DOLANDIRICILAR VALİ VE ÖZEL KALEMİNİ KULLANARAK İŞ ADAMLARINDAN YARDIM TALEP EDİYOR

ASAYİŞ 11.08.2020 - 18:49, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 4312+ kez okundu.
 

DOLANDIRICILAR VALİ VE ÖZEL KALEMİNİ KULLANARAK İŞ ADAMLARINDAN YARDIM TALEP EDİYOR

Burdur Valiliği ve Valimizin adına, yardım adı altında telefonla görüşme talebinde bulunulması veya para istenilmesi söz konusu değildir.
Burdur Valiliği Özel Kalem Müdürlüğü'nden aradıklarını belirtmek suretiyle, İlimizdeki bazı iş insanlarını arayan telefon dolandırıcılarının, Vali bey sizinle görüşmek istiyor şeklinde görüşme talebinde bulundukları ve iş insanlarından çeşitli konularda yardım adı altında para talebinde bulundukları yönünde bilgiler alınmaktadır.  .  valilik Özel Kalem Müdürlüğü veya  Burdur Valisi Ali Arslantaş hiçbir kimseden yasaların kendisine verdiği yetki haricinde para talep etmesi söz konusu değildir. Burdurlu İş insanlarımızın ve vatandaşlarımızın, bu tarz konularla ilgili telefon veya dolaylı yoldan kendilerinden para veya ayni yardım talep edilmesi, durumunda en kısa sürede Valiliğimiz ve güvenlik güçlerimizle irtibata geçmesi, bu kişilerin yakalanması açısından önem arz etmektedir.
Burdur Valiliği ve Valimizin adına, yardım adı altında telefonla görüşme talebinde bulunulması veya para istenilmesi söz konusu değildir.

Burdur Valiliği Özel Kalem Müdürlüğü'nden aradıklarını belirtmek suretiyle, İlimizdeki bazı iş insanlarını arayan telefon dolandırıcılarının, Vali bey sizinle görüşmek istiyor şeklinde görüşme talebinde bulundukları ve iş insanlarından çeşitli konularda yardım adı altında para talebinde bulundukları yönünde bilgiler alınmaktadır.  . 
valilik Özel Kalem Müdürlüğü veya  Burdur Valisi Ali Arslantaş hiçbir kimseden yasaların kendisine verdiği yetki haricinde para talep etmesi söz konusu değildir.

Burdurlu İş insanlarımızın ve vatandaşlarımızın, bu tarz konularla ilgili telefon veya dolaylı yoldan kendilerinden para veya ayni yardım talep edilmesi, durumunda en kısa sürede Valiliğimiz ve güvenlik güçlerimizle irtibata geçmesi, bu kişilerin yakalanması açısından önem arz etmektedir.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.