CHP’Lİ İL BELEDİYE BAŞKANLARININ SALDA ZİYARETİ

YAŞAM 05.07.2020 - 16:46, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 4075+ kez okundu.
 

CHP’Lİ İL BELEDİYE BAŞKANLARININ SALDA ZİYARETİ

CHP'li İl Belediye Başkanlarının Burdur da gerçekleştirdiği toplantı. Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz ’in ev sahipliğinde yapıldı.
Misafir İl Belediye Başkanları toplantının ikinci günün de merkez de doğa tarihi müzesi bey konakları ve İnsuyu mağarasını gezdiler. Burdur’un Yeşilova ilçesinde bulunan Salda Gölü’nü ziyaret ettiler. Başkanlar Burdur’un doğal güzellikleri yanında kültürel mekanlarında da incelemelerde bulundular üç günlük ortak çalışma ziyaretlerinde önemli temaslar da bulundular. Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz'in ev sahipliğinde yapılan toplantıya Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, Bilecik Belediye Başkanı Semih Şahin, Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan, Çanakkale Belediye Başkanı Ülgür Gökhan, Ardahan Belediye Başkanı Faruk Demir, Artvin Belediye Başkanı Demirhan Elçin, Sinop Belediye Başkanı Barış Yalova Belediye Başkanı Sefa Salman’ın katıldığı toplantının ardından Türkiye’nin en büyük Lavanta Bahçesi olan Lavanta Deresi ve Türkiye’nin en derin 3. Gölü olan Salda Gölü’nü ziyaret ettiler. İl Belediye Başkanları Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz’in ev sahipliğinde ilk olarak Yeşilova Belediye Başkanı Mümtaz Şenel ile bir araya geldiler. Yeşilova Belediye Başkanı Şenel’in Salda Gölü Hakkında aktardığı bilgilerin ardından Salda Gölü’nün eşsiz güzelliğini görmek için göl çevresinde keşif gezisinde bulundular.  
CHP'li İl Belediye Başkanlarının Burdur da gerçekleştirdiği toplantı. Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz ’in ev sahipliğinde yapıldı.

Misafir İl Belediye Başkanları toplantının ikinci günün de merkez de doğa tarihi müzesi bey konakları ve İnsuyu mağarasını gezdiler. Burdur’un Yeşilova ilçesinde bulunan Salda Gölü’nü ziyaret ettiler. Başkanlar Burdur’un doğal güzellikleri yanında kültürel mekanlarında da incelemelerde bulundular üç günlük ortak çalışma ziyaretlerinde önemli temaslar da bulundular.

Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz'in ev sahipliğinde yapılan toplantıya Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, Bilecik Belediye Başkanı Semih Şahin, Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan, Çanakkale Belediye Başkanı Ülgür Gökhan, Ardahan Belediye Başkanı Faruk Demir, Artvin Belediye Başkanı Demirhan Elçin, Sinop Belediye Başkanı Barış Yalova Belediye Başkanı Sefa Salman’ın katıldığı toplantının ardından Türkiye’nin en büyük Lavanta Bahçesi olan Lavanta Deresi ve Türkiye’nin en derin 3. Gölü olan Salda Gölü’nü ziyaret ettiler.

İl Belediye Başkanları Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz’in ev sahipliğinde ilk olarak Yeşilova Belediye Başkanı Mümtaz Şenel ile bir araya geldiler. Yeşilova Belediye Başkanı Şenel’in Salda Gölü Hakkında aktardığı bilgilerin ardından Salda Gölü’nün eşsiz güzelliğini görmek için göl çevresinde keşif gezisinde bulundular.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.