DAHA TEMİZ BİR ÇEVRE İÇİN HAREKETE GEÇ

YAŞAM 14.09.2021 - 16:26, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 4255+ kez okundu.
 

DAHA TEMİZ BİR ÇEVRE İÇİN HAREKETE GEÇ

Konuyla iliği açıklama yapan Başkan Ercengiz “Daha yeşil, daha temiz ve daha yaşanılabilir bir Burdur için gece gündüz demeden çalışıyoruz.
Burdur Belediyesi, 18 Eylül Dünya Temizlik Günü nedeniyle Türkiye genelinde eş zamanlı yapılacak olan çevre temizliği hareketine Gönüllülerinin katılımıyla Burdur Gölü kıyısını temizleyerek katkı sunacak. Konuyla iliği açıklama yapan Başkan Ercengiz “Daha yeşil, daha temiz ve daha yaşanılabilir bir Burdur için gece gündüz demeden çalışıyoruz. 18 Eylül Dünya Temizlik Günü’nde dünyanın en büyük çevre koruma kuruluşu olan ‘Let’s Do It! World NGO’ işbirliğiyle Türkiye genelinde eş zamanlı yapılacak olan çevre temizleme hareketine katkı sunacağız. Etkinliğimize katılmak isteyen vatandaşlarımız için Özgürlük ve Demokrasi Meydanından (Şeker Meydanı) saat:10.30’dan itibaren araç kaldırılacaktır. Burdur’a ve Burdur Gölüne gönül vermiş herkesi bu etkinliğimize tüm halkımızı davet ediyorum” dedi.                                                                                  
Konuyla iliği açıklama yapan Başkan Ercengiz “Daha yeşil, daha temiz ve daha yaşanılabilir bir Burdur için gece gündüz demeden çalışıyoruz.

Burdur Belediyesi, 18 Eylül Dünya Temizlik Günü nedeniyle Türkiye genelinde eş zamanlı yapılacak olan çevre temizliği hareketine Gönüllülerinin katılımıyla Burdur Gölü kıyısını temizleyerek katkı sunacak.

Konuyla iliği açıklama yapan Başkan Ercengiz “Daha yeşil, daha temiz ve daha yaşanılabilir bir Burdur için gece gündüz demeden çalışıyoruz. 18 Eylül Dünya Temizlik Günü’nde dünyanın en büyük çevre koruma kuruluşu olan ‘Let’s Do It! World NGO’ işbirliğiyle Türkiye genelinde eş zamanlı yapılacak olan çevre temizleme hareketine katkı sunacağız. Etkinliğimize katılmak isteyen vatandaşlarımız için Özgürlük ve Demokrasi Meydanından (Şeker Meydanı) saat:10.30’dan itibaren araç kaldırılacaktır. Burdur’a ve Burdur Gölüne gönül vermiş herkesi bu etkinliğimize tüm halkımızı davet ediyorum” dedi.

                                                                                 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.