ÇİNLİ KADIN TAYKONOT, UZAYDAN KADINLARA 8 MART MESAJI GÖNDERDİ

DÜNYA 08.03.2022 - 13:24, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 4399+ kez okundu.
 

ÇİNLİ KADIN TAYKONOT, UZAYDAN KADINLARA 8 MART MESAJI GÖNDERDİ

Çinli taykonot Wang Yaping, dünyadaki bütün kadınlara Dünya Kadınlar Günü vesilesiyle kutlama mesajı iletti.
 Çin Uzay İstasyonu’nda görevini sürdüren kadın taykonot Wang Yaping, Birleşmiş Milletler (BM) Cenevre Ofisi tarafından davet edilen küresel seçkin kadın temsilcilerinden biri olarak, dünyadaki bütün kadınların Kadınlar Günü’nü kutladı. Wang Yaping mesajında, tüm kadınların kendi yıldızlı gökyüzünde sevdikleri yaşam ve kariyer için en parlak yıldızları toplamasını temenni ettiğini ve daha fazla kadının insanlı uzay uçuşu görevlerine katılmasını beklediğini belirtti. Wang’ın kutlama mesajı kısa bir süre içinde BM’nin Cenevre Merkezi’nin web sitesi ile sosyal medya hesabında paylaşılacak.
Çinli taykonot Wang Yaping, dünyadaki bütün kadınlara Dünya Kadınlar Günü vesilesiyle kutlama mesajı iletti.

 Çin Uzay İstasyonu’nda görevini sürdüren kadın taykonot Wang Yaping, Birleşmiş Milletler (BM) Cenevre Ofisi tarafından davet edilen küresel seçkin kadın temsilcilerinden biri olarak, dünyadaki bütün kadınların Kadınlar Günü’nü kutladı.

Wang Yaping mesajında, tüm kadınların kendi yıldızlı gökyüzünde sevdikleri yaşam ve kariyer için en parlak yıldızları toplamasını temenni ettiğini ve daha fazla kadının insanlı uzay uçuşu görevlerine katılmasını beklediğini belirtti.

Wang’ın kutlama mesajı kısa bir süre içinde BM’nin Cenevre Merkezi’nin web sitesi ile sosyal medya hesabında paylaşılacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.