“EĞİTİM VE ÖĞRETİMDE İKİNCİ DÖNEM HAYIRLI OLSUN”

EĞİTİM 01.02.2019 - 16:30, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 4087+ kez okundu.
 

“EĞİTİM VE ÖĞRETİMDE İKİNCİ DÖNEM HAYIRLI OLSUN”

BUTSO Yönetim Kurulu Başkanı Yusuf Keyik, 4 Şubat 2019’da başlayacak eğitim- öğretim yılının ikinci döneminin başarılar getirmesini dileyerek, eğitimin önemini vurguladı.
BUTSO Başkanı Yusuf Keyik, 2018- 2019 eğitim- öğretim yılında yarıyıl tatilinin sona ererek, 263 okulda 43.300 öğrencinin pazartesi gününden itibaren yeni bir döneme başlayacağını kaydetti. Yönetim kurulu olarak öncelikleri arasında eğitimin de yer aldığını belirten Başkan Keyik: “Çocuklarımızın; okuyan, araştıran, bilgi ve becerilerini sürekli olarak yenileyen bireyler olarak hayata hazırlanmaları ülkemizin geleceğe emin adımlarla yürümesini sağlayacaktır. Küresel rekabetin hızla arttığı günümüzde en büyük gücün eğitimli, nitelikli, çalışkan insan gücü olduğu asla unutulmamalıdır. Bu bilinçle her yıl Türkiye bütçesinden en büyük pay eğitime ayrılmaktadır. Bizler de Burdur Ticaret ve Sanayi Odası olarak eğitim ve öğretimin öneminin ve ilimize sağlayacağı katkıların farkındayız.” dedi. Eğitim öğretim hayatında olduğu gibi ticaret ve sanayi hayatında en önemli göstergelerin eşitlik, süreklilik ve farkındalık olduğunu da ifade eden Başkan Keyik: “Çocuklarımızın ve gençlerimizin çağın gereklerine uygun, fırsat eşitliği içinde eğitim-öğretim imkânlarından yararlanması da en temel haklarıdır. Eğitime ve dolayısıyla insana yapılan yatırım geleceğe yapılan yatırımdır. Şahsım ve yönetim kurulum adına eğitimde ikinci kanaat döneminin eğitim kenti Burdur’a ve tüm Türkiye’ye başarılar getirmesini diliyorum.” dedi  
BUTSO Yönetim Kurulu Başkanı Yusuf Keyik, 4 Şubat 2019’da başlayacak eğitim- öğretim yılının ikinci döneminin başarılar getirmesini dileyerek, eğitimin önemini vurguladı.

BUTSO Başkanı Yusuf Keyik, 2018- 2019 eğitim- öğretim yılında yarıyıl tatilinin sona ererek, 263 okulda 43.300 öğrencinin pazartesi gününden itibaren yeni bir döneme başlayacağını kaydetti. Yönetim kurulu olarak öncelikleri arasında eğitimin de yer aldığını belirten Başkan Keyik: “Çocuklarımızın; okuyan, araştıran, bilgi ve becerilerini sürekli olarak yenileyen bireyler olarak hayata hazırlanmaları ülkemizin geleceğe emin adımlarla yürümesini sağlayacaktır. Küresel rekabetin hızla arttığı günümüzde en büyük gücün eğitimli, nitelikli, çalışkan insan gücü olduğu asla unutulmamalıdır. Bu bilinçle her yıl Türkiye bütçesinden en büyük pay eğitime ayrılmaktadır. Bizler de Burdur Ticaret ve Sanayi Odası olarak eğitim ve öğretimin öneminin ve ilimize sağlayacağı katkıların farkındayız.” dedi.

Eğitim öğretim hayatında olduğu gibi ticaret ve sanayi hayatında en önemli göstergelerin eşitlik, süreklilik ve farkındalık olduğunu da ifade eden Başkan Keyik: “Çocuklarımızın ve gençlerimizin çağın gereklerine uygun, fırsat eşitliği içinde eğitim-öğretim imkânlarından yararlanması da en temel haklarıdır. Eğitime ve dolayısıyla insana yapılan yatırım geleceğe yapılan yatırımdır. Şahsım ve yönetim kurulum adına eğitimde ikinci kanaat döneminin eğitim kenti Burdur’a ve tüm Türkiye’ye başarılar getirmesini diliyorum.” dedi

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.