CUMHURİYET BAŞSAVCILIĞI AÇIKLAMASIDIR

YAŞAM 17.11.2017 - 14:07, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 2425+ kez okundu.
 

CUMHURİYET BAŞSAVCILIĞI AÇIKLAMASIDIR

Burdur Cumhuriyet Başsavcılığı gerek sürdürülmekte olan FETÖ/PDY silahlı terör örgütü içinde bulunan suçlular ve devam eden mahkemelere yönelik açıklamalarda bulundu
Burdur Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yapılan yazılı açıklamada; Başsavcılığımız tarafından devam eden çalışmalar ve halen devam eden, Cumhuriyet Başsavcılığımızca FETÖ/PDY silahlı terör örgütüne yönelik yürütülen soruşturmalar çerçevesinde 10/11/2017 tarihinde Burdur, Bucak, Antalya’daki çeşitli adreslere düzenlenen eş zamanlı operasyonlar çerçevesinde 11 kişi göz altına alınmış yapılan sorguluma sonunda 3 kişi tutuklanmış 6 kişi hakkında ise adli kontrol kararı verilmiştir. 2 kişi hakkında gözaltı ve ifade alma işlemleri sürdürülmektedir. Burdur Cumhuriyet Başsavcılığımızca söz konusu terör örgütüne yönelik yürütülen soruşturmalar çerçevesinde bugüne kadar 205 dosyadan 235 şüpheli hakkında kamu davası açılmış olup, hali hazırda 378 dosyadaki soruşturmalar devam etmektedir. Soruşturma dosyalarının hızlı ve etkin bir şekilde yürütülüp sonuçlandırılması için kolluk birimleri ve Cumhuriyet Başsavcılığı kadrosuyla birlikte özveriyle çalışmaktadır işin mahiyeti gereği tutuklu dosyalara öncelik verilmektedir.
Burdur Cumhuriyet Başsavcılığı gerek sürdürülmekte olan FETÖ/PDY silahlı terör örgütü içinde bulunan suçlular ve devam eden mahkemelere yönelik açıklamalarda bulundu

Burdur Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yapılan yazılı açıklamada; Başsavcılığımız tarafından devam eden çalışmalar ve halen devam eden, Cumhuriyet Başsavcılığımızca FETÖ/PDY silahlı terör örgütüne yönelik yürütülen soruşturmalar çerçevesinde 10/11/2017 tarihinde Burdur, Bucak, Antalya’daki çeşitli adreslere düzenlenen eş zamanlı operasyonlar çerçevesinde 11 kişi göz altına alınmış yapılan sorguluma sonunda 3 kişi tutuklanmış 6 kişi hakkında ise adli kontrol kararı verilmiştir. 2 kişi hakkında gözaltı ve ifade alma işlemleri sürdürülmektedir.

Burdur Cumhuriyet Başsavcılığımızca söz konusu terör örgütüne yönelik yürütülen soruşturmalar çerçevesinde bugüne kadar 205 dosyadan 235 şüpheli hakkında kamu davası açılmış olup, hali hazırda 378 dosyadaki soruşturmalar devam etmektedir. Soruşturma dosyalarının hızlı ve etkin bir şekilde yürütülüp sonuçlandırılması için kolluk birimleri ve Cumhuriyet Başsavcılığı kadrosuyla birlikte özveriyle çalışmaktadır işin mahiyeti gereği tutuklu dosyalara öncelik verilmektedir.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.