DEĞERLİ İLKADIM İNTERNET GAZETESİ OKUYUCULARI

KÜLTÜR 09.06.2017 - 12:14, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 4685+ kez okundu.
 

DEĞERLİ İLKADIM İNTERNET GAZETESİ OKUYUCULARI

Burdur’da İlkadım İnternet Gazetesi olarak, yayın hayatına başladığımız gün olan 10 Haziran 2010 yılından bu yana sekiz yıllık bir maratonu geride bıraktık.
Değerli Burdur İlkadım Gazetesi okuyucuları olan siz sevgili dostlarım. Bu günlere gelmenin saygın yanı sizlerin gazetemize ve şahsıma gösterdiğiniz destek ve iyi niyet ölçütlerinden destek almaktayız. Bu güne kadar yazarlarımızın sizlere aktardığı ülke sorunları ve sosyal sorumluluklarının yanı sıra biz sizlere aktardığımız yöremizden, ülkemizin çeşitli kesimleri ile dünya ülkelerinden aktardığımız haber ve güncel konular içinde hep bir koşturma ile tatlı bir yorgunluğun içinden geliyoruz. Milliyet Haber Ajansı, Doğan Haber Ajansı ile devam eden 20 yıllık bir gazetecilik hayatımın ardından değişen ve gelişen dünya koşulları ile İnternet alanında gazetecilik yaşamıma devam ettim. Mesleğin zorluklarına ve sıkıntılarına göğüs germenin yanında hiç kimseyle kavga etmemeye kimseye kırgınlık yapmadan yoluma devam ettim. Elbette ki her uğraşta olduğu gibi gazetecilik mesleğinde de önüme engeller çıkartmaya beni kendilerinden sayarak bir takım etiketler yapıştırmaya kalkanlar oldu. Ben mesleğime olan inancım ve ilkelerim ışığında bunları her seferinde gazeteciliğin bana yüklediği onur ve sorumluluk çerçevesinde sizlerden aldığım güçle bertaraf etmesini bildim. Burdur da İnternet yayıncılığı ile gerek sektör gazeteciliğinde gerek ekonomik haberciliği dalında da Burdur’un dünyaya açılan penceresi olmaya devam edeceğim. Eminim ki sizler bu güne kadar bizim yanımızda olduğunuz gibi bundan sonra da inandığımız konularda yolumuza siz okuyucularımız ile de devam edeceğimiz inancındayım. Bu gün İngiltere de İndependent gibi İngiltere’nin saygın ve önemli gazetelerinden biri dahi teknolojiye ve günün koşullarına yenilmiş ve baskı tesislerini durdurarak bu alandan çekilerek yayın hayatına internet üzerinden devam etme kararı alabilmiştir. Burada açık yüreklilik ile doğruyu konuşmak gerekiyorsa “İnternet Gazeteciliği” ile ilgili olarak henüz tam olarak basın konunu oluşturulmuş değildir. Bu nedenle kendi yağımız ile kavrularak sorunlarımız kendi olanaklarımız ölçüsünde çözmeye çalışıyoruz. Ayrıca ikili ilişkilerimize dayanarak bizlere az da olsa destek veren dostlarımızın bulunduğunu söylemek istiyorum. Ve kendilerine buradan İnternet alanında gazetecilik yapmaya çalışan meslektaşlarımıza destek verdikleri için teşekkür ediyorum.
Burdur’da İlkadım İnternet Gazetesi olarak, yayın hayatına başladığımız gün olan 10 Haziran 2010 yılından bu yana sekiz yıllık bir maratonu geride bıraktık.

Değerli Burdur İlkadım Gazetesi okuyucuları olan siz sevgili dostlarım. Bu günlere gelmenin saygın yanı sizlerin gazetemize ve şahsıma gösterdiğiniz destek ve iyi niyet ölçütlerinden destek almaktayız. Bu güne kadar yazarlarımızın sizlere aktardığı ülke sorunları ve sosyal sorumluluklarının yanı sıra biz sizlere aktardığımız yöremizden, ülkemizin çeşitli kesimleri ile dünya ülkelerinden aktardığımız haber ve güncel konular içinde hep bir koşturma ile tatlı bir yorgunluğun içinden geliyoruz.

Milliyet Haber Ajansı, Doğan Haber Ajansı ile devam eden 20 yıllık bir gazetecilik hayatımın ardından değişen ve gelişen dünya koşulları ile İnternet alanında gazetecilik yaşamıma devam ettim. Mesleğin zorluklarına ve sıkıntılarına göğüs germenin yanında hiç kimseyle kavga etmemeye kimseye kırgınlık yapmadan yoluma devam ettim. Elbette ki her uğraşta olduğu gibi gazetecilik mesleğinde de önüme engeller çıkartmaya beni kendilerinden sayarak bir takım etiketler yapıştırmaya kalkanlar oldu. Ben mesleğime olan inancım ve ilkelerim ışığında bunları her seferinde gazeteciliğin bana yüklediği onur ve sorumluluk çerçevesinde sizlerden aldığım güçle bertaraf etmesini bildim.

Burdur da İnternet yayıncılığı ile gerek sektör gazeteciliğinde gerek ekonomik haberciliği dalında da Burdur’un dünyaya açılan penceresi olmaya devam edeceğim. Eminim ki sizler bu güne kadar bizim yanımızda olduğunuz gibi bundan sonra da inandığımız konularda yolumuza siz okuyucularımız ile de devam edeceğimiz inancındayım. Bu gün İngiltere de İndependent gibi İngiltere’nin saygın ve önemli gazetelerinden biri dahi teknolojiye ve günün koşullarına yenilmiş ve baskı tesislerini durdurarak bu alandan çekilerek yayın hayatına internet üzerinden devam etme kararı alabilmiştir.

Burada açık yüreklilik ile doğruyu konuşmak gerekiyorsa “İnternet Gazeteciliği” ile ilgili olarak henüz tam olarak basın konunu oluşturulmuş değildir. Bu nedenle kendi yağımız ile kavrularak sorunlarımız kendi olanaklarımız ölçüsünde çözmeye çalışıyoruz. Ayrıca ikili ilişkilerimize dayanarak bizlere az da olsa destek veren dostlarımızın bulunduğunu söylemek istiyorum. Ve kendilerine buradan İnternet alanında gazetecilik yapmaya çalışan meslektaşlarımıza destek verdikleri için teşekkür ediyorum.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.