DSP DÜN OLDUĞU GİBİ BU GÜNDE HALKIN UMUDU OLACAKTIR

SİYASET 11.04.2018 - 13:09, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 3626+ kez okundu.
 

DSP DÜN OLDUĞU GİBİ BU GÜNDE HALKIN UMUDU OLACAKTIR

DSP Burdur İl örgütü olarak Gölhisar ilçemizin kongresini tamamladık Gölhisar’a ve DSP’ye hayırlı olmasını dileriz.
Burdur da Türk siyasetinin köklü partilerinden DSP İl Başkanı Ali Ünal siyaset sahnesinde her zaman var olduklarını hiçbir zaman yok olma kaygısı veya tabela partisi konumuna ise gelmediklerini belirterek bazı basın kuruluşlarında DSP’nin önümüzdeki dönemde yerel ve genel seçimlere katılamayacağı konusunda haberler yapılmaktadır. DSP geleneğinde böyle bir şeyin söz konusu dahi olamayacağını söyleyerek 1980 öncesi Onursal liderimiz Bülent Ecevit tarafından partimiz yoktan nasıl var edildiyse bu günde aynı heyecanı ve gücü taşımaktadır Bu dün nasıl böyle ise bu günde aynı heyecan ve şevkle devam edecektir. Bu günden yarına şartlar neyi gerektirir tayin etmek mümkün görünmemektedir. DSP 2019 yılı içindeki yerel genel bütün seçimlere katılacaktır.Gün geçtikçe DSP geleneğinden gelen bütün başkanların halkına doğruları söylediği ortaya çıkmıştır. Bu gün iktidarı muhalefeti ile halkımızın gözü önünde birbirlerine söylenmemesi gereken bütün sözleri sarf edenler yarın ne yapacaklar bu konuda söz sarf etmek istemiyorum.   DSP’nin ülkedeki çoğu partiden daha deneyimli bilgili ve tecrübeli kadroları olduğu ortaya konulmaktadır. Ancak partimizde olduğu gibi iktidar ve muhalefet haricindeki bütün partiler farklı konumdaki uçlara savrulmak istenmektedir. Buna karşılık Anadolu da umut varlığının yerini korumaktadır. Burdur il örgütü olarak Gölhisar ve diğer ilçelerimizdeki kongrelerimizi yaparak yolumuza devam ediyoruz.  DSP halk tarafından görünür hala gelmektedir. DSP’ye ise gün geçtikçe ihtiyaç artmaktadır.DSP unutulmuşluğun simgesi haline gelen İşçi köylü ve  emekçinin hakkını savunacaktır.  
DSP Burdur İl örgütü olarak Gölhisar ilçemizin kongresini tamamladık Gölhisar’a ve DSP’ye hayırlı olmasını dileriz.

Burdur da Türk siyasetinin köklü partilerinden DSP İl Başkanı Ali Ünal siyaset sahnesinde her zaman var olduklarını hiçbir zaman yok olma kaygısı veya tabela partisi konumuna ise gelmediklerini belirterek bazı basın kuruluşlarında DSP’nin önümüzdeki dönemde yerel ve genel seçimlere katılamayacağı konusunda haberler yapılmaktadır. DSP geleneğinde böyle bir şeyin söz konusu dahi olamayacağını söyleyerek 1980 öncesi Onursal liderimiz Bülent Ecevit tarafından partimiz yoktan nasıl var edildiyse bu günde aynı heyecanı ve gücü taşımaktadır

Bu dün nasıl böyle ise bu günde aynı heyecan ve şevkle devam edecektir. Bu günden yarına şartlar neyi gerektirir tayin etmek mümkün görünmemektedir. DSP 2019 yılı içindeki yerel genel bütün seçimlere katılacaktır.Gün geçtikçe DSP geleneğinden gelen bütün başkanların halkına doğruları söylediği ortaya çıkmıştır. Bu gün iktidarı muhalefeti ile halkımızın gözü önünde birbirlerine söylenmemesi gereken bütün sözleri sarf edenler yarın ne yapacaklar bu konuda söz sarf etmek istemiyorum.

  DSP’nin ülkedeki çoğu partiden daha deneyimli bilgili ve tecrübeli kadroları olduğu ortaya konulmaktadır. Ancak partimizde olduğu gibi iktidar ve muhalefet haricindeki bütün partiler farklı konumdaki uçlara savrulmak istenmektedir. Buna karşılık Anadolu da umut varlığının yerini korumaktadır. Burdur il örgütü olarak Gölhisar ve diğer ilçelerimizdeki kongrelerimizi yaparak yolumuza devam ediyoruz.  DSP halk tarafından görünür hala gelmektedir. DSP’ye ise gün geçtikçe ihtiyaç artmaktadır.DSP unutulmuşluğun simgesi haline gelen İşçi köylü ve  emekçinin hakkını savunacaktır.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.