CHP’Lİ ZEYBEK’TEN “FİYATLAR UYGUN” DİYEN ERDOĞAN’A: “KENDİ MAAŞINA GÖRE Mİ UYGUN?”

SİYASET 05.10.2021 - 09:49, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 2793+ kez okundu.
 

CHP’Lİ ZEYBEK’TEN “FİYATLAR UYGUN” DİYEN ERDOĞAN’A: “KENDİ MAAŞINA GÖRE Mİ UYGUN?”

CHP Antalya Milletvekili Rafet Zeybek, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın market alışverişinde “fiyatlar gayet uygun” sözlerine tepki gösterdi.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Tarım Kredi Kooperatifleri'nin marketinden alışveriş yaptı. Erdoğan, "Fiyatlar gayet uygun; bunları süratle çoğaltacağız." açıklamasında bulundu. Erdoğan’ın sözlerine yönelik tepkiler ise çığ gibi büyüdü. CHP Antalya Milletvekili Rafet Zeybek de Erdoğan’ın “fiyatlar uygun” ifadelerine yönelik şunları söyledi: “İNSAN AKLIYLA ALAY EDİYOR” “Millet aç, mutfaklarda yangın var, tencereler kaynamıyor. Ekonomi bozuk ve hiçbir şey iyiye gitmiyor. Hükümetin kötü yönetimi ülkeyi felakete sürüklüyor. Hal böyleyken insanın aklıyla alay edercesine güya market alışverişi yapan AKP’nin genel başkanı ‘fiyatlar uygun’ diyor. Erdoğan kendi maaşına göre mi bu sözleri söyledi yoksa birden fazla maaş alan şürekalarının gelirlerini hesaba katarak mı söyledi insan merak etmiyor değil!” “UYGUN OLANI BU HALK SİZE VERECEKTİR” “Milletin gözünün içine baka baka aşağılıyorsunuz. Asgari ücretli bir çalışan kirasını, faturasını ödediğinde geriye karnını doyurması kalıyor. Onda da markete girmekten çekiniyor insanlar. Sağlıklı beslenme en temel hakken evlere et girmiyor. Ama AKP’nin başındaki zat gözlerini kapamış, kulaklarını tıkamış. Kendisine gelen fısıltılara göre açıklamalarda bulunuyor. Buradan söylüyoruz, size uygun olacak tek şey musallat olduğunuz bu ülkenin başından, iktidardan ilk yapılacak seçimle gitmek olacaktır. O da yakındır. Uygun olanı bu halk size verecektir!”
CHP Antalya Milletvekili Rafet Zeybek, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın market alışverişinde “fiyatlar gayet uygun” sözlerine tepki gösterdi.


Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Tarım Kredi Kooperatifleri'nin marketinden alışveriş yaptı. Erdoğan, "Fiyatlar gayet uygun; bunları süratle çoğaltacağız." açıklamasında bulundu. Erdoğan’ın sözlerine yönelik tepkiler ise çığ gibi büyüdü.
CHP Antalya Milletvekili Rafet Zeybek de Erdoğan’ın “fiyatlar uygun” ifadelerine yönelik şunları söyledi:


“İNSAN AKLIYLA ALAY EDİYOR”
“Millet aç, mutfaklarda yangın var, tencereler kaynamıyor. Ekonomi bozuk ve hiçbir şey iyiye gitmiyor. Hükümetin kötü yönetimi ülkeyi felakete sürüklüyor. Hal böyleyken insanın aklıyla alay edercesine güya market alışverişi yapan AKP’nin genel başkanı ‘fiyatlar uygun’ diyor. Erdoğan kendi maaşına göre mi bu sözleri söyledi yoksa birden fazla maaş alan şürekalarının gelirlerini hesaba katarak mı söyledi insan merak etmiyor değil!”


“UYGUN OLANI BU HALK SİZE VERECEKTİR”
“Milletin gözünün içine baka baka aşağılıyorsunuz. Asgari ücretli bir çalışan kirasını, faturasını ödediğinde geriye karnını doyurması kalıyor. Onda da markete girmekten çekiniyor insanlar. Sağlıklı beslenme en temel hakken evlere et girmiyor. Ama AKP’nin başındaki zat gözlerini kapamış, kulaklarını tıkamış. Kendisine gelen fısıltılara göre açıklamalarda bulunuyor. Buradan söylüyoruz, size uygun olacak tek şey musallat olduğunuz bu ülkenin başından, iktidardan ilk yapılacak seçimle gitmek olacaktır. O da yakındır. Uygun olanı bu halk size verecektir!”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.