DÖRT ADAYLI SEÇİMİ KAMİL ÖZCAN AÇIK ARA FARKLA KAZANDI

GÜNDEM 16.11.2021 - 17:53, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 2591+ kez okundu.
 

DÖRT ADAYLI SEÇİMİ KAMİL ÖZCAN AÇIK ARA FARKLA KAZANDI

Türkiye Damızlık Sığır Yetiştiricileri Merkez Birliği Seçimlerinde, Üç Adayı geride bırakarak seçimleri açık ara farkla kazanarak ipi göğüsledi.
Burdur Damızlık Sığır Yetiştiricileri Birliği ve Merkez Birliği Genel Başkanı Kamil Özcan 188. Oy alarak seçimleri ikinci kez kazanarak ipi göğüsledi. Seçimlerde en yakın olu alan Tokat Birliği Başkanı İlhan Köten 175 oy aldı. Seçimlerde başarı sağlanması için Burdur Ankara da adeta karargah kurarak birçok üst düzey Burdurluyu ağırladı. Burdur Damızlık Birliği Başkanı ve Merkez Birliği Başkanı Kamil Özcan, Merkez Birliği Başkanı olduğu ilk seçimlerde olduğu gibi 81 İlde bulunan Damızlık Sığır Yetiştiricileri Birliklerini kendi imkanları ile gezerek seçimlerde birlik başkanlarından destek istedi. Çalışmasının ve çabasını en iyi şekilde değerlendiren birlik başkanları çalışanın hakkını çalışana verdi. Damızlık Sığır Yetiştiricileri Merkez Birliği seçimlerine 502 delege katılırken 599 delegenin oyu geçerli sayıldı, üç delegenin oyu geçersiz sayıldı Burdur Damızlık Birliği Başkanı ve Damızlık Sığır Yetiştiricileri Merkez Başkanı Kamil Özcan, salonda yaptığı konuşmada seçimlere katılan delegeye verdiği mesaj da; Vesayete izin vermeyen tutumumuz devam edecek.ülkemiz de bu sektörün kaymağını yiyen İthalat lobileriyle mücadeleye devam edeceğiz.  
Türkiye Damızlık Sığır Yetiştiricileri Merkez Birliği Seçimlerinde, Üç Adayı geride bırakarak seçimleri açık ara farkla kazanarak ipi göğüsledi.

Burdur Damızlık Sığır Yetiştiricileri Birliği ve Merkez Birliği Genel Başkanı Kamil Özcan 188. Oy alarak seçimleri ikinci kez kazanarak ipi göğüsledi. Seçimlerde en yakın olu alan Tokat Birliği Başkanı İlhan Köten 175 oy aldı. Seçimlerde başarı sağlanması için Burdur Ankara da adeta karargah kurarak birçok üst düzey Burdurluyu ağırladı.

Burdur Damızlık Birliği Başkanı ve Merkez Birliği Başkanı Kamil Özcan, Merkez Birliği Başkanı olduğu ilk seçimlerde olduğu gibi 81 İlde bulunan Damızlık Sığır Yetiştiricileri Birliklerini kendi imkanları ile gezerek seçimlerde birlik başkanlarından destek istedi. Çalışmasının ve çabasını en iyi şekilde değerlendiren birlik başkanları çalışanın hakkını çalışana verdi.

Damızlık Sığır Yetiştiricileri Merkez Birliği seçimlerine 502 delege katılırken 599 delegenin oyu geçerli sayıldı, üç delegenin oyu geçersiz sayıldı Burdur Damızlık Birliği Başkanı ve Damızlık Sığır Yetiştiricileri Merkez Başkanı Kamil Özcan, salonda yaptığı konuşmada seçimlere katılan delegeye verdiği mesaj da; Vesayete izin vermeyen tutumumuz devam edecek.ülkemiz de bu sektörün kaymağını yiyen İthalat lobileriyle mücadeleye devam edeceğiz.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.