ERCENGİZ, MAKİNE MÜHENDİSLERİ ODASINI ZİYARET ETTİ.

SİYASET 03.05.2016 - 16:18, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 4415+ kez okundu.
 

ERCENGİZ, MAKİNE MÜHENDİSLERİ ODASINI ZİYARET ETTİ.

Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, Makine Mühendisleri Odasını ziyaret ederek bilgi aktardı oda üyelerinin görüşlerini aldı.
Serenler Otel’de düzenlenen yemeğe Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, Başkan Yardımcıları Ali Say ve Serdar Başgül, İmar ve Şehircilik Müdürü Mustafa Bozkurt, Belediye Meclis Üyesi Bayram Kepenek, Makine Mühendisleri Odası Başkanı Güliz Tolga ve makine mühendisleri katıldı. Burdur Belediyesi olarak sivil toplum örgütlerini çok önemsediklerini belirten Başkan Ercengiz, “Sivil toplum örgütleri ile sürekli olarak görüş alışverişi içindeyiz. Göreve geldikten sonra bir takım çalışmalar yaptık. Bu çalışmalarımızı yaparken sivil toplum kuruluşlarının önerilerini dikkate alıyor ve hayata geçiyoruz. İçme suyuyla ilgili ciddi bir yol kat ettik. İleri biyolojik arıtma tesisi ile ilgili çalışmalarımızı yapıyoruz. Alt yapıyla ilgili çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Hizmet kampüsü çalışmalarımız devam ediyor. Bunların yanında borcumuzu ödüyoruz. Bu şehir hepimizin. Sizlerden gelecek öneriler bizim için çok önemli. Katkılarınızdan dolayı teşekkür ediyorum” diye konuştu. Başkan Ercengiz, kentin her yönü ile geliştiğini bu nedenle her geçen gün gelişmelere halkın yanı sıra sivil toplum kuruluşlarının da fikirlerini alarak yolumuza devam ediyoruz. Elbette buna benzer çalışmalarda biz yaptık oldu anlayışı ile hareket etmiyoruz. Biz başkanlığı halkın ve sivil toplum kuruluşlarının bize verdiği destek ile aldık. Ercengiz, daha sonra ise makine mühendislerinin önerilerini dinledi.    
Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, Makine Mühendisleri Odasını ziyaret ederek bilgi aktardı oda üyelerinin görüşlerini aldı.

Serenler Otel’de düzenlenen yemeğe Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, Başkan Yardımcıları Ali Say ve Serdar Başgül, İmar ve Şehircilik Müdürü Mustafa Bozkurt, Belediye Meclis Üyesi Bayram Kepenek, Makine Mühendisleri Odası Başkanı Güliz Tolga ve makine mühendisleri katıldı.

Burdur Belediyesi olarak sivil toplum örgütlerini çok önemsediklerini belirten Başkan Ercengiz, “Sivil toplum örgütleri ile sürekli olarak görüş alışverişi içindeyiz. Göreve geldikten sonra bir takım çalışmalar yaptık. Bu çalışmalarımızı yaparken sivil toplum kuruluşlarının önerilerini dikkate alıyor ve hayata geçiyoruz. İçme suyuyla ilgili ciddi bir yol kat ettik. İleri biyolojik arıtma tesisi ile ilgili çalışmalarımızı yapıyoruz. Alt yapıyla ilgili çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Hizmet kampüsü çalışmalarımız devam ediyor. Bunların yanında borcumuzu ödüyoruz. Bu şehir hepimizin. Sizlerden gelecek öneriler bizim için çok önemli. Katkılarınızdan dolayı teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Başkan Ercengiz, kentin her yönü ile geliştiğini bu nedenle her geçen gün gelişmelere halkın yanı sıra sivil toplum kuruluşlarının da fikirlerini alarak yolumuza devam ediyoruz. Elbette buna benzer çalışmalarda biz yaptık oldu anlayışı ile hareket etmiyoruz. Biz başkanlığı halkın ve sivil toplum kuruluşlarının bize verdiği destek ile aldık. Ercengiz, daha sonra ise makine mühendislerinin önerilerini dinledi.  

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.