ÇİN, MISIR VE ARAP BİRLİĞİ’NE COVID-19 AŞISI BAĞIŞLAYACAK

SAĞLIK 08.02.2021 - 11:29, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 4049+ kez okundu.
 

ÇİN, MISIR VE ARAP BİRLİĞİ’NE COVID-19 AŞISI BAĞIŞLAYACAK

Çin’in Kahire Büyükelçisi Liao Liqiang, Çin’in Mısır ve Arap Birliği Genel Sekreterliği’ne yeni koronavirüs (COVID-19) aşıları bağışlayacağını açıkladı.
Liao Liqiang, dün düzenlenen basın toplantısında, aşıların, Çin ile Mısır’ın salgınla mücadeledeki işbirliğinin önemli bir parçası olduğunun altını çizdi. Kısa bir süre içinde Mısır’a bir grup aşı bağışlanacağını belirten Liao, ayrıca Mısır’a Çin menşeli aşıları satın alma konusunda da kolaylık sağlanacağını ifade etti. Liao, Çin’in aşı bağışının, iki ülkenin liderleri ve halkları arasındaki derin dostluğu yansıttığını söyledi. Büyükelçi Liao, Çin’in Arap Birliği Genel Sekreterliği’ne de aşı bağışında bulunacağını dile getirdi.   Bunun yanı sıra, Çin’in Kamboçya ve Laos'un da aralarında bulunduğu bazı ülkelere COVID-19 aşısı bağışlayacağı bildirildi
Çin’in Kahire Büyükelçisi Liao Liqiang, Çin’in Mısır ve Arap Birliği Genel Sekreterliği’ne yeni koronavirüs (COVID-19) aşıları bağışlayacağını açıkladı.

Liao Liqiang, dün düzenlenen basın toplantısında, aşıların, Çin ile Mısır’ın salgınla mücadeledeki işbirliğinin önemli bir parçası olduğunun altını çizdi.

Kısa bir süre içinde Mısır’a bir grup aşı bağışlanacağını belirten Liao, ayrıca Mısır’a Çin menşeli aşıları satın alma konusunda da kolaylık sağlanacağını ifade etti.

Liao, Çin’in aşı bağışının, iki ülkenin liderleri ve halkları arasındaki derin dostluğu yansıttığını söyledi.

Büyükelçi Liao, Çin’in Arap Birliği Genel Sekreterliği’ne de aşı bağışında bulunacağını dile getirdi.  

Bunun yanı sıra, Çin’in Kamboçya ve Laos'un da aralarında bulunduğu bazı ülkelere COVID-19 aşısı bağışlayacağı bildirildi

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.