DAVUTOĞLU; “YASAKLAR İLE GELECEĞE İPOTEK KOYUYORLAR”

SİYASET 26.05.2022 - 17:38, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 3012+ kez okundu.
 

DAVUTOĞLU; “YASAKLAR İLE GELECEĞE İPOTEK KOYUYORLAR”

Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu: "Düşünceyi yasaklayan kuruma üniversite, düşünceden korkan kişiye bilim adamı denmez’’
Gazeteci-Yazar Adem Özköse'nin Amasya ve Tokat üniversitelerinde vereceği konferansların rektörlük tarafından iptal edilmesine Gelecek Partisi lideri Davutoğlu tepki gösterdi. Davutoğlu, "Düşünceyi yasaklayan kuruma üniversite, düşünceden korkan kişiye bilim adamı denmez. Yazık ediyorsunuz bu güzel ülkeye ve bu güzel ülkenin genç beyinlerine" dedi. Gazeteci Yazar Adem Özköse'nin Amasya ve Tokat'ta Genç İHH ve Yedi Hilal'in davetlisi olarak üniversitelerde vereceği konferansların rektörlük tarafından iptal edilmesine Gelecek Partisi lideri Ahmet Davutoğlu tepki gösterdi. Davutoğlu, sosyal medya hesabı Twitter'dan, "Düşünceyi yasaklayan kuruma üniversite, düşünceden korkan kişiye bilim adamı denmez. Yazık ediyorsunuz bu güzel ülkeye ve bu güzel ülkenin genç beyinlerine! Üniversitelerimizde her düşüncenin özgürce tartışıldığı günler gelecek." ifadelerini kullandı. "28 ŞUBAT'IN YASAKÇI ZİHNİYETİ 2022'NİN TÜRKİYE'SİNDE ORTAYA ÇIKTI" Konferanslarının iptal edildiğini Twitter'dan duyuran Özköse, "Amasya ve Tokat'da Genç İHH ve Yedi Hilal'in davetlisi olarak üniversitelerde vereceğim konferanslar rektörlük tarafından gerekçesiz iptal edilmiştir. 28 Şubat'ın yasakçı zihniyeti 2022'nin Türkiye'sinde bu sefer de Amasya ve Tokat'ta ortaya çıkmıştır. Bugün Amasya'da yarın da Tokat'ta yasakçı rektörlere rağmen gençlerle bir araya geleceğim. Programların saat kaçta ve nerede olacağı gün içinde ilan edilecek ve gerekli açıklama yapılacaktır. Sakın üzülmeyin gençler. Biz ne engeller, ne yasaklar gördük." şeklinde açıklama yaptı.  
Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu: "Düşünceyi yasaklayan kuruma üniversite, düşünceden korkan kişiye bilim adamı denmez’’

Gazeteci-Yazar Adem Özköse'nin Amasya ve Tokat üniversitelerinde vereceği konferansların rektörlük tarafından iptal edilmesine Gelecek Partisi lideri Davutoğlu tepki gösterdi. Davutoğlu, "Düşünceyi yasaklayan kuruma üniversite, düşünceden korkan kişiye bilim adamı denmez. Yazık ediyorsunuz bu güzel ülkeye ve bu güzel ülkenin genç beyinlerine" dedi.

Gazeteci Yazar Adem Özköse'nin Amasya ve Tokat'ta Genç İHH ve Yedi Hilal'in davetlisi olarak üniversitelerde vereceği konferansların rektörlük tarafından iptal edilmesine Gelecek Partisi lideri Ahmet Davutoğlu tepki gösterdi. Davutoğlu, sosyal medya hesabı Twitter'dan, "Düşünceyi yasaklayan kuruma üniversite, düşünceden korkan kişiye bilim adamı denmez. Yazık ediyorsunuz bu güzel ülkeye ve bu güzel ülkenin genç beyinlerine! Üniversitelerimizde her düşüncenin özgürce tartışıldığı günler gelecek." ifadelerini kullandı.

"28 ŞUBAT'IN YASAKÇI ZİHNİYETİ 2022'NİN TÜRKİYE'SİNDE ORTAYA ÇIKTI"

Konferanslarının iptal edildiğini Twitter'dan duyuran Özköse, "Amasya ve Tokat'da Genç İHH ve Yedi Hilal'in davetlisi olarak üniversitelerde vereceğim konferanslar rektörlük tarafından gerekçesiz iptal edilmiştir. 28 Şubat'ın yasakçı zihniyeti 2022'nin Türkiye'sinde bu sefer de Amasya ve Tokat'ta ortaya çıkmıştır. Bugün Amasya'da yarın da Tokat'ta yasakçı

rektörlere rağmen gençlerle bir araya geleceğim. Programların saat kaçta ve nerede olacağı gün içinde ilan edilecek ve gerekli açıklama yapılacaktır. Sakın üzülmeyin gençler. Biz ne engeller, ne yasaklar gördük." şeklinde açıklama yaptı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.