DURANLAR SÜT KADIN İSTİHDAMINI ARTIRIYOR

YAŞAM 26.11.2021 - 15:36, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 2604+ kez okundu.
 

DURANLAR SÜT KADIN İSTİHDAMINI ARTIRIYOR

Burdur İş-Kur İl Müdürlüğü ile Duranlar Süt Sanayi ve Ticaret A.Ş. arasında Süthane/ Mandıra İşçisi mesleği için 29 kişilik "İşbaşı Eğitim Protokolü" imzalandı.
Kuruma kayıtlı işsizlerin mesleki deneyim ve tecrübe edinmeleri, teorik eğitimini aldıkları mesleklerde uygulamayı görmeleri ve çalışma ortamına uyum sağlanmaları amacıyla düzenlenen programın, Duranlar Süt Fabrikasında yapılan imza törenine İŞKUR İl Müdürü Yunus Emre AKALIN ve şirket yetkilileri katıldı. İŞKUR İl Müdürü AKALIN; “burada yaptığı açıklamada, Süthane/ Mandıra İşçisi mesleğinde düzenlenecek eğitim programıyla Duranlar Süt Şirketinin istihdama katkı sağlayacağını söyledi. İşbaşı Eğitim programımız 10 Mayıs 2022 Tarihine kadar sürecek. Ayrıca işbaşı eğitim programımıza katılan 29 kişinin tamamı kadınlardan oluşuyor. Bu durum kadınların iş gücüne katılımlarını artırdığı için de mutluluk verici” ifadelerini kullandı. Tüm dünyanın karşı karşıya kaldığı salgın sürecinde üretimden ve yatırımdan vazgeçmeyen firmaların varlığından mutluluk duyduğunu belirten Akalın, "Üreten ve istihdam sağlayan firmaların her zaman yanındayız." ifadesini kullandı. Duranlar Süt Sanayi ve Ticaret A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman DURAN ve İŞKUR İl Müdürü Yunus Emre AKALIN protokol imzalanmasının ardından Organize Sanayi bölgesinde yakın zamanda üretime başlayacak süt fabrikasını gezdi. Süleyman DURAN burada yaptığı açıklamada Fabrikanın 8500 m² kapalı alana kurulacağını belirterek, fabrikada tüm süt ürünlerinin tamamen hijyenik bir ortamda üretileceğini belirtti. Şu an 130 çalışanı olduğunu belirten DURAN, “fabrika tam kapasite ile çalışmaya başladıktan sonra çalışan sayımızı 400 kişiye çıkarmayı planlıyoruz.
Burdur İş-Kur İl Müdürlüğü ile Duranlar Süt Sanayi ve Ticaret A.Ş. arasında Süthane/ Mandıra İşçisi mesleği için 29 kişilik "İşbaşı Eğitim Protokolü" imzalandı.

Kuruma kayıtlı işsizlerin mesleki deneyim ve tecrübe edinmeleri, teorik eğitimini aldıkları mesleklerde uygulamayı görmeleri ve çalışma ortamına uyum sağlanmaları amacıyla düzenlenen programın, Duranlar Süt Fabrikasında yapılan imza törenine İŞKUR İl Müdürü Yunus Emre AKALIN ve şirket yetkilileri katıldı.

İŞKUR İl Müdürü AKALIN; “burada yaptığı açıklamada, Süthane/ Mandıra İşçisi mesleğinde düzenlenecek eğitim programıyla Duranlar Süt Şirketinin istihdama katkı sağlayacağını söyledi. İşbaşı Eğitim programımız 10 Mayıs 2022 Tarihine kadar sürecek. Ayrıca işbaşı eğitim programımıza katılan 29 kişinin tamamı kadınlardan oluşuyor. Bu durum kadınların iş gücüne katılımlarını artırdığı için de mutluluk verici” ifadelerini kullandı.

Tüm dünyanın karşı karşıya kaldığı salgın sürecinde üretimden ve yatırımdan vazgeçmeyen firmaların varlığından mutluluk duyduğunu belirten Akalın, "Üreten ve istihdam sağlayan firmaların her zaman yanındayız." ifadesini kullandı.

Duranlar Süt Sanayi ve Ticaret A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman DURAN ve İŞKUR İl Müdürü Yunus Emre AKALIN protokol imzalanmasının ardından Organize Sanayi bölgesinde yakın zamanda üretime başlayacak süt fabrikasını gezdi. Süleyman DURAN burada yaptığı açıklamada Fabrikanın 8500 m² kapalı alana kurulacağını belirterek, fabrikada tüm süt ürünlerinin tamamen hijyenik bir ortamda üretileceğini belirtti. Şu an 130 çalışanı olduğunu belirten DURAN, “fabrika tam kapasite ile çalışmaya başladıktan sonra çalışan sayımızı 400 kişiye çıkarmayı planlıyoruz.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.