DEVLET ÖVÜNÇ MADALYALARI ŞEHİT AİLELERİ VE GAZİLERETESLİM EDİLDİ

YAŞAM 17.09.2020 - 17:04, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 3721+ kez okundu.
 

DEVLET ÖVÜNÇ MADALYALARI ŞEHİT AİLELERİ VE GAZİLERETESLİM EDİLDİ

Burdur Valisi Ali Arslantaş katıldığı “Devlet Övünç Madalyası” tevcih töreninde çok kıymetli şehit ailesi ve gazilerimize madalyalarını takdim etti.
Vatan savunmasında yurt dışı ve iç güvenlik harekatı sırasında Üstün görev anlayışı içerisinde Ülkemiz ve Milletimiz için gösterdikleri fedakârlıklar dolayısıyla Cumhurbaşkanı kararı ve tevcihi ile gönderilen “Devlet Övünç Madalyaları”, düzenlenen törenle Şehidimiz Hikmet Zengin’in ailesi ve Gazilerimiz Himmet Can, Erkan Bakır’a Vali Arslantaş tarafından takdim edildi.           BURDUR VALİSİ ALİ ARSLANTAŞ’IN KONUŞMASI   “Fedakârlık, başarı ve yararlılık dolu çalışmalarıyla Türkiye Cumhuriyeti ve Türk Milleti adına haklı bir övünç kaynağı teşkil eden ve bu görev esnasında malul gazi olanlara ve Şehitlerimizin yakınlarına, Cumhurbaşkanımız adına bugün “Devlet Övünç Madalyası” takdim edeceğiz. Ne yaparsak yapalım Aziz Şehitlerimize, Kahraman Gazilerimize olan borcumuzu ödeyemeyiz. Ancak onlardan bizlere emanet olan kıymetli ailelerine sahip çıkmak, her zaman yanlarında olmak bizlerin öncelikli görevimizdir. Bugünde takdim edeceğimiz Devlet Övünç Madalyaları ile, minnet duygularımızı bir kez daha Ailelerimize ifade ediyoruz. Bu vesileyle bütün şehitlerimize ve aramızdan ayrılan gazilerimize Allah’tan rahmet diliyorum.” dedi Düzenlenen törene Vali Arslantaş olmak üzere, Şehidimiz Hikmet Zengin’in anne ve babası, Gazilerimiz Himmet Can, Erkan Bakır ve aileleri, Garnizon Komutanı Vekili piyade Albay Sedat Göllü, Vali Yardımcısı Sedat Yıldırım, İl Emniyet Müdürü Ümit Bitirik,  İl Jandarma Komutanı Jandarma. Albay Hakan Başaklıgil, Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdür Vekili Sedat Kulak katıldı  
Burdur Valisi Ali Arslantaş katıldığı “Devlet Övünç Madalyası” tevcih töreninde çok kıymetli şehit ailesi ve gazilerimize madalyalarını takdim etti.

Vatan savunmasında yurt dışı ve iç güvenlik harekatı sırasında Üstün görev anlayışı içerisinde Ülkemiz ve Milletimiz için gösterdikleri fedakârlıklar dolayısıyla Cumhurbaşkanı kararı ve tevcihi ile gönderilen “Devlet Övünç Madalyaları”, düzenlenen törenle Şehidimiz Hikmet Zengin’in ailesi ve Gazilerimiz Himmet Can, Erkan Bakır’a Vali Arslantaş tarafından takdim edildi.

          BURDUR VALİSİ ALİ ARSLANTAŞ’IN KONUŞMASI  

“Fedakârlık, başarı ve yararlılık dolu çalışmalarıyla Türkiye Cumhuriyeti ve Türk Milleti adına haklı bir övünç kaynağı teşkil eden ve bu görev esnasında malul gazi olanlara ve Şehitlerimizin yakınlarına, Cumhurbaşkanımız adına bugün “Devlet Övünç Madalyası” takdim edeceğiz.

Ne yaparsak yapalım Aziz Şehitlerimize, Kahraman Gazilerimize olan borcumuzu ödeyemeyiz. Ancak onlardan bizlere emanet olan kıymetli ailelerine sahip çıkmak, her zaman yanlarında olmak bizlerin öncelikli görevimizdir.

Bugünde takdim edeceğimiz Devlet Övünç Madalyaları ile, minnet duygularımızı bir kez daha Ailelerimize ifade ediyoruz. Bu vesileyle bütün şehitlerimize ve aramızdan ayrılan gazilerimize Allah’tan rahmet diliyorum.” dedi

Düzenlenen törene Vali Arslantaş olmak üzere, Şehidimiz Hikmet Zengin’in anne ve babası, Gazilerimiz Himmet Can, Erkan Bakır ve aileleri, Garnizon Komutanı Vekili piyade Albay Sedat Göllü, Vali Yardımcısı Sedat Yıldırım, İl Emniyet Müdürü Ümit Bitirik,  İl Jandarma Komutanı Jandarma. Albay Hakan Başaklıgil, Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdür Vekili Sedat Kulak katıldı

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.