DENİZ KURT; “SİYASET’DE TOPU TACA GÖNDERMİŞ

SİYASET 18.03.2019 - 17:07, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 4487+ kez okundu.
 

DENİZ KURT; “SİYASET’DE TOPU TACA GÖNDERMİŞ

Cumhur İttifakı Burdur Belediye Başkan Adayı Deniz Kurt, Burdur artık laf değil, icraat istiyor dedi.”hodri meydan" çıkışlarının artık kabak tadı verdiğini ifade etti.
Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz'in yaramaz çocuk gibi "hodri meydan" çıkışlarının artık kabak tadı verdiğini ifade eden Cumhur İttifakı Burdur Belediye Başkan Adayı Deniz Kurt, Burdur artık laf değil, icraat istiyor dedi. Ercengiz'in "Polemikle işimiz olmaz, bizim hodri meydanımız proje açıklamaktır" şeklindeki açıklamasını yine bir şekilde kavga ortamına çekmeye çalıştığını ifade eden Kurt, 5 yıl boyunca işten çok laf üretildiğini söyleyerek "Artık Burdur için İcraat zamanı" dedi. Yönetmeyi polemik yapmak zannediyorlar diyen Kurt, " her fırsatta canlı yayında bir tartışalım demek nasıl bir aymazlıktır" şeklinde konuştu. ERCENGİZ’İN ÖFKE KONTROLÜ SIKINTISI VAR   Ali Orkun Ercengiz yönetimindeki Burdur Belediyesinin geçmiş 5 yıllını Burdurlulardan iyi hatırlamalarını isteyen Cumhur İttifakı Başkan Adayı Deniz Kurt, "40 projenin 4 tanesini ancak başarabilen, birde vatandaşın karşısına geçip 'bizde zamanında attık tuttuk' diyecek kadar işi ileri götüren, Demokrasiyi dilinden düşürmeyip 5 yıl boyunca kendi partilileri ve Milletvekili ile kavga eden, milletvekilini mahallesinden delege seçtirtmeyecek kadar öfke kontrolü sıkıntısı olan, kendisini eleştirdi diye esnaflarla uğraşan, sosyal medya hesabından herkese hakaret eden, yaptığım ziyaret sonrası benimle resim çekinen kişileri arattırıp gözdağı veren bir insanla ile ne konuşulur" dedi. "SEÇMENE SADECE VAAT EDİYOR" "Burdur halkı adına, onların haklarına sahip çıkmak adına soruyorum" diyen Başkan Adayı Deniz Kurt, vaat edilip yerine getirmediği projeler ortada iken yeni projeler açıklamasını gariplik olarak nitelerken seçmenin aklıyla alay edilmek olarak yorumladı. Kurt, "Açıkça soruyorum; Burkentte şebekeyi değiştirmediğiniz için kanserojen maddeli borulardan su içirdiğiniz çocukların yüzüne nasıl bakacaksınız? Organize Sanayi'de asbestli borulardan su içirdiğiniz insanların yüzüne nasıl bakacaksınız? Biz Burdur'u 30 yıl önce döşenmiş şehir şebekesinden acilen kurtaracağız diyerek hodri meydan diyoruz; siz işi arsızlığa vuruyorsunuz" dedi. "DENİZ KURT CERRAH AĞZI İLE KONUŞUYOR" Deniz Kurt "Biz kimsenin psikolojik takıntılarını gidermek için aday olmadık. Kimse, kaybederken içine düştüğü çukura bizi de çekmeye çalışmasın" diyerek, 31 Mart'ta oy kullanmaya gidecek vatandaşlara seslenen Başkan Adayı Deniz Kurt," 40 ameliyat yapmış ama bunun sadece 4'ünde hastalarını kurtarmış, 36 tanesini öldürmüş bir cerraha kendilerini teslim ederler mi? Girdiği 40 davada 36 müvekkilinin hapse girmesine engel olamamış bir avukata kendilerini emanet ederler mi? Başında bulunduğu takımın 40 maçından 4'ünü kazanıp 36'sını kaybetmiş bir teknik direktörü bir daha sevdikleri takımın başında görmek isterler mi? Peki, vaat ettiği 40 projeden 36'sını yapmamış birisine tekrar Burdur görev verilir mi?" şeklinde sorular sorarak, bunların cevaplarını iyi düşünmelerini istedi.  
Cumhur İttifakı Burdur Belediye Başkan Adayı Deniz Kurt, Burdur artık laf değil, icraat istiyor dedi.”hodri meydan" çıkışlarının artık kabak tadı verdiğini ifade etti.

Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz'in yaramaz çocuk gibi "hodri meydan" çıkışlarının artık kabak tadı verdiğini ifade eden Cumhur İttifakı Burdur Belediye Başkan Adayı Deniz Kurt, Burdur artık laf değil, icraat istiyor dedi. Ercengiz'in "Polemikle işimiz olmaz, bizim hodri meydanımız proje açıklamaktır" şeklindeki açıklamasını yine bir şekilde kavga ortamına çekmeye çalıştığını ifade eden Kurt, 5 yıl boyunca işten çok laf üretildiğini söyleyerek "Artık Burdur için İcraat zamanı" dedi. Yönetmeyi polemik yapmak zannediyorlar diyen Kurt, " her fırsatta canlı yayında bir tartışalım demek nasıl bir aymazlıktır" şeklinde konuştu.

ERCENGİZ’İN ÖFKE KONTROLÜ SIKINTISI VAR  

Ali Orkun Ercengiz yönetimindeki Burdur Belediyesinin geçmiş 5 yıllını Burdurlulardan iyi hatırlamalarını isteyen Cumhur İttifakı Başkan Adayı Deniz Kurt, "40 projenin 4 tanesini ancak başarabilen, birde vatandaşın karşısına geçip 'bizde zamanında attık tuttuk' diyecek kadar işi ileri götüren, Demokrasiyi dilinden düşürmeyip 5 yıl boyunca kendi partilileri ve Milletvekili ile kavga eden, milletvekilini mahallesinden delege seçtirtmeyecek kadar öfke kontrolü sıkıntısı olan, kendisini eleştirdi diye esnaflarla uğraşan, sosyal medya hesabından herkese hakaret eden, yaptığım ziyaret sonrası benimle resim çekinen kişileri arattırıp gözdağı veren bir insanla ile ne konuşulur" dedi.

"SEÇMENE SADECE VAAT EDİYOR"

"Burdur halkı adına, onların haklarına sahip çıkmak adına soruyorum" diyen Başkan Adayı Deniz Kurt, vaat edilip yerine getirmediği projeler ortada iken yeni projeler açıklamasını gariplik olarak nitelerken seçmenin aklıyla alay edilmek olarak yorumladı. Kurt, "Açıkça soruyorum; Burkentte şebekeyi değiştirmediğiniz için kanserojen maddeli borulardan su içirdiğiniz çocukların yüzüne nasıl bakacaksınız? Organize Sanayi'de asbestli borulardan su içirdiğiniz insanların yüzüne nasıl bakacaksınız? Biz Burdur'u 30 yıl önce döşenmiş şehir şebekesinden acilen kurtaracağız diyerek hodri meydan diyoruz; siz işi arsızlığa vuruyorsunuz" dedi.

"DENİZ KURT CERRAH AĞZI İLE KONUŞUYOR"

Deniz Kurt "Biz kimsenin psikolojik takıntılarını gidermek için aday olmadık. Kimse, kaybederken içine düştüğü çukura bizi de çekmeye çalışmasın" diyerek, 31 Mart'ta oy kullanmaya gidecek vatandaşlara seslenen Başkan Adayı Deniz Kurt," 40 ameliyat yapmış ama bunun sadece 4'ünde hastalarını kurtarmış, 36 tanesini öldürmüş bir cerraha kendilerini teslim ederler mi? Girdiği 40 davada 36 müvekkilinin hapse girmesine engel olamamış bir avukata kendilerini emanet ederler mi? Başında bulunduğu takımın 40 maçından 4'ünü kazanıp 36'sını kaybetmiş bir teknik direktörü bir daha sevdikleri takımın başında görmek isterler mi? Peki, vaat ettiği 40 projeden 36'sını yapmamış birisine tekrar Burdur görev verilir mi?" şeklinde sorular sorarak, bunların cevaplarını iyi düşünmelerini istedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.