DAMIZLIK MERKEZ BİRLİĞİNDE MUHTEŞEM 20 YIL KUTLAMASI

YAŞAM 29.01.2018 - 22:17, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 3369+ kez okundu.
 

DAMIZLIK MERKEZ BİRLİĞİNDE MUHTEŞEM 20 YIL KUTLAMASI

Damızlık Sığır Yetiştiricileri Merkez Birliği, kuruluşunun 20 yıl kutlamalarına Türkiye genelinden davet ettiği üyeleri ile öğrenci çocukları ile kutluyor.
Damızlık Sığır Yetiştiricileri Merkez Birliği Genel Merkezi kuruluşunun 20 yılını Ankara da Birlik üyeleri ve çocukları ile birlikte genel merkez birlik başkanı Kamil ÖZCAN ve ekibi tarafından bu konuda yapılan program çerçevesinde kutlanmaktır. Bir gün önce aileleri ile Ankara’ya intikal etmeleri ile başladı. Yapılan sabah kahvaltısı sonrası birlik merkezine sağlanan araçlarla geldi. Birlik merkezinde birlik genel merkezinde karşılandı. Burada birlik merkezini gezen aileler ve birlik genel merkezini gezdiler. Şiir,kompozisyon, resim dalında dereceye giren öğrencilere birlik armalı çanta ve çeşitli kırtasiye malzemeleri bere için de eldiven bulunan öğrenci çantaları hediye edildi. Buradan ayrılan öğrenciler ve aileleri rehberleri eşliğinde Türkiye Büyük Millet Meclisi’ne geldiler. Parlamento binasına geçen öğrenciler ile Aile bireyleri meclis rehberi eşlinde gezdiler meclis de 15 Temmuz gecesi bomba atılan bölümlerinin gezilmesinin ardından meclis tören bölümünde resim çektirilmesinin ardından gezinin birinci bölümü sona erdi. Gurup otobüsler ile ayrıldı. Damızlık Merkez Birliği’nin ilk gün kutlaması çerçevesinde yapılan kutlamalarda gezi Ankara da Anadolu Medeniyetleri Müzesi gezisi ile kutlamaların birinci bölümü sona erdi. Guruplar gezinin son bölümünün de son bulmasının ardından konaklama merkezine intikal ettirildi.  
Damızlık Sığır Yetiştiricileri Merkez Birliği, kuruluşunun 20 yıl kutlamalarına Türkiye genelinden davet ettiği üyeleri ile öğrenci çocukları ile kutluyor.

Damızlık Sığır Yetiştiricileri Merkez Birliği Genel Merkezi kuruluşunun 20 yılını Ankara da Birlik üyeleri ve çocukları ile birlikte genel merkez birlik başkanı Kamil ÖZCAN ve ekibi tarafından bu konuda yapılan program çerçevesinde kutlanmaktır. Bir gün önce aileleri ile Ankara’ya intikal etmeleri ile başladı. Yapılan sabah kahvaltısı sonrası birlik merkezine sağlanan araçlarla geldi. Birlik merkezinde birlik genel merkezinde karşılandı.

Burada birlik merkezini gezen aileler ve birlik genel merkezini gezdiler. Şiir,kompozisyon, resim dalında dereceye giren öğrencilere birlik armalı çanta ve çeşitli kırtasiye malzemeleri bere için de eldiven bulunan öğrenci çantaları hediye edildi. Buradan ayrılan öğrenciler ve aileleri rehberleri eşliğinde Türkiye Büyük Millet Meclisi’ne geldiler. Parlamento binasına geçen öğrenciler ile Aile bireyleri meclis rehberi eşlinde gezdiler meclis de 15 Temmuz gecesi bomba atılan bölümlerinin gezilmesinin ardından meclis tören bölümünde resim çektirilmesinin ardından gezinin birinci bölümü sona erdi. Gurup otobüsler ile ayrıldı.

Damızlık Merkez Birliği’nin ilk gün kutlaması çerçevesinde yapılan kutlamalarda gezi Ankara da Anadolu Medeniyetleri Müzesi gezisi ile kutlamaların birinci bölümü sona erdi. Guruplar gezinin son bölümünün de son bulmasının ardından konaklama merkezine intikal ettirildi.  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.