ÇİN SALGINLA MÜCADELE KAHRAMANLARINI ONURLANDIRDI

DÜNYA 08.09.2020 - 14:30, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 4304+ kez okundu.
 

ÇİN SALGINLA MÜCADELE KAHRAMANLARINI ONURLANDIRDI

Çin Cumhurbaşkanı Xi Jinping, bugün Beijing'de düzenlenen konferansta, salgınla mücadeleye olağanüstü katkılarda bulunanları madalya ve ulusal fahri unvanlarla onurlandırdı
Çin Cumhurbaşkanı Xi Jinping, bugün Beijing'de düzenlenen konferansta, salgınla mücadeleye olağanüstü katkılarda bulunanları takdir ettiklerini belirterek, onları madalya ve ulusal fahri unvanlarla onurlandırdı. Xi Jinping, Büyük Halk Toplantı Sarayı'nda yapılan "Covid-19 Salgınıyla Mücadele Ulusal Takdir Konferansı"nda Covid-19 salgınına karşı mücadeleye olağanüstü katkılarda bulunan örnek şahısları onurlandırmak için "Cumhuriyet Madalyası" ve ulusal fahri unvanlar verdi. Çin'in dünyaca ünlü solunum yolu hastalıkları uzmanı Zhong Nanshan, salgının başlamasından hemen sonra hiç tereddüt etmeden "virüsün kişiden kişiye bulaşması" konusunda uyarılarını gündeme getirdi. Sıkı önleme ve kontrolün önemini vurguladı, tanı ve tedavi planlarının belirlenmesine öncülük etti ve bilimsel araştırmalara olağanüstü katkılarda bulundu. Zhong Nanshan'a katkılarından dolayı "Cumhuriyet Madalyası" takdim edildi. Salgın döneminde hastalara Çin tıbbı tedavi yöntemlerini uygulayan Çin Mühendislik Akademisi Üyesi Zhang Boli, Covid-19 aşısıyla ilgili araştırmalara büyük katkı yapan Chen Wei (kadın) ve ALS hastalığından mustarip olmasına rağmen Wuhan Jinyintan Hastanesi'nde Başhekimlik görevini üstlenen Zhang Dingyu, "Halkın Kahramanı" unvanına layık görüldü. Ayrıca salgınla mücadeleye büyük katkılarda bulunan bireyler ve kurumlar da takdir edildi
Çin Cumhurbaşkanı Xi Jinping, bugün Beijing'de düzenlenen konferansta, salgınla mücadeleye olağanüstü katkılarda bulunanları madalya ve ulusal fahri unvanlarla onurlandırdı

Çin Cumhurbaşkanı Xi Jinping, bugün Beijing'de düzenlenen konferansta, salgınla mücadeleye olağanüstü katkılarda bulunanları takdir ettiklerini belirterek, onları madalya ve ulusal fahri unvanlarla onurlandırdı.

Xi Jinping, Büyük Halk Toplantı Sarayı'nda yapılan "Covid-19 Salgınıyla Mücadele Ulusal Takdir Konferansı"nda Covid-19 salgınına karşı mücadeleye olağanüstü katkılarda bulunan örnek şahısları onurlandırmak için "Cumhuriyet Madalyası" ve ulusal fahri unvanlar verdi.

Çin'in dünyaca ünlü solunum yolu hastalıkları uzmanı Zhong Nanshan, salgının başlamasından hemen sonra hiç tereddüt etmeden "virüsün kişiden kişiye bulaşması" konusunda uyarılarını gündeme getirdi. Sıkı önleme ve kontrolün önemini vurguladı, tanı ve tedavi planlarının belirlenmesine öncülük etti ve bilimsel araştırmalara olağanüstü katkılarda bulundu. Zhong Nanshan'a katkılarından dolayı "Cumhuriyet Madalyası" takdim edildi.

Salgın döneminde hastalara Çin tıbbı tedavi yöntemlerini uygulayan Çin Mühendislik Akademisi Üyesi Zhang Boli, Covid-19 aşısıyla ilgili araştırmalara büyük katkı yapan Chen Wei (kadın) ve ALS hastalığından mustarip olmasına rağmen Wuhan Jinyintan Hastanesi'nde Başhekimlik görevini üstlenen Zhang Dingyu, "Halkın Kahramanı" unvanına layık görüldü.

Ayrıca salgınla mücadeleye büyük katkılarda bulunan bireyler ve kurumlar da takdir edildi

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.