CLASSİC MERCEDES TUTKUNLARI BURDUR’DA ARAÇLARINI SERGİLEDİLER

KÜLTÜR 30.08.2021 - 13:39, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 3628+ kez okundu.
 

CLASSİC MERCEDES TUTKUNLARI BURDUR’DA ARAÇLARINI SERGİLEDİLER

Ülkemizin farklı illerinden gelen Classic Mercedes tutkunu Burdur Belediyesi tarafından düzenlenen etkinlikte araçlarını sergilediler
Burdur Belediyesi tarafından düzenlenen etkinlik Halk Pazarında düzenlendi. Ekinliğe Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, Başkan Yardımcısı Ali Say ve CHP Merkez İlçe Başkanı katıldı. Etkinlikte konuşan Başkan Ercengiz “ 1,5 yılın üzerinde bir süreçte pandemi ile mücadele ediyoruz. İnsanlarımız artık yoruldu bıktı yeniden sosyalleşebilmenin yöntemlerini ve modellemesini artık bizlerde vatandaşımıza sunmak istiyoruz. Malum yarın Ağustos Zafer Bayramını kutlayacağız ve öncesinde de hoş bir sürpriz oldu Burdur’a sağ olsun Kulüp Başkanımız, Kulüp yöneticimiz ve arkadaşlarımız lokal da olsa bizi Klasik Mercedeslerle buluşturdu ve Burdur’umuza farklı bir heyecan getirmeye çalıştık. Daha büyük organizasyonları yapmaya hazırız. Zira hayatın içinde farklı renklere bence ışık tutmak lazım. Vatandaşlarımızın farklı alanlara yönelebilmesi lazım. Böyle bir ilginin oluşacağını düşünüyorum o anlamda da biz Burdur olarak ev sahipliği yaparak yeni bir etkinliği yapmayı isteriz” dedi. Classic Mercedes Kulübü Başkanı Fuat Süslü “Bu yıl büyük toplantımızı pandemi nedeni ile yapamadık. Maalesef yasaklara takılır diye takvim oluşturmadık. Sağ olsun Belediye Başkanımızla irtibata geçerek bizim için böyle Burdur ilimizde bir toplantı düzenleyebileceğimizi söyleyince bizde çok sevindik ve üyelerimize duyurduk ve Belediye Başkanımız böyle çok güzel bir ev sahipliği yapmış. Başkanımıza çok teşekkür ederim. İnşallah farklı bir zamanda farklı bir toplantımızı icra etmek isteriz” dedi.  
Ülkemizin farklı illerinden gelen Classic Mercedes tutkunu Burdur Belediyesi tarafından düzenlenen etkinlikte araçlarını sergilediler

Burdur Belediyesi tarafından düzenlenen etkinlik Halk Pazarında düzenlendi. Ekinliğe Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, Başkan Yardımcısı Ali Say ve CHP Merkez İlçe Başkanı katıldı.

Etkinlikte konuşan Başkan Ercengiz “ 1,5 yılın üzerinde bir süreçte pandemi ile mücadele ediyoruz. İnsanlarımız artık yoruldu bıktı yeniden sosyalleşebilmenin yöntemlerini ve modellemesini artık bizlerde vatandaşımıza sunmak istiyoruz. Malum yarın Ağustos Zafer Bayramını kutlayacağız ve öncesinde de hoş bir sürpriz oldu Burdur’a sağ olsun Kulüp Başkanımız, Kulüp yöneticimiz ve arkadaşlarımız lokal da olsa bizi Klasik Mercedeslerle buluşturdu ve Burdur’umuza farklı bir heyecan getirmeye çalıştık. Daha büyük organizasyonları yapmaya hazırız. Zira hayatın içinde farklı renklere bence ışık tutmak lazım. Vatandaşlarımızın farklı alanlara yönelebilmesi lazım. Böyle bir ilginin oluşacağını düşünüyorum o anlamda da biz Burdur olarak ev sahipliği yaparak yeni bir etkinliği yapmayı isteriz” dedi.

Classic Mercedes Kulübü Başkanı Fuat Süslü “Bu yıl büyük toplantımızı pandemi nedeni ile yapamadık. Maalesef yasaklara takılır diye takvim oluşturmadık. Sağ olsun Belediye Başkanımızla irtibata geçerek bizim için böyle Burdur ilimizde bir toplantı düzenleyebileceğimizi söyleyince bizde çok sevindik ve üyelerimize duyurduk ve Belediye Başkanımız böyle çok güzel bir ev sahipliği yapmış. Başkanımıza çok teşekkür ederim. İnşallah farklı bir zamanda farklı bir toplantımızı icra etmek isteriz” dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.