DEVLET PROTOKOLÜ BAYRAM ZİYARETLERİNDE BULUNDU

YAŞAM 04.06.2019 - 13:44, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 4468+ kez okundu.
 

DEVLET PROTOKOLÜ BAYRAM ZİYARETLERİNDE BULUNDU

Burdur’da Ramazan bayramında devlet protokolü , Devlet hastanesi başta olmak üzere Valisi Hasan Şıldak, ve beraberindekiler çeşitli ziyaretlerde bulundu.
 Burdur valisi Hasan Şıldak ve beraberindeki devlet protokolü eşleriyle birlikte ilk ziyaretlerini  Burdur Devlet Hastanesine yaptılar. Buradaki ziyarette hastalar ile yakınlarının bayramlarını kutladılar. İkinci ziyaret yeri olarak Burdur Belediyesinin İşletme hakkını elinde bulundurduğu “Berberoğlu” huzurevi sakinlerini ziyaret ettiler. Burada bir vatandaşın çeşitli şairlerin şiirlerinden alıntı olan Şiir söyleşisini dinledikten sonra gezi Burdur polis evinde emniyet personelinin bayramlarını kutladı. Burdur Valisi Hasan Şıldak, Polis Şube Müdürleri ile mehsuplarının bulunduğu bayram kutlamasında: Polislere yaptığı konuşmada görevlerinin zor olması yanında kutsal bir görevi yerine getirdikleri bunu yerine getirirken de güçlükler ile karşılaştıkları bilinmektedir. Birçoğunuz bu bayram gününde sılay-i rahimden uzak Anne ve babalarınızın yanında olmayışınızdan dolayı eziklik duymaktasınız. Bu görevi yerine getirirken hayatınızı ortaya koyarak her türlü tehdit ve tehlikeli bertaraf etmektesiniz. Geziye Burdur Valisi Hasan Şıldak, İl Jandarma Komutanı Albay Orhan Kılıç,Garnizon Komutanı Albay Hakan Tutucu, Belediye Başkan vekili Arif Pak,  İl Emniyet Müdürü Arif Çankal,katıldılar, protokoldeki üst düzey yöneticilerin bayramlaşma seremonisi İl Jandarma Komutanlığı, Aile ve Sosyol Hizmetler il Müdürlüğü binasındaki çocuk evlerine ziyaret. Şehit Jandarma Er Cüneyt Şen’in ailesini ziyaret ile ise protokol tarafından yapılan bayramlaşma sona erdi.    
Burdur’da Ramazan bayramında devlet protokolü , Devlet hastanesi başta olmak üzere Valisi Hasan Şıldak, ve beraberindekiler çeşitli ziyaretlerde bulundu.

 Burdur valisi Hasan Şıldak ve beraberindeki devlet protokolü eşleriyle birlikte ilk ziyaretlerini  Burdur Devlet Hastanesine yaptılar. Buradaki ziyarette hastalar ile yakınlarının bayramlarını kutladılar. İkinci ziyaret yeri olarak Burdur Belediyesinin İşletme hakkını elinde bulundurduğu “Berberoğlu” huzurevi sakinlerini ziyaret ettiler. Burada bir vatandaşın çeşitli şairlerin şiirlerinden alıntı olan Şiir söyleşisini dinledikten sonra gezi Burdur polis evinde emniyet personelinin bayramlarını kutladı.

Burdur Valisi Hasan Şıldak, Polis Şube Müdürleri ile mehsuplarının bulunduğu bayram kutlamasında: Polislere yaptığı konuşmada görevlerinin zor olması yanında kutsal bir görevi yerine getirdikleri bunu yerine getirirken de güçlükler ile karşılaştıkları bilinmektedir. Birçoğunuz bu bayram gününde sılay-i rahimden uzak Anne ve babalarınızın yanında olmayışınızdan dolayı eziklik duymaktasınız. Bu görevi yerine getirirken hayatınızı ortaya koyarak her türlü tehdit ve tehlikeli bertaraf etmektesiniz.

Geziye Burdur Valisi Hasan Şıldak, İl Jandarma Komutanı Albay Orhan Kılıç,Garnizon Komutanı Albay Hakan Tutucu, Belediye Başkan vekili Arif Pak,  İl Emniyet Müdürü Arif Çankal,katıldılar, protokoldeki üst düzey yöneticilerin bayramlaşma seremonisi İl Jandarma Komutanlığı, Aile ve Sosyol Hizmetler il Müdürlüğü binasındaki çocuk evlerine ziyaret. Şehit Jandarma Er Cüneyt Şen’in ailesini ziyaret ile ise protokol tarafından yapılan bayramlaşma sona erdi.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.