ECZACILARDAN ECZACI BAŞKAN’A ANLAMLI ZİYARET

GÜNDEM 14.05.2019 - 13:51, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 3516+ kez okundu.
 

ECZACILARDAN ECZACI BAŞKAN’A ANLAMLI ZİYARET

54. Bölge Burdur Eczacı Odası Başkanı Ecz. Şükrü Şener, yönetim kurulu üyeleri ve eczacılar Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz’i ziyaret etti
Burdur da iki dönemdir yüksek oyla göreve seçilen Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Encengiz’e Burdur da 14 Mayıs Eczacılık Günü nedeniyle 54. Bölge Burdur Eczacı Odası Başkanı Ecz. Şükrü Şener, yönetim kurulu üyeleri ve eczacılar Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz’i ziyaret etti. Makamda gerçekleşen ziyarette Burdur Eczacı Odası Başkanı Ecz. Şükrü Şener, Başkan Ercengiz’in Eczacılık Günü’nü kutladı. Kendisinin de Eczacı olduğunu belirten Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, ülkemizdeki bütün mesleklerde kan kaybının durdurulması meslek ahlakı ve onurunun geriye kazandırılması için ülkemizin meslek örgütlerinin asli görevlerine dönerek tekrar işlerlik kazanması gerekmektedir. Burdur belediye başkanı Ali Orkun Ercengiz, Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün vecizelerinde yer aldığı gibi insanlar fanidir ve ebediyete intikal ettiklerinde bu dünyadaki görevleri sona erecektir. Ancak ulus devlete düşen görev kurum ve kuruluşlarıyla birlikte bağımsızlığını ve Cumhuriyeti yaşamaktır. Geldiğimiz noktada ise günümüzde bütün taşlar yerinden oynamıştır ancak yerine konmayacak durumda değildir. Eczacılar Odası 54. Bölge Eczacılar Odası yönetimi nezdinde bütün meslektaşlarımızın gününü kutlarım. Kendisine yapılan onurlu Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Ercengiz, Başkan Şener ve tüm eczacıların Eczacılık Günü’nü kutladı.  
54. Bölge Burdur Eczacı Odası Başkanı Ecz. Şükrü Şener, yönetim kurulu üyeleri ve eczacılar Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz’i ziyaret etti

Burdur da iki dönemdir yüksek oyla göreve seçilen Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Encengiz’e Burdur da 14 Mayıs Eczacılık Günü nedeniyle 54. Bölge Burdur Eczacı Odası Başkanı Ecz. Şükrü Şener, yönetim kurulu üyeleri ve eczacılar Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz’i ziyaret etti.

Makamda gerçekleşen ziyarette Burdur Eczacı Odası Başkanı Ecz. Şükrü Şener, Başkan Ercengiz’in Eczacılık Günü’nü kutladı. Kendisinin de Eczacı olduğunu belirten Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, ülkemizdeki bütün mesleklerde kan kaybının durdurulması meslek ahlakı ve onurunun geriye kazandırılması için ülkemizin meslek örgütlerinin asli görevlerine dönerek tekrar işlerlik kazanması gerekmektedir.

Burdur belediye başkanı Ali Orkun Ercengiz, Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün vecizelerinde yer aldığı gibi insanlar fanidir ve ebediyete intikal ettiklerinde bu dünyadaki görevleri sona erecektir. Ancak ulus devlete düşen görev kurum ve kuruluşlarıyla birlikte bağımsızlığını ve Cumhuriyeti yaşamaktır. Geldiğimiz noktada ise günümüzde bütün taşlar yerinden oynamıştır ancak yerine konmayacak durumda değildir. Eczacılar Odası 54. Bölge Eczacılar Odası yönetimi nezdinde bütün meslektaşlarımızın gününü kutlarım. Kendisine yapılan onurlu Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Ercengiz, Başkan Şener ve tüm eczacıların Eczacılık Günü’nü kutladı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.