi. AKP iktidarı resmen usulsüzlüğe müsamaha gösterdi. Yine üç maymunu oynadı" şeklinde konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.