CUMA PAZARINI GEZEN BAŞKAN VE MİLLETVEKİLİNE YOĞUN İLGİ

YAŞAM 09.06.2017 - 16:20, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 4163+ kez okundu.
 

CUMA PAZARINI GEZEN BAŞKAN VE MİLLETVEKİLİNE YOĞUN İLGİ

Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, CHP Burdur Milletvekili Mehmet Göker ile birlikte Cuma Pazarını gezerek esnaf ve vatandaşlarla görüştü.
Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz ve CHP Burdur Milletvekili Mehmet Göker birlikte Cuma Pazarını ziyaret etti. Cuma Pazarını gezen Başkan Ercengiz ve Milletvekili Göker, hem pazarcı esnafı hem de alış veriş yapan vatandaşlar ile bir araya geldi. Başkan Ercengiz ve Milletvekili Göker esnafa hayırlı işler dilerken alışveriş yapan vatandaşla da sohbet etti.  Belediye çalışmalarını öven vatandaşlar Sıkıntılarını ve isteklerini Başkan Ercengiz’e aktaran vatandaşlar, Burdur’a yapılan hizmetlerden memnun olduklarını, dile getiren vatandaşlar  kısa süreli çalışmalar için halkın sorunları ile bire bir ilgilenmesi, orta ve uzun süre alan planlama çalışmalar nedeniyle duydukları memnuniyeti ilettiler.  
Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, CHP Burdur Milletvekili Mehmet Göker ile birlikte Cuma Pazarını gezerek esnaf ve vatandaşlarla görüştü.

Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz ve CHP Burdur Milletvekili Mehmet Göker birlikte Cuma Pazarını ziyaret etti. Cuma Pazarını gezen Başkan Ercengiz ve Milletvekili Göker, hem pazarcı esnafı hem de alış veriş yapan vatandaşlar ile bir araya geldi. Başkan Ercengiz ve Milletvekili Göker esnafa hayırlı işler dilerken alışveriş yapan vatandaşla da sohbet etti.

 Belediye çalışmalarını öven vatandaşlar Sıkıntılarını ve isteklerini Başkan Ercengiz’e aktaran vatandaşlar, Burdur’a yapılan hizmetlerden memnun olduklarını, dile getiren vatandaşlar  kısa süreli çalışmalar için halkın sorunları ile bire bir ilgilenmesi, orta ve uzun süre alan planlama çalışmalar nedeniyle duydukları memnuniyeti ilettiler.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.